Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Ευρωπό Παιονίας

Ανακοίνωση Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού
"Ανάψαμε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Ευρωπό. Στην βραδιά συμμετείχε και η χορωδία μας με παραδοσιακά κάλαντα. Ο δήμος Παιονίας μας διασκέδασε με το τσιρκολίνο, με φουσκωτά, πυροτεχνήματα, κεραστήκαμε παραδοσιακά γλυκά, κρασί και ...... ήρθε και ο Άγιος Βασίλης με δωράκια!

Kinesis Gym Kilkis: Σεμινάριο «Ηealthy Cooking» στο εστιατόριο Τραταμέντο

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Tο να γνωρίζουμε συνταγές μαγειρικής και να τις εφαρμόζουμε στην πράξη ή ακόμα και να πειραματιζόμαστε είναι ένα ενδιαφέρον χόμπι και εμπλουτίζει το καθημερινό μας μενού με διαφορετικές γεύσεις. Το να ξέρουμε όμως να μαγειρεύουμε υγιεινά εξασφαλίζει τη θωράκιση του οργανισμού μας και τη βελτίωση της υγείας μας.

Προετοιμαζεται για τη Καρδίτσα η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Αυτή την εβδομάδα δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού. Οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη τη Τρίτη επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ τη Παρασκευή στο Σταυροχώρι, το πρόγραμμα περιελάμβανε μαθήματα αμυντικής τακτικής.

Το Χέρσο υποδέχεται ο Κιλκισιακός Β΄

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τελευταίος αγώνας στον πρώτο γύρο για τον Κιλκισιακό Β, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχεται στο Σταυροχώρι τη Δόξα Χέρσου.

Πέρασε και από το Παλιό Αγιονέρι ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ενδέκατη νίκη του σε δώδεκα αγώνες σημείωσε ο Κιλκισιακός που πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παλαιού Αγιονερίου σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα έφτασε έτσι στους 34 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς το προβάδισμά του. 

Ο Άθλος Κιλκίς στον 6ο δρόμο τρεξίματος το Ροδοχώρι Νάουσας

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 27 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Σάββατο στο Ροδοχώρι Νάουσας πραγματοποιήθηκε ο 6ος δρόμος του Τσίπουρου. Ένας αγώνας τρεξίματος 15,7 χιλιομέτρων.

Συγκέντρωση τροφίμων από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου,το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς διοργανώθηκε σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, δράση αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία θα στηρίξουν τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως που λειτουργούν στον Ιερό Ναό Παναγίας Κιλκίς αλλά και τα Ενοριακά Κοινωνικά Παντοπωλεία. 

Πέλλα: Τον σκότωσε το δέντρο που προσπάθησε να κόψει

Χθες (09-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, 66χρονος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοπής δέντρου σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, καταπλακώθηκε από αυτό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Έδεσσας.

Η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει πρόσκληση στα παιδιά να ζωγραφίσουν για την ηλεκτρονική εορταστική ευχετήρια κάρτα της

Η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει πρόσκληση στα παιδιά να ζωγραφίσουν με θέμα "Ταξιδεύω με ασφάλεια στις γιορτές-Συμβουλές στους γονείς".

Κιλκίς: Υλοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Υγείας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων και την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης πιστοποιημένες ενημερωτικές δράσεις Αγωγής και Προαγωγής Υγείας (Φ.20.1/175892/Δ2/20-10-2016/ΥΠ.Π.Ε.Θ./Διεύθυνση Σπουδών) από ειδικά εκπαιδευμένα μέλη, Επαγγελματίες Υγείας, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές σε θέματα υγείας στους κάτωθι τομείς: 

Κιλκίς: Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γιώργου Ανδρέου (Video)


Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του γνωστού μουσικοσυνθέτη, στιχουργού, μουσικού παραγωγού και συγγραφέα Γιώργου Ανδρέου «Ο απερίσκεπτος πλοηγός», έγινε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.