Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογές στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Ανακοίνωση
Συλλόγου Γονέων
και Κηδεμόνων
1ου Γενικού
Λυκείου Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς, σας προσκαλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, η οποία θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 17:30μ.μ., στο χώρο του Λυκείου με θέματα:

Κιλκίς: Χωρίς πρόβλημα μοιράστηκαν νωπά κοτόπουλα, πορτοκάλια, μήλα και λάχανα

Χωρίς κανένα πρόβλημα πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των ποσοτήτων τροφίμων για την υλοποίηση του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας για τους ωφελούμενους του νομού.

Zumba Xmas Party στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου
Kinesis Gym Kilkis
Η Zumba ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή! 

Κιλκίς: Έγινε η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γιώργου Ανδρέου

Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του γνωστού μουσικοσυνθέτη, στιχουργού, μουσικού παραγωγού και συγγραφέα Γιώργου Ανδρέου «Ο απερίσκεπτος πλοηγός», έγινε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Ακαδημία Αλέξανδρος: Οι απουσίες προβληματίζουν στις Ελπίδες Κιλκίς

Με 18 παίκτες μόνο έγινε σήμερα η τελευταία προπόνηση της Β’ ομάδος της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Άρη Παντελεήμονα αφού Ανανιάδης, Μπαλάσκας και Γεωργιάδης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, από το τελευταίο σκληρό παιχνίδι και τα δυνατά μαρκαρίσματα με τον Ερμή Τερπύλου. 

Πρόγραμμα επίσκεψης της Φώφης στο Κιλκίς, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 η Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιήσει περιοδεία και ομιλία στο νομό Κιλκίς.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συνόλου "πόλις"


Το «Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις», ανακοινώνει ότι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 10:00-14:00 στον χώρο των εργαστηρίων του διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Βιβλιοθήκη Κιλκίς: «Να τα πούμε;»

Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τον στολισμό του δέντρου της βιβλιοθήκης και ζωγραφική, θα ξεκινήσουν και φέτος την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Απόλυτα πετυχημένος ο ετήσιος χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο ετήσιος χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών του Κ.Κ.Σ. στο κέντρο « Κτήμα των ευχών», με τη συμμετοχή 250 και πλέον ατόμων.
Ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Θωμαϊδης Παύλος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης του κτιρίου, στην ένταξη του φορέα στην πράξη «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ ‘Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης’», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», στην εξασφάλιση χρηματοδότησης του για την επόμενη τριετία καθώς και στους στόχους της νέας χρονιάς.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη για όλους μας"

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Η 10η Δεκεμβρίου έχει οριστεί από το 1948 να εορτάζεται ως η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε ανάμνηση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ. 

Καταργείται οριστικά το Hot Spot του Χέρσου

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Εκκενώθηκε η προσφυγική δομή του Χέρσου, με τη σημερινή αποχώρηση και των τελευταίων ελαχίστων προσφύγων από το στρατόπεδο ''Μαζαράκη'' και με τη μετακίνησή τους σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Ολοκλήρωση βιωματικού εργαστηρίου για εκπαιδευτικούς με θέμα: «Προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής υγείας»

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 το βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής υγείας». Το εργαστήριο φιλοξενήθηκε στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, υλοποιήθηκε σε δύο συναντήσεις στις 23 Νοεμβρίου και στις 7 Δεκεμβρίου και ήταν συνολικής διάρκειας 6 ωρών. 

Γουμένισσα: Προσπάθησαν να πουλήσουν κλεμμένο αυτοκίνητο

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας Κιλκίς σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 44 και 24 ετών, για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι τον προηγούμενο μήνα, έπεισαν 50χρονη να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 800 Ευρώ, για την αγοραπωλησία αυτοκινήτου, το οποίο όπως προέκυψε τυγχάνει κλεμμένο.

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, όπως έχει οριστεί από τον ΟΗΕ η 3η Δεκεμβρίου, υποδέχτηκε τους ωφελουμένους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς μαζί με τους φροντιστές τους.

Έργα οδοποιίας στην πόλη και σε οικισμούς της Δ.Ε. Κιλκίς

Την κατασκευή έργων οδοποιίας σε οδούς της πόλης και σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς υλοποιεί μέσω του τεχνικού του προγράμματος ο Δήμος Κιλκίς.

"Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παύλο Τονικίδη"

"Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστούν για την δωρεά των χειρουργικών εργαλείων, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος καθώς και τον αντιπρόεδρο αυτής και πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς κο Παύλο Τονικίδη για την διαμεσολάβηση του.

Επιτυχίες του "Αετού" και του Κιλκισιώτικου μπάσκετ

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Πέρα από τις επιτυχίες των ομάδων μπάσκετ του Νομού Κιλκίς, έρχονται και οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο.
Ήδη από το καλοκαίρι παιδιά του ΑΕΤΟΥ συνέχισαν την πορεία τους σε άλλες ομάδες. Γιώργος και Κυριάκος Πετανίδης στον ΑΡΗ, Βασίλης Θεογιάννης στον ΕΥΟΣΜΟ ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, Θόδωρος Νικολαΐδης στον ΗΡΑΚΛΗ, Θωμάς Γκαντίδης στον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ, Βαγγέλης Τουλούπης στον ΠΑΟΚ, Τάσος Μακούλης και Γιώργος Σαββίδης στην ΧΑΝΘ.

Πανελλήνιο Συνέδριο «Innovating STEM Education»

Πανελλήνιο Συνέδριο «Innovating STEM Education» 
16-18 Δεκεμβρίου 2016
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
«STEM» Ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών
Ιωάννης Λιναρδάκης*, Θεόδωρος Αντωνίου**
Το έργο συνολικής διάρκειας 24 μηνών σχεδιάσθηκε και υλοποιείται με τη σύμπραξη του Erasmus+ Key Action 2 και τη συνεργασία των φορέων Ugdymo Pletotes Centras – Lithuania, CREF - Centro de Recursos Educativos e Formação – Portugal, της Επιμορφωτικής Κιλκίς - Ελλάδα, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς – Ελλάδα και των Centro Autonómico de Formación e Innovación – Spain και Universiteit Van Amsterdam – Netherlands. 

Έκθεση κούκλας στο Συνεδρικακό Κιλκίς

Από τις 5 έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2016 στο φουαγέ του Συνεδριακού Κέντρου σας περιμένει καλλιτεχνική έκθεση με κούκλες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας μεταξύ των οποίων και οι κούκλες που το 2008 αγόρασε ο Δήμος Κιλκίς από τον ινδονήσιο δάσκαλο κουκλοπαίκτη Wawan Gunawan, όταν μας επισκέφθηκε με τον θίασο του, Wayang AJEN'.
Έτσι ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να γνωρίσει και να θαυμάσει ένα σημαντικό κομμάτι του Ινδονησιακού πολιτισμού με ήρωες, μύθους και αρχαία έθιμα από την Ινδονησία.

Ψηφιακή απειλή: «Κλειδώνουν» υπολογιστές και ζητούν λύτρα

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την συνεχιζόμενη εμφάνιση και στη χώρα μας, του κακόβουλου λογισμικού «CryptoWall».

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ισώματος Κιλκίς "Ο Καπετάν Ράμναλης"


"Αν θέλουν τους πρόσφυγες στο Χέρσο, ας υπογράψουν"

Υπογράφει
ο Χ. Χατζησάββας
Βουλευτής Κιλκίς 
"Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι το πρόβλημα των κέντρων φιλοξενίας δεν έχει να κάνει με κόμματα, είναι θέμα Εθνικό και ως τέτοιο χρήζει ξεκάθαρης αντιμετώπισης από μέρους μας, ακόμα και αν όλοι επιθυμούν το αντίθετο. 

Το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς ευχαριστεί την KLEEMANN HELLAS S.A. και την TORRE-COOPERLAT ABEE

"Την τελευταία βδομάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημιουργία του 3ου εργαστηρίου Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς και η καλωδίωση με οπτική ίνα στο Διαδίκτυο, καθώς και η επέκταση του ασύρματου δικτύου στους χώρους του Σχολείου, η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (9/12/2016)



Μεγάλη εταιρεία logistics, αναζητά υποψηφίους για την κάλυψη τεσσάρων θέσεων με την ειδικότητα του Υπαλλήλου Αποθήκης.
Δείτε ΕΔΩ