Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Στη δεύτερη θέση ο Κιλκισιακός Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το σαββατοκύριακο ήταν άκρως πετυχημένο αφού και ο Κιλκισιακός Β΄σήμερα επικράτησε άνετα με 5-0 της Ευκαρπίας για την ένατη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη με αυτό το "τρίποντο" έφτασε στους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Σταθμό Μουριών και το Λεβεντοχώρι.

Σάρωσαν τα κορίτσια του Κιλκιιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ιστορικό παιχνίδι σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο καθώς η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε τον πρώτο της επίσημο αγώνα με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας επικρατώντας εύκολα με 5-1!

Συνελήφθη 21χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων.

Τα ‎Υπόγεια Ρεύματα ζωντανά στο Take Five Art Cafe Kilkis

Κιλκίς: Ημερίδα Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών


Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο των δράσεών της για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ισότητας, και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα ''Αυτογνωσία VS Κακοποίηση: Διεκδικώντας την αξία της ζωής'' την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής στο Κιλκίς.