Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση τιμής για τους 47 σφαγιασθέντες στην Ξηρόβρυση Κιλκίς το 1946

Δελτίο τύπου επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ
Σήμερα 20 Νοέμβρη 2016 στο μνημείο του χωριού Ξηρόβρυση του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες μαχητές αγωνιστές του χωριού και για τα 47 γυναικόπαιδα που σφαγιάστηκαν από πρώην συνεργάτες των κατακτητών στις 20 -11-1946.

Δύο στα δύο για την ανδρική και παιδική ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Για την 3η αγωνιστική του Β’ ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟ Οι Ατρόμητοι Νέας Σάντας στο Καμπάνη.

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Οι αστυνομικοί
της γειτονιάς Κιλκίς
υπενθυμίζουν
τα δικαιώματα
των παιδιών
20 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού...τα αυτονόητα δλδ δικαιώματα των παιδιών, που φτάσαμε στο σημείο να χρίζουν υπενθύμισης...
Η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989.

Η Χάρτα των Δικαιωμάτων του Παιδιού περιλαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Νίκη του Κιλκισιακού Β' επί του Ηρακλή Φύσκας

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας συνεχίζει ο Κιλκισιακός Β΄, που στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής επικράτησε εκτός έδρας του Ηρακλή Φύσκας με 4-1.

Φιλικοί αγώνες της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση
τύπου Κιλκισιακού
Παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Κυριακής το γήπεδο του Σαλάτς, καθώς η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της τον Ερμή Τερπύλλου.

Θόδωρος Βαφειάδης: Γιατί παραιτήθηκα από τη θέση του Αντιδημάρχου Κιλκίς (Video)



Αιμοδοσία της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση
ΕΛΜΕ
νομού Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία την Δευτέρα 21 ΝΟΕΜΒΡIOY 2016 ώρα 09.00 π.μ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονη για κατοχή ηρωίνης, χασισιού και ναρκωτικών χαπιών

Συνελήφθη χθες (19-11-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς μία 36χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στη κατοχή της και κατασχέθηκαν, συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων άνευ ιατρικής συνταγής.

Χαλάσματα

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Άστεγο πια το παρελθόν, τριγυρνάει στης μοίρας του τα χαλάσματα....
... και τα παραθυρόφυλλα, ανήμπορα να σφαλίσουν εκεί μιαν ένδειξη ζωής...
Μονάχα δύο δέντρα, σκιά του δίνουν να ξαποσταίνει...

Εχινοκοκκίαση Ήπατος: Που οφείλεται, πως μεταδίδεται και πως θεραπεύεται


Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Η εχινοκοκκίαση είναι ζωονόσος που οφείλεται στο κεστώδες παράσιτο που ανήκει στο γένος Echinococcus. Είναι ο μικρότερος κεστώδης σκώληξ της οικογενείας των ταινιών, μεγέθους 3-6mm. Η νόσος μολύνει και τους ανθρώπους και τα ζώα. Φυσιολογικά μεταφέρεται μεταξύ φυτοφάγων και σαρκοβόρων ζώων, ενώ ο άνθρωπος μολύνεται τυχαία. Στην Ελλάδα ετησίως αναφέρονται 13 νέες περιπτώσεις/100.000 κατοίκους.

Διπλό για τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Θετική η πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, που σε φιλικό αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 2-0 του Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης. Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο 40λεπτων.

Η Ειδομένη στο στόχαστρο κακής κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας

Του Πάνου Μόλλια
Στα τελευταία δημοσιεύματα στο διαδίκτυο γίνεται λόγος με περίτρανους τίτλους, ότι κάτοικοι της Ειδομένης «σήκωσαν» σημαίες της χούντας στην είσοδο του χωριού. Εκφράσεις όπως "εντύπωση προκαλεί" οι σημαίες, "προβληματίζει" και όπως φαίνεται "δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τους λιγοστούς κατοίκους της περιοχής" για ακόμα μια φορά προσβάλλουν τον νοήμονα αναγνώστη . 

Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό, καθώς επικράτησε με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου του Ηρακλή Αργυρούπολης. Ετσι μετά το πέρας εννιά αγωνιστικών, το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα μετρά οχτώ νίκες και μια ισοπαλία.

"Εξομοιώνουν τον θύτη με το θύμα"

Δελτίο τύπου
Χρυσής Αυγής
Κιλκίς
Μέχρι αυτήν την ώρα ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένα άλλο κόμμα δεν έχουν καταδικάσει την δολοφονική απόπειρα κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή.