Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον Σύλλογο "Αριστοτέλης" Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στον αθλητικό σύλλογο πολεμικών τεχνών «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» KYOKUSHIN KARATE. Επικεφαλής των εξετάσεων ήταν ο shihan ΜΕΛΙΚΙΑΔΗΣ ΟΤΑΡΙΟ.

Ενθουσίασε η Κιλκισιώτισσα φιλόλογος Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη, στο 43ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων


Διεξήχθη με επιτυχία το 43ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Φιλολόγων [Π.Ε.Φ.] από 10 – 12 Νοεμβρίου 2016 [Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο] στην Αίθουσα Τελετών της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών, Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι Αθήνα.
Το θέμα του Συνεδρίου ήταν: «Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ». Το Συνέδριο αφιερώθηκε στη μνήμη του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δ. Ν.Μαρωνίτη.

Έτοιμη απέναντι στις προκλήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς
Έτοιμη περισσότερο από ποτέ, δηλώνει η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς απέναντι στις προκλήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων προκηρύσσει δύο νέους μαθητικούς διαγωνισμούς δημιουργίας Video/blog - Ιστολογίου

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, προκηρύσσει δύο νέους διαγωνισμούς ψηφιακής δημιουργίας για την εκπαιδευτική περίοδο 2016 -2017.

Πλεονασματικός ο προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς για το οικ. έτος 2017

Δελτίο τύπου
Δήμου Κιλκίς
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς για το οικονομικό έτος 2017, παρά τις δυσμενείς εξελίξεις και το ασταθές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα, είναι πλεονασματικός, ανταποκρίνεται ρεαλιστικά στις απαιτήσεις που δημιουργούνται και επιβεβαιώνει την ευρωστία και οικονομική αυτοδυναμία του Δήμου Κιλκίς. 

Christmas Gift Cards από το Kinesis Gym Kilkis


Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Όλοι μας έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε τις ευχές και τα δώρα μας. Πολλοί από εμάς ψάχνουμε ήδη έξυπνες ιδέες για δώρα που θα κάνουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα χαρούμενα.

Διήμερη Περιφερειακή Έκθεση Δικτύωσης στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο του έργου “Business Environment for Economic Sustainability in the Cross-Border Region Strumica-Kilkis-Kicevo” (BUSINESS CIRCLE S-K-K) [IPA Cross-Border Programme Greece-The former Yugoslav Republic of Macedonia] διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, διήμερη Περιφερειακή Έκθεση Δικτύωσης στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2016.

Η εγκληματικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα τον Οκτώβριο 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Άθλου Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο, στη Χρυσούπολη Καβάλας

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ για τις ηλικίες Παμπαιδων - Πανκορασιδων, Παίδων -Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων στο γήπεδο της Χρυσούπολης Καβάλας. 

"Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο"

Υπογράφει το Τμήμα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
"Κύριε Γεωργαντά, 
σας εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήμα Κιλκίς καθώς και τις προσωπικές μας για τη σημαντικότατη στήριξη σας υπέρ του έργου του ΕΕΣ.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Σπουδαία φιλικά το Σάββατο στον Ερμή Ευόσμου και την Κυριακή στον Ντίνο Κούη

Στις εγκαταστάσεις του Ερμή στον Εύοσμο μετέβησαν τα τμήματα Μπάρτσα, Ατλέτικο, Άγιαξ, Ίντερ και Μαντσεστερ του Αλέξανδρου Κιλκίς, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Οι μικροί αθλητές χάρηκαν το ποδόσφαιρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους αντιμετωπίζοντας ισχυρές ομάδες από την Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα για την ιστορία ήταν:

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού

- Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία
- Με τη χρήση μεταλλικού αντικείμενου και βίας μαζί με συνεργό του δέσμευσαν τους ηλικιωμένους και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας, όπως έχει οριστεί η 16η Νοεμβρίου 2016, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

Συμμετοχή των κιλκισιωτών καθηγητών Πάσσου Δημητρίου και Γκιουλέκα Ιωάννας στο 33ο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στα Χανιά

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 33ο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από τις 4 έως 6 Νοεμβρίου. Το Συνέδριο διεξήχθη στα Χανιά με θέμα «Μαθηματικά, θεμέλιο της ανθρώπινης σκέψης.»

Από την εισβολή και την κατοχή, στο ψευδοκράτος και τη δήθεν «Λύση»...

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Σε κάθε άλλη περίπτωση η εισβολή στην Κύπρο και η κατοχή της φασιστικής Τουρκίας, θα αποτελούσε σημαντικό και κεντρικό θέμα στον Ελληνισμό, στους διεθνείς οργανισμούς και στην συζήτηση στο διεθνές σύστημα. Όχι υποκριτικά όπως σήμερα, αλλά με όρους ουσίας και πραγματικής κατάστασης. Όχι εξίσωσης θύτη και θύματος.

Κιλκίς: "Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση για την επέτειο του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου"

Ανακοίνωση Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ
Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση για την επέτειο του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης
Στη δικτατορία του κεφαλαίου καμιά υποταγή! Διδασκόμαστε - συνεχίζουμε για την ανατροπή!

Ξέσπασε στη Μεγάλη Στέρνα ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Τον τοπικό ΣΤΕΡΝΑΪΚΟ φιλοδώρησε με έξι τέρματα Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική κατακτώντας την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησε έφτασε σε μια εύκολη νίκη αγωνιζόμενος για μια ακόμη φορά με πολλές ελλείψεις.

"Αυτούς γιατί δεν τους καταγγέλλετε κύριε Χονδροματίδη;"

Υπογράφει ο μαθητής
Θανάσης Πετρίδης
Η άποψη μου για την καταγγελία εις βάρος 25χρονου κοριτσιού γιατί ενημέρωνε τους μαθητές μοιράζοντας χαρτιά για "Μαθητικό ξεσηκωμό".
Έχουν γραφτεί πολλά, π.χ. ότι παραπλανούσε τους μαθητές να κάνουν κατάληψη και πολλές άλλες γελοιότητες.
Τι διαφορά έχει αυτή η πράξη με αυτούς που μοιράζουν χαρτιά έξω από τα σχολεία για φροντιστήρια, αθλητικές ομάδες, σινεμά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Αυτούς γιατί δεν τους καταγγέλλει ο κ. Χονδροματίδης;