Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF στο Βελιγράδι

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 15th Galeb Trophy-Serbia Open, διεξήχθη στη Σερβία ( Βελιγράδι ) στις 29 -30 Οκτωβρίου 2016. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες ηλικιακά, Π/Κ Cadet Male-Female, Εφ/Νεαν Junior Male-Female και Α/Γ Senior Male-Female με το μεγαλύτερο ποσοστό σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα αναγνωρισμένα σωματεία και αθλητές-ριες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης με όχημα το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Όπως κάθε Οκτώβριο και φέτος, υψηλόβαθμα στελέχη της Eurobank και διευθυντές καταστημάτων από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank, και τα ΕΛ.ΤΑ. επισκέφθηκαν σχολεία σε όλη την Ελλάδα, για να μεταδώσουν το μήνυμα της αποταμίευσης στα μικρά παιδιά, με την ευκαιρία της 31ης Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης.

Συλλυπητήρια Κώστα Γκιουλέκα για τον θάνατο του σεναριογράφου και ποιητή Βαγγέλη Γκούφα


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή το θάνατο του σεναριογράφου και ποιητή Βαγγέλη Γκούφα, έκανε την εξής δήλωση:
«Ο θάνατος του Βαγγέλη Γκούφα αφήνει τον χώρο του Πολιτισμού φτωχότερο.

Η Κιλκισιώτισσα φιλόλογος Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη, εισηγήτρια στο 43ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων [Π.Ε.Φ.] πραγματοποιεί το 43ο Ετήσιο Συνέδριό της από 10 – 12 Νοεμβρίου 2016 [Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο] στην Αίθουσα Τελετών της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών, Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι Στάση ΜΕΤΡΟ.

Κιλκίς: Πανελλήνιος και Τοπικός Διαγωνισμός "Θαλής" και "Υπατία", στις 12 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Tribute to the divas Whitney Houston – Barbra Streisand με τις Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την υπέροχη μουσική βραδιά  Tribute to the divas Whitney Houston – Barbra Streisand με τις Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, στις 21:00 στο Βασιλικό Θέατρο.
Ένας μοναδικός φόρος τιμής σε δύο πολυβραβευμένες καλλιτέχνιδες, που το έργο τους υπήρξε τόσο δημοφιλές και διαχρονικό, ώστε να επηρεάσει μέσω τν παγκόσμιων μουσικών charts, την μουσική βιομηχανία επί σειρά ετών και να αφήσει ένα ηχηρό, αλησμόνητο στίγμα στο πέρασμά του.

SOS, δείτε το Video: Κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά


Οι αστυνομικοί Γειτονιάς του Κιλκίς προτείνουν να δείτε το Video της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενημέρωση των πολιτών για την αποφυγή τηλεφωνικών απατών

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Σας ενημερώσουμε ότι το χειμερινό ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς έως και τον Ιούνιο, διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 15:15, Τετάρτη από τις 11:00 έως τις 19:00.

Τους έπιασαν με 88 δοχεία λάδι... αμφιβόλου ποιότητας

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας αστυνομικοί του Αστυνομικού της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, συνέλαβαν χθες (01-11-2016) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, έναν 31χρονο ημεδαπό και μία 31χρονη ημεδαπή και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. 

Στο Ελσίνκι της Φινλανδίας η Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στο Ελσίνκι της Φινλανδίας πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου η τρίτη συνάντηση συντονισμού του προγράμματος MOBILE-TECH στην οποία συμμετείχε ως εταίρος του σχεδίου η Επιμορφωτική Κιλκίς. Το σχέδιο φέρει τον τίτλο «Tεχνολογική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτών της ΕΕΚ. 

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο του Γιώργου Βασιλείου


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Γιώργου Βασιλείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ο Γιώργος Βασιλείου, έφυγε από κοντά μας, ύστερα από σκληρή μάχη για τη ζωή.

2 Δεκεμβρίου πανελλαδικό παν- αναπηρικό συλλαλητήριο των ατόμων με αναπηρία στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία 
Στις 2 Δεκέμβρη, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές μας διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια. Συγκεντρωνόμαστε στις 10 το πρωί στην Ομόνοια, για να ακολουθήσει πορεία στη Βουλή! Ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας ΑμεΑ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει πανελλαδικό, παν- αναπηρικό συλλαλητήριο!

Cross Training - Όσα πρέπει να ξέρεις

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Τα τελευταία χρόνια το Cross Training ή αλλιώς διασταυρωμένη προπόνηση έχει μπει δυναμικά στον χώρο της άσκησης. Μεταφράζοντας κατά λέξη, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για σύνθετη δραστηριότητα, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πολλές αερόβιες και αναερόβιες δραστηριότητες σε μια μόνο προπόνηση. Μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και διατατικές ασκήσεις.

Καταστάσεις πληρωμής για την δράση «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 που αφορούν την πρόσκληση 4542/02-04-2012 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 02/11/2016 έως και 08/11/2016.

Γενική συνέλευση και εκλογές των εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά φροντιστήρια

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδος
"Συναδέλφισσες-συνάδελφοι το Δ.Σ. του ΣΕΦΙΕ σας καλεί όλους να παραστείτε και να συμμετέχετε στην εξ’ αναβολής εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 6 Νοέμβρη και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32).

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποντιακών Συλλόγων για την Εθνική Αυτογνωσία


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, με τα 220 σωματεία-μέλη της από όλη τη Χώρα, έχει να παρουσιάσει μια ιστορική πορεία 44 χρόνων, με συνεχή δημιουργική παρουσία και ουσιαστική προσφορά σε Εθνικά, Ιστορικά, Πολιτιστικά και Κοινωνικά θέματα.