Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

“Alcohol is Free": Οι Koza Mostra το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στη Μαύρη Τρύπα

“Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα” BBC News.
“Για αυτούς τους Έλληνες η κρίση δεν υπήρξε ποτέ” Bild News

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, φωτογραφίζεται στην Τούμπα

Την καθιερωμένη πλέον ετήσια φωτογράφιση στο Γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, στο πλαίσιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Δίκτυο Ακαδημιών PAOK ACADEMY, εξασφάλισαν τη σχετική άδεια για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Eνημερωτικές συγκεντρώσεις γονέων στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος κύκλος Eνημερωτικών Συγκεντρώσεων Γονέων στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 10 και ολοκληρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Zumba Masterclass στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Εμείς στο γυμναστήριο «Kinesis-Gym», λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχουμε στα μέλη μας αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε μία από τις πιο διάσημες Zumba Jammers της χώρας.

Ράντσο Κιλκίς: Παιχνίδι και ώρες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά


Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα χορού, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνης Κιλκίς

Ανακοίνωση Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνης
Για άλλη μια χρονιά το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σωματείο Καμπάνης ξεκινάει την εκμάθηση παραδοσιακών χορών από διάφορες περιοχές των προγόνων μας. Πιστοί στην προσπάθεια μας να μυήσουμε τα παιδιά και τη νεολαία μας στην παράδοση την ιστορία και τον πολιτισμό μας και για να τους δώσουμε διέξοδο από την οικονομική, πολιτική και πολιτιστική κρίση των ημερών μας. 

Φιλικοί αγώνες του Κιλκισιακού με την ΑΕ Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τα παιχνίδια για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίστηκαν και τη Κυριακή 16 Οκτωβρίου, με την Ακαδημία μας να μεταβαίνει με Προπαίδες, Τζούνιορ και Προτζούνιορ στο Πολύκαστρο.

Σύσταση του σωματείου "Σύλλογος οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων νομού Κιλκίς"


Με την υπ΄αρ.63/2016 Διάταξη κ.Ειρηνοδίκου Πολυκάστρου,
αναγνωρίσθηκε η νομιμότητα ίδρυσης του σωματείου
"Σύλλογος οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων νομού Κιλκίς"
με έδρα την Αξιούπολη Παιονίας και σκοπούς επαγγελματικούς.
Επίσης με την ίδια Διάταξη επικυρώθηκε το καταστατικό
που αποτελείται από 24 άρθρα.
Κιλκίς, 17-10-2016
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Σταμάτιος Κανταρτζής
ΑΜ-ΔΣΚ:65

Τι λένε οι υπάλληλοι ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ για τον πλειστηριασμό εργατικής κατοικίας

Ανακοίνωση Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Ο Σύλλογος μας έχει αποδείξει πολλά χρόνια τώρα ότι στέκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που έχουν τύχει στεγαστικής συνδρομής από τα προγράμματα του ΟΕΚ.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 44χρονο για 5.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου, συνέλαβαν σε περιοχή του Κιλκίς έναν 44χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σημαντική ποσότητα λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Διαδικτυακή πύλη για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

Την Παρασκευή 30/09/2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Βρυξέλλες η εναρκτήρια εκδήλωση για τη λειτουργία της διαδικτυακής πύλης για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ε.Ε. με τίτλο WE-gate.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς: Συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Εμπορίου-Παραγωγικότητας & επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη του Κιλκίς την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στο κτίριο του Επιμελητηρίου Κιλκίς η ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου-Παραγωγικότητας & επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με θέματα ημερησίας διάταξης –ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Προσκυνηματική εκδρομή στην πανέμορφη Τήνο, στο τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, διοργανώνει για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2016 (Παρασκευή 28, Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Οκτωβρίου) το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. Οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της Τήνου, να θαυμάσουν τις ομορφιές της, να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της, να δοκιμάσουν πεντανόστιμες τηνιακές γεύσεις και να απολαύσουν αυθεντικό παραδοσιακό κυκλαδίτικο «αέρα».

Τι είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης για τα σημερινά οικονομικά ζητήματα στον Γιώργο Αυτιά


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Συνέντευξη στην εκπομπή του Γ.Αυτιά στον ΣΚΑΙ έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κος Τρ.Αλεξιάδης, ο οποίος μίλησε για μια σειρά από θέματα τα οποία απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Κιλκίς: Διάλεξη με θέμα "Το Ποντιακό ζήτημα σήμερα" με τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς σας καλεί 
• σε διάλεξη με θέμα:ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ  - Ο ρόλος του κράτους, των κυβερνήσεων, των κομμάτων, των ομοσπονδιών και των συλλόγων 
• στις 19 Οκτωβρίου 2016, 19.00 η ώρα 
• στην αίθουσα διαλέξεων του επιμελητηρίου Κιλκίς 

«microSTARS»: Οφέλη για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς


Με την ολοκλήρωση της πιλοτικής λειτουργίας δύο Κέντρων Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στις δύο πόλεις, το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) πραγματοποιεί εκδήλωση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Central Hall του ξενοδοχείου Habitat (Σπάρτης 9 & Αγίου Γεωργίου, Κιλκίς).

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ από τα Ιεροσόλυμα στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Γρίβας-Γουμενίσσης