Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Αφιέρωμα στο Μολιέρο στο Comedy Festival


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τo COMEDY FESTIVAL - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΙΕΡΟ στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)  στις 30.09, 01.10, 03.10, 05.10.2016 και ώρα 21:00 ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Συνεχίζεται η προσέλευση στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Νέα εβδομάδα ξεκίνησε, και νέα μέλη έρχονται στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού! Πραγματικά η προσέλευση των παιδιών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού συνεχώς εγγράφονται στα τμήματα υποδομής κατά δεκάδες καθημερινά μικρά παιδιά.

Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ετήσια Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας επιμόρφωσης στην Αυτογνωσία πρόκειται να υλοποιήσει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που καινοτομεί και «ανοίγει» τη γνώση προς όλους τους πολίτες ως κοινωνικό αγαθό, με ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ που θα πραγματοποιηθούν ζωντανά σε όλη την Ελλάδα Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ.

Διαλειμματική (tabata crossfit ) vs συνεχόμενη προπόνηση


Του Κώστα Πουντζουκίδη
H Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (tabata crossfit) είναι ο πλέον αποδοτικός και γρήγορος τρόπος βελτίωσης της καρδιαναπνευστικής λειτουργίας και γενικά της υγείας του ανθρώπου.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς στον Όλυμπο

Υπογράφει ο Νίκος Ασλανίδης
Αρχηγός εξόρμησης 
Το σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016 ο Ο.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε επιτυχημένη εξόρμηση στον Όλυμπο, με τη συμμετοχή 25 μελών και φίλων του.

Η Ελένη Μουρατίδου στην γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μετεγγραφή της πρώην παίκτριας του ΠΑΟΚ και διεθνούς με την Εθνική Νεανίδων της χώρας μας Ελένης Μουρατίδου.

Kinesis Gym Kilkis: "Συγχαρητήρια Σίσσυ, πέρνα όποτε θέλεις να παραλάβεις το δώρο σου"

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το να προσφέρει κανείς δώρα είναι μια ιδιαίτερα σύνθετη διαδικασία η οποία μάλιστα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Για το λόγο αυτό το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym θέλοντας πάντα να πρωτοπορεί και να χαρίζει απλόχερα δώρα σε μέλη και μη του γυμναστηρίου πολύ συχνά διοργανώνει διαγωνισμούς.
Για αυτόν τον μήνα ο διαγωνισμός “Πάρε το δώρο σου” πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Έτσι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την κλήρωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου. Η τυχερή της χρονιάς για τον διαγωνισμό “Πάρε το δώρο σου” είναι η Σίσσυ Χούτα.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Ανακοίνωση  Παραρτήματος Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και το Τμήμα της Μεγάλης Βρύσης διοργανώνουν την Κυριακή 2 Οκτώβρη 2016, στις 11:00 το πρωί την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές και τα θύματα της Εθνικής Αντίστασης, τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, για όσους πέσανε πολεμώντας σε διάφορα μετερίζια του αγώνα για τη λευτεριά, την ανεξαρτησία και τη δημοκρατία, για όσους και όσες συνέχισαν τη ζωή τους στις φιλόξενες λαϊκές δημοκρατίες και δεν πρόλαβαν να γυρίσουν στις οικογένειές τους. 

Σέρρες: Πετυχημένη η πρώτη Hμερίδα με θέμα «Παιδί και Ποδήλατο: Οδηγώ με Ασφάλεια»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Hμερίδα με θέμα «Παιδί και Ποδήλατο: Οδηγώ με Ασφάλεια», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών χθες (Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου) το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2016 και της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο.

Πρωτιές της Ακαδημίας του "Αλέξανδρου" Κιλκίς στο ''Στέφανος Γαϊτάνος'' της Βέροιας

Η πρώτη, για τη νέα περίοδο, ποδοσφαιρική αποστολή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς η Ακαδημία μετέβη με τέσσερα (4) ηλικιακά τμήματα ισάριθμα με την προκήρυξη του τουρνουά.

Την επανέναρξη της λειτουργίας του υγειονομείου της εγκαινίασε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την επανέναρξη της λειτουργίας του υγειονομείου της εγκαινίασε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευής Πατουλίδου και της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Γερακίνας Μπισμπινά.

#KILKIS 365 - Μεγάλος φωτογραφικός διαγωνισμός από την ΑΝΚΙ

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Έναν μεγάλο και πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό, με ελεύθερο θέμα, διοργανώνει για πρώτη φορά η Αναπτυξιακή Κιλκίς, με τίτλο: «#KILKIS 365». Σας καλούμε όλους, χομπίστες και επαγγελματίες φωτογράφους, κατοίκους και επισκέπτες, να απαθανατίσετε με φωτογραφίες, με την δική σας προσωπική και καλλιτεχνική ματιά, τις εμπειρίες σας από τα βιώματα και την περιπλάνησή σας στον νομό Κιλκίς, μέσα από την εναλλαγή των εποχών.

Άνετα πέρασε από το Πολύπετρο η Ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Με το δεξί ξεκίνησε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας εκτός έδρας με τον Μακεδονικό Πολυπέτρου με νίκη με 0-3. Το σκορ αδικεί τον νικητή που έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 25χρονο για λίγο χασίσι

Συνελήφθη χθες (25-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η διαδικασία των εκλογών του ΣΕΓΑΣ στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο του Λουτρακίου με την καταμέτρηση να βγάζει το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Τον Γιώργο Τηλκερίδη τίμησε η Β’ Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Τον Γιώργο Τηλκερίδη τίμησε με την αγωνιστική της παρουσία η Β’ Ομάδα της Ακαδημίας στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Ξηρόβρυση που έγινε στην μνήμη του πρόωρα χαμένου Γιώργου, παιδιού της Ακαδημίας. 

Εκδρομή στην Αδριανούπολη με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη 15-16 Οκτωβρίου 2016. Τιμή συμμετοχής 60,00 ευρώ. Περιλαμβάνει μεταφορά με πούλμαν, μία διανυκτέρευση με πρωινό.

Ο Άθλος Κιλκίς επισκέπτεται και ευχαριστεί τον χορηγό του Cafe Bonzour

Δελτίο τύπου Α.Σ. Άθλος Κιλκίς
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς επισκέφτηκε τον χορηγό του Cafe Bonzour Κιλκίς τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι αθλητές που συμμετείχαν κεράστηκαν από την διεύθυνση του καταστήματος καφέ χυμό και ότι άλλο χρειάστηκαν και ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης από τους μικρούς άλλα και μεγάλους αθλητές καθώς και το Δ.Σ. του σωματείου.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Εκδρομή σε Σπήλαιο Πετραλώνων και Άφυτο Χαλκιδικής

Εκδρομή σε Πετράλωνα και Άφυτο Χαλκιδικής διοργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη και ξενάγηση στο Σπήλαιο και στο Ανθρωπολογικό Μουσείο των Πετραλώνων, καθώς και στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό της Αφύτου.

4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ
Στις 19 και 20 Νοέμβρη 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Ν. Φάληρο πραγματοποιούμε την 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.
Το ΠΑΜΕ απευθύνεται σε όλες τις οργανώσεις της εργατικής τάξης, σε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, σε όλους τους εργαζόμενους: