Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Στο Camp Taekwondo WTF Βόλου η Τόλμη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Προπονητικό Camp Taekwondo WTF πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στα τέλη Αυγούστου με πολλούς συλλόγους Βορείου και Νοτίου Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και όλη η προσπάθεια ενισχύθηκε από αθλητές-ριες από συλλόγους της Ιταλίας, Μαρόκο, Ουγγαρίας, Βελγίου, Αλβανίας, Βουλγαρίας καθώς και από 30 συλλόγους της Ελλάδας.

Κιλκίς: Δείτε φωτογραφίες από την χειροτονία του Μοναχού Νεκταρίου (κατά κόσμον Στέργιου Ντέντα του Κωνσταντίνου)

Φωτογραφίες από την χειροτονία του Μοναχού Νεκταρίου (κατά κόσμον Στέργιου Ντέντα του Κωνσταντίνου).
Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ
Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016



Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις δράσεις που θα υλοποιηθούν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2016 με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση των Τοπικών Αρχών, Φορέων και πολιτών για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την αναβάθμιση μέσω αυτής, της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής διάστασης των πόλεων. Εκτός από τις τοπικές αρχές, δίνεται η δυνατότητα εγγραφής δράσεων και ενεργών πολιτών.

Τελετή λήξης περιόδου Ακαδημίας Κολύμβησης στον Αλέξανδρο Κιλκίς (Video, φωτογραφίες)

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 12.00 σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, το κολυμβητήριο Κιλκίς και σε μία κατάμεστη πισίνα, αποχαιρέτησε τους μικρούς του αθλητές της κολύμβησης, που με την παρουσία τους τίμησαν το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center για την περίοδο 2016.

Απεργούν οι εργαζόμενοι στην Ειδική Aγωγή

Ανακοίνωση
Πανελλήνιας
Ομοσπονδίας Εργαζομένων
στην Ειδική Αγωγή
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή μετά από διευρυμένη συνεδρίασή, παρουσίας των πρωτοβάθμιων σωματείων και του Κλαδικού ΣΕΜΙΣΕΕΑ ενημερώθηκε για την γενική εικόνα των ΝΠΙΔ στην Ειδική Αγωγή Πρόνοιας, που είναι η καταρράκωση και η εξαθλίωση των εργαζομένων με:

Υποβολή ενιαίας δήλωσης εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) έτους 2016

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για ένταξη στο πρόγραμμα νέων γεωργών που δεν έχουν ακόμα υποβάλει Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) έτους 2016 ότι μπορούν να προσέλθουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ή στα κατά τόπους Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, έως τις 05.10.2016, προκειμένου να την υποβάλουν.

Αγιασμός τμημάτων Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και Πολυκάστρου

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. στο εντευκτήριο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μητροπόλεως 11 (πρώην Νομαρχία Κιλκίς).

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συνεχίζει για 24η χρονιά την ανάδειξη και την διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού.

Νέες αιτήσεις για 15.000 επιπλέον παιδιά στους παιδικούς σταθμούς

Όσοι γονείς δεν έλαβαν voucher για δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς και σε άλλες δομές παιδικής φροντίδας, λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού του προγράμματος, καλούνται από την ΕΕΤΑΑ να δηλώσουν εκ νέου την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί. Η πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο της πρόσφατης εξαγγελίας του πρωθυπουργού για επιπλέον χρηματοδότηση 15.000 θέσεων φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς και δομές παιδικής φροντίδας για τη φετινή σχολική χρονιά.

Κιλκίς: Δωρεάν διανομή φρούτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Εντείνεται η κοινωνική πολιτική του Δήμου Κιλκίς με την εφαρμογή ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κανονισμών, πέραν της υποχρεωτικής συμμετοχής του σε αυτούς, που λειτουργούν υποστηρικτικά προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. 

Δωρεάν δυνατότητα εκμάθησης του καράτε στο Σωκράτη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. "Σωκράτης Κιλκίς"
Ο Α.Σ Σωκράτης προσφέρει δωρεάν εκμάθηση καράτε στο Κιλκίς, για πολύτεκνους, για οικογένειες που έχουν έστω και ένα μέλος άνεργο και γενικότερα για ευπαθείς ομάδες.

Συναντήθηκαν οι απόφοιτοι του '55 στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2016, το προαύλιο του 2ου Γυμνασίου γέμισε γέλια και αγκαλιές. Οι απόφοιτοι του παλιού Γυμνασίου Κιλκίς του 1955 – και αιώνιοι έφηβοι όπως απέδειξαν – συναντήθηκαν στους χώρους του παλιού τους σχολείου και με μεγάλη χαρά και συγκίνηση θυμήθηκαν στιγμές από τη μαθητική τους ζωή. 

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς διεκδικεί 8.000.000 € μέσω του προγράμματος LEADER με όραμα

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Κιλκίς 2023, leader περιφερειακό οικοσύστημα έντασης Γνώσης, αξιοβίωτης Ανάπτυξης και κοινωνικής Συνοχής
Μετά από πολύμηνη και επίπονη εργασία στελεχών της Αναπτυξιακής Κιλκίς, μετά από ουσιαστική και σε βάθος συνεργασία και διαβούλευση με τους φορείς του νομού καθώς και εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους, υποβλήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το νέο πρόγραμμα CLLD / LEADER για την περίοδο 2016-2023, ύψους 8 εκ. ευρώ.

Χειροτονία Διακόνου στην Μητρόπολη Κιλκίς

Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και αγαλλιάσεως τελέστηκε την 11η
Σεπτεμβρίου, Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού,
στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, η εις Διάκονον χειροτονία του
Μοναχού Νεκταρίου (κατά κόσμον Στέργιου Ντέντα του Κωνσταντίνου), της
Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς στην οποία ανήκει.

Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς: Φιλικός αγώνας για κορασίδες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς - Βόλεϊ
Στην όμορφη Αλεξάνδρεια της Ημαθίας ταξίδεψαν οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. 

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την τρέχουσα εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Διαβάζω, διαβάζεις, διαβάζει, διαβάζουμε παρέα στη λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Της Χαρούλας Καραμπίδου
Την πρώτη της συνάντηση μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 η λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς στις 20:00 στο χώρο της βιβλιοθήκης. Η λέσχη διανύει τον έκτο χρόνο λειτουργίας της και συνεχίζει με την ίδια όρεξη για διάβασμα, συζήτηση και πρωτίστως επικοινωνία.