Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή ΤΕΧΝΗΣ σε δράση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Στην εκπαιδευτική – ψυχαγωγική δράση με τίτλο «Διακοπές στο Μουσείο…… πριν από το Σχολείο», που διοργάνωσε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, συμμετείχε η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2016.

Αποτελέσματα αστυνομικών ελέγχων στην Χαλκιδική το Αύγουστο 206

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν κατά το μήνα Αύγουστο από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής.

Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα του Πολιτιστικού Συνόλου "η πόλις"


Το «Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις», ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Εργαστηρίου του. Γίνονται δεκτοί μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και προχωρημένοι. Τα μαθήματα θα αρχίσουν την 1η Οκτωβρίου 2016.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς
- 8000 ενήλικοι ηλικίας 20 έως 59 ετών χωρίς απολυτήριο Γυμνασίου! – 350 χωρίς απολυτήριο Δημοτικού!
Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά (1-10 Σεπτεμβρίου) καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Κιλκίς.

Νίκη πρόκριση στο κύπελλο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Η πρόκριση με νίκη εκτός έδρας επί του Αγίου Πέτρου με 1-3 εκτός έδρας, διόρθωσε τις άσχημες εντυπώσεις από τα τελευταία φιλικά για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου. Αν και η ομάδα αγωνίστηκε πάλι με ελλείψεις κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στον Άγιο Πέτρο, όπου οι πάρα πολύ καλοί γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί.

Αυτοί ρήμαξαν στις ληστείες οδηγούς ταξί

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε βάρος οδηγών ταξί που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Διευκρινίσεις ΕΛΑΣ για τη διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου στα σύνορα με Σκόπια

Από τη Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανεκλήθη χθες, 5 Σεπτεμβρίου 2016, η από 2ας Σεπτεμβρίου 2016 εκ παραδρομής εκδοθείσα διαταγή της ιδίας Υπηρεσίας η οποία αφορούσε τη διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου υπηκόων τρίτων χωρών, προερχομένων από την Π.Γ.Δ.Μ.

Τα "Σεπτεμβριανά": Η δολοφονία των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης

Του  Θεοφάνη Μαλκίδη
Εξηνταένα χρόνια μετά τα «Σεπτεμβριανά», την καταστροφή δηλαδή του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης το 1955, την Κεμαλική "Νύχτα των Κρυστάλλων", εξηντανένα χρόνια μετά από το οργανωμένο πογκρόμ από το τουρκικό κράτος, δεν έχει αποδοθεί μέχρι σήμερα δικαιοσύνη.
Η προβοκάτσια που στήθηκε στο ψεύτικο σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, όπου τον κεντρικό ρόλο είχε το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και με πρόφαση τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Κυπρικαού Ελληνισμού, δόθηκε το σύνθημα για να ξεριζωθούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες της Κωνσταντινούπολης. μετά από το οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας στο οποίο έλαβαν μέρος κρατικές και παρακρατικές υπηρεσίες.

Έκθεση εικαστικών του "πόλις": Αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής ζωής του Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
3η μόλις κατά σειρά έκθεση εικαστικών, κι όμως, παρά το… μικρό της ηλικίας της θεωρείται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εγχώριας πολιτιστικής ζωής του Κιλκίς.

Σε ευρωπαϊκά πλέον πρότυπα λειτουργίας η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε Ευρωπαϊκά πλέον πρότυπα οι κτιριακές υποδομές και οι εν γένει εγκαταστάσεις του. Ένας βασικότατος παράγοντας που συντελεί στην επίτευξη των στόχων ενός Αθλητικού Κέντρου είναι η εξασφάλιση άρτιων εγκαταστάσεων και με υψηλές προδιαγραφές που να εγγυώνται την ασφάλεια των αθλουμένων, των εκπαιδευτών και των γονέων - συνοδών. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του Αθλητικού Κέντρου και διαρκώς επενδύουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έκτακτη ανακοίνωση: Αναβάλλονται οι σημερινές εκδηλώσεις των "Θεοτοκίων 2016" στη Θεσσαλονίκη


Time Lapse των εγκαινίων της 3ης έκθεσης εικαστικών του "πόλις" (Video)



Τελετή λήξης για το θερινό Σινεμά΄Κιλκίς

Καλοκαίρι, βόλτες, εκδηλώσεις και «χαλαρές» βραδιές σε πάρκα και πλατείες αποτελούν απολαύσεις ανεκτίμητες. Και στην κορυφή αυτής της …καλοκαιρινής λίστας, μία νυχτερινή έξοδος στο μοναδικό Δημοτικό Θερινό Σινεμά της πόλης, κάτω από τον έναστρο ουρανό του Κιλκίς, που φέτος μας χάρισε μαγικές βραδιές! Ήταν ο απόλυτος προορισμός των σινεφίλ που το φετινό καλοκαίρι, προσέλκυσε και πολλούς νέους φίλους, σε πείσμα των καιρών.

Πρόσκληση για επίσκεψη στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην 81η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερό του (περίπτερο 2, stand 29) στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθ΄ όλη τη διάρκειά της από 10-18/9/2016.
Στο περίπτερο εκθέτουν τα προϊόντα τους οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου:

Ημερίδα για τα ψάρια γλυκού νερού στη Σκύδρα

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας σε συνεργασία με τον Υδροβιολογικό Σταθμό Πέλλας, το Δήμο Σκύδρας και το Δήμο Έδεσσας θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική - ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ψάρια γλυκού νερού - από την εκτροφή στην κατανάλωση».

Πρόσκληση στελέχωσης Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής

Δελτίο τύπου  Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής 
Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 164 παρ. 5 του ν. 4389/2016 (Φ.Ε.Κ.94 τεύχος Α΄) εκδίδουμε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
1. Η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής (Γ.Γ.Ψ.Π.) είναι αυτοτελής Δημόσια Υπηρεσία, που υπάγεται στον Πρωθυπουργό. Συστάθηκε με τον νόμο 4389/2016 (άρθρα 159-169) και έχει ως αποστολή: 

Συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς οι εγγραφές στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Σ’ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Το ενδιαφέρον παιδιών και γονέων είναι μεγάλο και αυτό γεμίζει ικανοποίηση τους ιθύνοντες του Συλλόγου. 

Εγκαίνια της 3ης έκθεσης εικαστικών του "πόλις" (Video)



Εγκαίνια της 3ης έκθεσης εικαστικών των μελών και φίλων του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:30, με τη συντροφιά του μουσικού συνόλου του, στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς.
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι 5 με 12 Σεπτεμβρίου 2016.


Κλιμάκιο βουλευτών της Ν.Δ. στο Κιλκίς την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Τον νομό Κιλκίς θα επισκεφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Ελευθέριος Αυγενάκης – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου Κρήτης επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος το οποίο θα πλαισιώνουν επίσης ο Boυλευτής Επικρατείας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης - Συντονιστής της ΟΔΕ Μορφωτικών Υποθέσεων, η Βουλευτής Ν. Iωαννίνων Κα Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου – Τομεάρχης Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και ο Βουλευτής Ν. Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Μπασιάκος – πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις κυβερνήσεις της ΝΔ.

Κιλκίς: Συνελήφθη 57χρονος για καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Ιουνίου 2016, για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική για τα επίπεδα :

ΠΑΜΕ: "Όλοι στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αριστοτέλους, στις 6:00 μ.μ. συλλαλητήριο των ταξικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ. 

Το Ενοριακό Κοινωνικό Φροντιστήριο Κιλκίς συγχαίρει...

"Οι Εφημέριοι της Ενορίας του Ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και οι καθηγητές του Ενοριακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου συγχαίρουν τους μαθητές του Φροντιστηρίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχονται καλή δύναμη στα νέα φοιτητικά τους καθήκοντα και καλή σταδιοδρομία."

Σούλης: "Μην υποκύπτετε στις ακατανόητες και ανθελληνικές εξυπνάδες του κ. Φίλη"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. Κιλκίς
Νέα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ "έκπληξη" προετοιμάζει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και ο απίθανος Υπουργός λάτρης του σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ν. Φίλης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο τους τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού η προσευχή κατά την έναρξη των μαθημάτων στα Σχολεία κάθε πρωί.

Εγγραφές παιδιών στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου τις προπονήσεις της στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς. Πολλά καινούρια παιδιά ήρθαν να πραγματοποιήσουν εγγραφή, και αυτό δείχνει τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς. Καλή αγωνιστική χρονιά εύχεται το Δ.Σ σε αθλητές και μέλη του.