Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

1 εκ. ευρώ για τη λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων και του Υπνωτηρίου Αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Στην έγκριση χρηματοδότησης ύψους 1 εκ. ευρώ για τη λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων και του Υπνωτηρίου Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την ένταξη της σχετικής πράξης στο νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020), που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Έγινε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού Β΄ πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Σταυροχωρίου. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φιλιππίδης καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε στα παιδιά καλή χρονιά με υγεία.

"Θερμά συγχαρητήρια Κύριε Παυλόπουλε", λένε οι πόντιοι

Ανακοίνωση Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων 
Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.) το παγκόσμιο όργανο του Ποντιακού Ελληνισμού εκφράζει την ικανοποίησή της για τις δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου για το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου αλλά και για την προσχηματική ματαίωση της Θείας Λειτουργίας στις 15 Αυγούστου στην Παναγία Σουμελά στον ιστορικό Πόντο.

Αυτοί είναι οι Βούλγαροι απατεώνες που δρούσαν στα Τρίκαλα

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για απάτη σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών.

Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στα 22α Μερκούρεια, στη Θεσσαλονίκη


Στον ρυθμό των μεγάλων πολιτιστικών κύκλων κινείται αυτή την περίοδο ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, ο οποίος εδώ και δεκαετίες διοργανώνει κορυφαίους θεσμούς και δίνει το στίγμα του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού γίγνεσθαι στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Προετοιμασία των τμημάτων Προπαίδων και Τζούνιορ του Αλέξανδρου στην κατασκήνωση YUPPI

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος 
Σε πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των τμημάτων Προπαίδων και Τζούνιορ του Αλέξανδρου στην κατασκήνωση YUPPI της Κρυοπηγής. 

Φιλική ήττα από Γευγελή για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 
Τη πρώτη ήττα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας γνώρισε η Ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ την Κυριακή 21 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.. Η ομάδα των Σκοπίων ήταν σαφώς πιο έτοιμη καθώς την επόμενη βδομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της και κατάφερε να βγάλει μεγαλύτερη φρεσκάδα στο γήπεδο. 

Φιλικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης με Κιλκισιακό

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
"Ο Κιλκισιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή φιλικού με τον ιστορικό Ηρακλή, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Ανοίγουν τα γραφεία και ξεκινούν οι εγγραφές

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς συνεχίζει για 24η χρονιά την ανάδειξη και την διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού.
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 θα ανοίξουν κανονικά τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. με ώρες λειτουργίας 6 – 8 μ.μ. (Δευτέρα έως και Παρασκευή).

Ξεκινά η λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής,οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ απευθύνουν κάλεσμα σε παιδιά ηλικίας έξι (6) ως δεκατέσσερα (14) ετών (ηλικ.γεννηθέντες από το 2002 ως το 2010),να συμμετέχουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και χωρίς καμία δέσμευση στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν 29 και 30 Αυγούστου 1 και 2 Σεπτεμβρίου.

Αερόστατο της HELEXPO Δ.Ε.Θ. θα προσγειωθεί στο Πάρκο του Κιλκίς

Ένα αερόστατο της HELEXPO Δ.Ε.Θ. θα πετάξει πάνω από την πόλη του Κιλκίς και θα βρει φιλόξενο χώρο προσγείωσης στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου !

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 22/2016) και ισχύει από αύριο Τρίτη 23 Aυγούστου 2016 μέχρι και την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

Η γιορτή της Δέσποινας του κόσμου στο Κιλκίς

Με μεγαλοπρέπεια και με πάνδημη τη συμμετοχή των Κιλκισιωτών εορτάστηκε η κορυφαία Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως και της εις τους ουρανούς μεταστάσεως της ενδόξου Υπερευλογημένης Θεοτόκου, της Μάνας Παναγίας, προστάτιδας του Γένους μας στον περικαλλή πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της πόλεως του Κιλκίς.

Η παιδική ταινία "Κούμπα: Μια ζέβρα και μισή" στο θερινό σινεμά Κιλκίς

Πάμε σινεμά μαζί με τα παιδιά για να απολαύσουμε την….. «ΚΟΥΜΠΑ: ΜΙΑ ΖΕΒΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ !» (Khumba!). Ένα πραγματικό υπερθέαμα για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός” την Τρίτη 23 & την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ.

10η Επέτειος του «Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής», στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Το  επετειακό "10ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής", του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως τις 28 Αυγούστου 2016, στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, την ιστορική έδρα του Δήμου Χαλκηδόνος, μόλις 20 χλμ. δυτικά της Θεσσαλονίκης. 2007-2016, 10 Χρόνια μέσα στα οποία το Φεστιβάλ εδραιώθηκε, ισχυροποιήθηκε και καθιερώθηκε σαν θεσμός, φιλοξενώντας παραδοσιακούς χορούς και μουσική από 20 χώρες και περισσότερους από 1400 ξένους και Έλληνες, χορευτές και μουσικούς.

Γκουντενούδης: "Ας μην ξεχνιόμαστε για τα 100 000 ευρώ"

Επιστολκή δήμαρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη προς Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη και Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα Ιωάννη.
"Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,Διά της παρούσης επανερχόμεθα στο θέμα των αποζημιώσεων των ιδιωτών κατοίκων της περιοχής της Ειδομένης, Ευζώνων, Ν. Καβάλας και πέριξ του πρατηρίου ΕΚΟ των οποίων οι περιουσίες επλήγησαν κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής των προσφύγων-μεταναστών στους άτυπους καταυλισμούς που είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημητρίου Βασιλειάδη

Υπογράφει ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Πέτρος ο Γλυκής
"Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Πέτρος ο Γλυκής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου μας Δημητρίου Βασιλειάδη λαμπαδαρίου του Ιερού Ναού Παναγίας Κιλκισιώτισσας.

Καλό Παράδεισο φίλε και αδερφέ εν Χριστώ Δημήτρη."


Ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις εν όψει των υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.