Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Θέση εργασίας: Ζητείται πωλήτρια από περίπτερο στο Κιλκίς - 18/8/2016

Ζητείται γυναίκα έως 29 ετών για εργασία ως πωλήτρια σε περίπτερο στο Κιλκίς. Τηλ. 6984 914993. Ώρες επικοινωνίας από 18.00 έως 24.00.

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο συμπολίτης και φίλος Στράτος Στρατέλης

Απεβίωσε σήμερα 18 Αυγούστου, μετά από πολύμηνη μάχη την επάρατο, ο συμπολίτης μας και φίλος, Στράτος Στρατέλης σε ηλικία 70 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο 19 Αυγούστου 2016, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Ιωάννου του Προδρόμου στην Πλαγιά Κιλκίς. Η εφημερίδα μας, απευθύνει θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Μπαράζ εισβολών κακοποιών στοιχείων σε σχολεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Στόχος πολλαπλών επιθέσεων από κακοποιά στοιχεία έγινε για μια ακόμη φορά το σχολικό συγκρότημα του δήμου Νεάπολης-Συκεών, το οποίο στεγάζει στη Νεάπολη (περιοχή Στρεμπενιώτη) Γυμνάσια, Λύκεια και ΙΕΚ, και στα οποία φιλοξενούνται περισσότεροι από 1.650 μαθητές. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, οι εισβολείς άφησαν πίσω τους το φονικό τους όπλο (μαχαίρι), το οποίο παραδόθηκε στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία για την έρευνα αποτυπωμάτων, ενώ παρόμοια περιστατικά καταγράφηκαν πρόσφατα και σε άλλα σχολεία του δήμου.

Κοσμοσυρροή και φέτος στο πανηγύρι του Δροσάτου

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Μεγάλη επιτυχία είχαν και φέτος οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δροσάτο για το πανηγύρι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου,   ο οποίος ανέλαβε και την περιφορά της θαυματουργής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που έφεραν οι πρόγονοί μας από τον Πόντο. 

«3rd Toumpa River Party»: Ένα ιδανικό Σαββατόβραδο για νέους από 8 έως 94 ετών, στο Γαλλικό Κιλκίς

Υπογράφει το "Στέκι νέων Γαλλικού"
Το «3rd Toumpa River Party» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Γαλλικό Κιλκίς, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 22.00. Φέτος θα βρίσκονται στο μουσικό κομμάτι του πάρτι οι « Πανταχού ΑΠΩΝ» σε ένα πολύ ωραίο live που θα ξεσηκώσει, ο Dj Dimitris Lelakis και ο Dj Iou οι οποίοι με τις ξένες και ελληνικές επιλογές τους θα απογειώσουν το πάρτι σε υψηλά standards. 

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στην περιοχή του τούνελ της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης

Σε ένα τμήμα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί για κουνούπια στη δυτική Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών, ανακοινώνει ότι συνεχίζει τους αεροψεκασμούς στην περιοχή του κάμπου Δυτικής Θεσσαλονίκης (ρυζοκαλλιέργειες) με στόχο την άμεση μείωση των πληθυσμών των κουνουπιών.

Εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας Ταξί, στις 7 Σεπτεμβρίου 2016

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ΤΑΞΙ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.

Ψηφίστηκε ο Κανονισμός Καθαριότητας Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλκίς

Στην ψήφιση Κανονισμού Καθαριότητας Περιβάλλοντος προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με σκοπό τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης του Κιλκίς, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων – στερεών αποβλήτων με τα απαραίτητα μέσα (συσκευασία,συλλογή, αποκομιδή, ανακύκλωση, διάθεση).

Κιλκίς: Υποχρεωτική η ετήσια δήλωση των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλοι – γάτες)

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων – γατών), συμπεριλαμβανομένων των κυνηγών και των κτηνοτρόφων, οφείλουν να προσκομίσουν στο Δήμο το βιβλιάριο υγείας κάθε ζώου συντροφιάς τους ώστε αυτό να καταχωρείται στο αντίστοιχο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη φιλοξενία ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων

Ο Δήμος Κιλκίς προτίθεται να συνάψει σύμβαση, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για την περισυλλογή, μεταφορά και ολιγοήμερη φιλοξενία ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, αιγοπροβάτων, βοοειδών, ιπποειδών και χοίρων σε αντίστοιχα κατάλληλες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

31χρονος ήθελε να πουλήσει ελαιόλαδο άγνωστης προέλευσης, αλλά...

Συνελήφθη χθες (17-08-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε διαπιστώθηκε να μεταφέρει και να κατέχει προς πώληση λάδι αγνώστου προέλευσης χωρίς να έχει άδεια πλανόδιου πωλητή και νόμιμα παραστατικά. 

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 3 άτομα για μεταφορά λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (17-08-2016) τα ξημερώματα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πίστωση 20.000 ευρώ για την τουριστική ανάδειξη του βυζαντινού μνημείου του Παλιού Γυναικοκάστρου

Με απόφαση της υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρίας Κόλλια - Τσαρουχά εγκρίθηκε πίστωση 20.000 ευρώ για την τουριστική ανάδειξη του βυζαντινού μνημείου του Παλαιού Γυναικοκάστρου.

Στην ακοσμία του κόσμου θεία απόκριση ευκοσμίας

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου
Το Πάσχα του καλοκαιριού ξεκίνησε προεόρτια, τιμήθηκε στην εόρτια κυριωνυμία του και συνεχίζει να μεθεορτάζεται και πάλιν εφέτος. Το Δεκαπενταύγουστο της ψυχής μας, ευλογία μοναδική (όπως κάθε θεία ευλογία) μέσα στην άκτιστη πρόνοια του Τριαδικού Θεού μας, που μακροθυμεί στην ακοσμία και κακία του κόσμου…

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική περιοχή της Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την 17η Αυγούστου 2016 και περί Ω/16:45΄περίπου στην Ανατολική κοίτη του ποταμού Αξιού σε αγροτοδασική έκταση της Δ.Κ. Αξιούπολης (πλησίον της οδικής γέφυρας Αξιούπολης – Πολυκάστρου). Συγκεκριμένα κάηκαν πέντε (5) στρέμ. περίπου χορτολιβαδικής και παραποτάμιας δασικής βλάστησης (ξηρά χόρτα, αρμυρίκια, ιτιές, λεύκες και άλλα πλατύφυλλα).

Πολιτιστικές & θρησκευτικές εκδηλώσεις «ΕΥΡΩΠΟΣ 2016»




Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. στο πλαίσιο της Ανταλλαγής Θεατρικών Δρώμενων με τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και με τους Δήμους της Π.Κ.Μ., βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, την θεατρική παράσταση «Άδεια Πιάτα» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα από την Θεατρική Ομάδα «Άρατος»  την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:30 στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ευρωπού του Δήμου Παιονίας Π.Ε. Κιλκίς.