Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ήθελαν να μας ταΐσουν 1.200 κιλά σάπιο κρέας

Συνελήφθησαν χθες (4-8-2016), πρώτες πρωινές ώρες, σε παρέβρια περιοχή των Φερών Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 49, 40 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί λαθρεμπορίας, δημόσιας υγείας και τελωνειακού κώδικα καθώς και για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

Δωρεάν μια επίσκεψη massage στο Kinesis Gym Kilkis


Ανακοίνωση Kinesis-Gym
Ανανεώστε την συνδρομή σας στο γυμναστήριο μας Kinesis-Gym και κερδίστε μια δωρεάν συνεδρία μασάζ από τους έμπειρους μασέρ απόφοιτους της World Massage Federation.

Φθόνος, μίσος, εχθρότητα... παντού!

Του Κώστα Ραμπίδη*
Ζούμε σε μια κοινωνία που τη χαρακτηρίζουν ο φθόνος, το μίσος και η εχθρότητα. Ο φθόνος βέβαια υπήρχε από πάντα στην ελληνική κοινωνία. Πολλοί μάλιστα τον συμπεριλαμβάνουν στα γονιδιακά στοιχεία της φυλής μας. Στη σημερινή όμως εποχή, της παρατεταμένης κοινωνικοοικονομικής κρίσης (ήδη διανύουμε τον όγδοο χρόνο αυτής), συνοδεύεται από μίσος και εχθρότητα. 

"Γιατρέ το νύχι μου, μπαίνει μέσα στο κρέας"


Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Η είσφρυση όνυχος είναι η επώδυνη εκείνη κατάσταση κατά την οποία “το νύχι μπαίνει μέσα στο κρέας” δηλαδή το περιφερικό άκρο του νυχιού αυξάνεται προς τα κάτω και μέσα στο δέρμα του δακτύλου. Πιο συχνά αφορά το νύχι του μεγάλου δακτύλου των ποδιών αλλά μπορεί να συμβεί στα νύχια και των άλλων δακτύλων.

Δωρεάν οπωροκηπευτικά σε Πολύτεκνους και Τρίτεκνους

Συνάντηση συνεργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης. 

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς στο ν. Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Έμφυλη βία στους προσφυγικούς πληθυσμούς - Προσλήψεις μεταφραστών/τριών και διαμεσολαβητών/τριών

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), συμπράττοντας για να συμβάλλουν στο προσφυγικό, διαθέτουν μέρος των ξενώνων κακοποιημένων γυναικών και σε γυναίκες-πρόσφυγες θύματα ή εν δυνάμει θύματα βίας.