Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Έκπτωση 15% με προεγγραφή από το site του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Ανακοίνωση Άθλου Κιλκίς
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Σωματείου μας με ομόφωνη απόφαση παρέχει έκπτωση 15% επί της μηνιαίας συνδρομής στα νέα μέλη μας εάν η προεγγραφή γίνει ηλεκτρονικά μέσα από το site μας www.athlos-fightclub-kilkis.com τον μήνα Αύγουστο και αφορά στην νέα αγωνιστική σεζόν Σεπτεμβρίου 2016 - Ιουνίου 2017.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο ποντικό

Συνελήφθη χθες (30-7-2016) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 36χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα διέρρηξε την είσοδο καταστήματος μίνι-μάρκετ στο Κιλκίς, ιδιοκτησίας 45χρονης και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Ποντιακή συναυλία στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016


«Μετάξι»: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας



Η καλλιτεχνική ομάδα «Δρώσα Τέχνη» σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Ο Θίασος των Ονείρων» παρουσιάζουν το: «Μετάξι» Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας την Κυριακή 7, Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στις 9.15 μ.μ στην εσωτερική αυλή του Μεταξουργείου «Χρυσαλίς» στη Γουμένισσα.

5ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ρουμανία

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
5ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ρουμανία
16 – 20 Αυγούστου 2016
Η Ενορία μας διοργανώνει πενταήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ρουμανία. Θα επισκεφθούμε τον Δούναβη, το Βουκουρέστι με τα μουσεία και τα αξιοθέατά του, το Πατριαρχείο Ρουμανίας, την Θεολογική Σχολή και την Βιβλιοθήκη του και τα ορθόδοξα μοναστήρια της περιοχής καθώς και τα Καρπάθια Όρη. Στην επιστροφή την Σόφια της Βουλγαρίας.

Βίον ανθόσπαρτον, Γιώργο Ψαρρά και Μάρθα Κωνσταντινίδου

Γάμος Γιώργου Ψαρρά και Μάρθας Κωνσταντινίδου. Έγινε το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016, στο Ηλιόλουστο Κιλκίς.