Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ο Γιώργος Γαβριηλίδης γενικός γραμματέας του δήμου Κιλκίς

Μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Παιονίας από τον οικονομολόγο και τ. Πρόεδρο του Νοσοκομείου Κιλκίς, Θέμη Ανθρακίδη, ανάλογη… κρούση είχαμε και από τον Δήμο Κιλκίς. 
Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, από την επόμενη εβδομάδα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει στο Δήμο Κιλκίς ο πρ. καποδιστριακός Δήμαρχος Κρουσίων και πολ. μηχανικός Γιώργος Γαβριηλίδης

Ενημερωτική και Επιστημονική Ημερίδα κατά του Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου

Πάνω από 500.000 νέα περιστατικά καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου έχουμε κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα η ασθένεια σκοτώνει περισσότερα από 200.000 άτομα που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία!

Στα 171,8 ευρώ η συνδεδεμένη ενίσχυση βόειου κρέατος

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε την απόφαση καθορισμού του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος, έτους 2015, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 171,8 € ανά επιλέξιμο θηλυκό βοοειδές, στο πλαίσιο εφαρμογής της αριθμ. 615/52353/12-05-2015 (ΦΕΚ833/Β΄ 2015) Υπουργικής Απόφασης στον τομέα όπου καθορίζονται οι λεπτομέρειες χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης, σε εκτέλεση του άρθρου 52 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθμ. 1307/2013 και του κεφαλαίου 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής.

Backstage Video της φιλανθρωπικής συναυλίας του "πόλις" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



"Τι να πει κανείς και τι να μολογήσει"

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη
"Ειλικρινά, πως είναι δυνατόν σε κάθε σοβαρό θέμα, αξιωματούχοι και διοικούντες αυτής της Χώρας να μη μπορούν να κατευθύνουν με τις πράξεις και ενέργειες τους την κοινή γνώμη με ηθικές και πνευματικές ΑΞΙΕΣ, ειλικρινά είναι να απορεί κανείς και με μας ακόμη που υποστηρίζουμε –τέτοιους χαβαλέδες και διοικούντες-.

Εκδηλώσεις του συλλόγου "Το Καρς" στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιού Αγιονερίου "Το Καρς", από την Κυριακή 17 Ιουλίου έως την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, στα πλαίσια του εορτασμού του Προφήτη Ηλία.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 18 Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:


Κάλεσμα της ΚΝΕ σε εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Μεταλλικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακού Συμβουλίου Κιλκίς της ΚΝΕ 
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους μαχητές και τις μαχήτριες της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας του Μεταλλικού Κιλκίς διοργανώνει το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και το ΚΚΕ, την Κυριακή 17 Ιούλη, στις 10:15 π.μ., στο Μεταλλικό.

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 40 τόνοι νοθευμένου ελαιολάδου

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση εμπορίας λαδιών-ελαίων, ιδιοκτησίας ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη.

Δήμος Κιλκίς: Υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε από σήμερα στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς η υποβολή των αιτήσεων για την ένταξη των ενδιαφερομένων στην πρώτη φάση του προγράμματος ''Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης'' (Κ.Ε.Α.) που υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Μετρήσεις Σακχάρου στον Ευρωπό Παιονίας


Μετρήσεις Σακχάρου θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κιλκίς "Δύναμη για Ζωή" στην πλατεία Ευρωπού του Δήμου Παιονίας, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 από τις 9.00-12.30 το πρωί.

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 4 άτομα για απείθεια, εξύβριση και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (13-07-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 4 άτομα για, κατά περίπτωση, αδικήματα σχετικά με τη Νομοθεσία περί αλλοδαπών, της απείθειας και της εξύβρισης. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν 6 άτομα για κατοχή και πώληση ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, για την καταπολέμηση της παραβατικότητας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη συνολικά 6 ατόμων, για ναρκωτικά.

Άγγιξε το μετάλλιο η 4Χ4 ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας 4 Χ 100 των Εφήβων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων που έγινε το Σάββατοκύριακο στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο των Σερρών άγγιξε η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς κατακτώντας την 4η θέση, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Αρβανιτίδη, Γιάννη Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Παύλο Παπαδόπουλο με επίδοση 43''69 επιβεβαιώνοντας πως δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Έρευνα Γνώμης: Τσουχτερά πρόστιμα άνω των 3000 ευρώ για παράνομη παραγωγή, διακίνηση και χρήση βρώσιμου πάγου

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Οι υψηλές θερμοκρασίες μας ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση και το μόνο που επιζητούμε όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο είναι η θάλασσα και η δροσιά από τα κλιματιστικά και τα κρύα ροφήματα με τα πολλά και λαχταριστά παγάκια…

"Η ισχύς εν τη ενώσει; Δυστυχώς όχι... στο νοσοκομείο Κιλκίς"

Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας αποσύραμε το κείμενο της καταγγελίας και το αποστείλαμε στους αναφερόμενους σε αυτό φορείς του νοσοκομείου Κιλκίς. Το αποσυρθέν κείμενο θα δημοσιευτεί ταυτόχρονα με την απάντηση των φορέων. Σημειώνουμε ότι εάν δεν υπάρξει απάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα δημοσιευτεί το αρχικό κείμενο.


Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε 37 ερωτήσεις - απαντήσεις

Ξεκινά, σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, η υποβολή των αιτήσεων, για ένταξη νοικοκυριών, που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, στην πρώτη φάση του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».