Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ο Μπαρόζο υπάλληλος της Goldman Sachs

Από την Πολιτεία 2021 εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:
«Με ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον διορισμό του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Εμμανουέλ Μπαρόζο ως συμβούλου και μη εκτελεστικού Προέδρου για τις διεθνείς δραστηριότητες της Αμερικανικής Τράπεζας Goldman Sachs.

«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ» - Επιδότητηση σε 40.000 νοικοκυριά για ενεργειακή αναβάθμιση

Επιδότηση αλλά και χαμηλότοκα δάνεια σε 40.000 νοικοκυριά προκειμένου να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις κατοικίες τους προσφέρει το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

Έτσι θα κινείται η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) στην Χαλκιδική

Ανακοινώνεται ότι τροποποιείται το πρόγραμμα δρομολογίου της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Ενίσχυση με 8,5 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Με 8,5 εκατομμύρια ευρώ ενισχύονται από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020), οι οικογένειες με εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας, προκειμένου τα παιδιά τους να έχουν ισότιμη πρόσβαση το νέο σχολικό έτος 2016 – 2017 στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τις αντίστοιχες κοινωνικές δομές της Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από δυο αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξέδιδε γυναίκες

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην Καλλιθέα και το Μεταξουργείο, έξι (6) ημεδαποί, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις (4) άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.

Πρόσκληση ανέργων 18 – 24 ετών για συμμετοχή σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ΕΚΤ) της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ως συνδικαιούχος, έχουν αναλάβει την υλοποίηση των ακόλουθων πράξεων: 

Λήξη καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Πολύ μεγάλη συμμετοχή είχε και φέτος η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικής απασχόλησης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. Από 15 Ιουνίου έως και 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν οι φετινές δράσεις με τη συμμετοχή εθελοντών, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια, την υποστήριξη, τις καταπληκτικές ιδέες τους και για όλα όσα έκαναν με πολλή όρεξη και μεράκι για να έχουν και αυτή την χρονιά μεγάλη επιτυχία οι δράσεις της βιβλιοθήκης.

Ο "Νοτιάς" του Τάσου Μπουλμέτη στο θερινό σινεμά Κιλκίς


Πες μας την ιδέα σου για το νέο LEADER - Ημερίδες διαβούλευσης στο Πολύκαστρο και στο Κιλκίς από την ΑΝΚΙ

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον από την Αναπτυξιακή Κιλκίς οι συναντήσεις διαβούλευσης και ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων με σκοπό την προετοιμασία του νέου τοπικού προγράμματος LEADER - «Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (CLLD).

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (13/7/2016)


Η ΚΕΒΕ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών, ενδιαφέρεται να προσλάβει Πρακτικό Μηχανικό - Συντηρητή Βάρδιας, για το εργοστάσιό της στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Δείτε ΕΔΩ