Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών στην Παραλία Κατερίνης, από 16 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2016

Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών επανέρχεται δριμύτερο και ανανεωμένο, φιλοδοξώντας να προσφέρει δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο 2016) γεμάτους ψυχαγωγία και διασκέδαση με πολλή μουσική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πιερίας, αλλά και των γύρω περιοχών.

Ημαθία: 30χρονος μπήκε στο νοσκοκομείο, τους είπε ότι είναι τεχνικός, πήρε ιατρικό μηχάνημα αξίας 35,000 ευρώ και έφυγε

Η μεθοδική και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης απάτης σε βάρος δημόσιου νοσοκομείου στην Ημαθία.

Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Jet Oil Κυριάκος Μαμιδάκης

- Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός μέσα στη βίλα του στο Διόνυσο Αττικής σε ηλικία 84 ετών
- Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε δίπλα του όπλο
- Ο Κυριάκος Μαμιδάκης ήταν ο πρόεδρος της Jet Oil που κατέθεσε αίτημα για ένταξη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

Ετήσια παράσταση της Σχολής Χορού Adagio στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς - Video



Πολύκαστρο: 25χρονος μετέφερε παράνομα 6 Αφγανούς

Συνελήφθησαν σήμερα (03-07-2016) τα ξημερώματα στο 540 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων, από την Ειδική Ομάδα Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 25χρονος, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 3 υπηκόους Αφγανιστάν και 3 ανήλικα παιδιά, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην χώρα, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια έναντι χρηματικού αντιτίμου. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 21χρονο Αλβανό για παράνομη μεταφορά 4 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (02-07-2016) το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων, από την Ειδική Ομάδα Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 4 αλλοδαπούς (3 υπηκόους Αφγανιστάν, 1 υπήκοο Ιράν, καθώς και 3 ανήλικα παιδιά), οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην χώρα, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια έναντι χρηματικού αντιτίμου. 

Κιλκίς: 38χρονος με κλεμμένο αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα 6 Πακιστανούς

Συνελήφθη χθες (03-07-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης, ένας 38χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Φιλικά με Ισπανικές ομάδες ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Με ποιοτικά διεθνή φιλικά συνεχίζεται η αθλητική δράση για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς. Την Κυριακή 3 Ιουλίου τμήματα από την Ισπανία τηςBARCELONA θα τεθούν αντιμέτωπα με αντίστοιχα του Αλέξανδρου Κιλκίς παίδων-προπαίδων (ΑΓΙΑΞ), τζουνιορ (ΜΠΟΚΑ) και προτζούνιορ (ΙΝΤΕΡ). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Κυριακής και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κιλκίς 2.087 μΧ Τουριστικό τραίνο "Κιλκίς Λέλεβωσε Πουλόπομ" γύρω από τη Δοϊράνη!

Της ανταποκρίτριάς μας στο Κιλκίς Αϊσέ Γκιούλ
Σε ένα χρόνο από σήμερα, δηλαδή το καλοκαίρι του 2.088 μΧ, τίθεται σε λειτουργία το νέο εκπληκτικό τουριστικό τραίνο με την ονομασία "Κιλκίς Λέλεβωσε Πουλόπομ"!