Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Με τριήμερες εκδηλώσεις έκλεισαν οι Ατρόμητοι Νέας Σάντας την αγωνιστική σεζόν

Δελτίο τύπου Ατρόμητων Νέας Σάντας
Το τριήμερο 10-11-12 Ιουνίου οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν μέσα από διαφορές εκδηλώσεις. Η αρχή έγινε την Παρασκευή 10/6 όπου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Καμπάνη η καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. 

Από αύριο οι αιτήσεις για την Κοινωφελή Εργασία σε hot spots

Αρχίζει αύριο, Παρασκευή 24 Ιουνίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, στις δομές υποστήριξης των προσφύγων, για 2.500 ανέργους, όπως παρουσίασε αναλυτικά, πρώτο, το epoli.gr.

Πληρωμές 120 εκατ. ευρώ για Leader, ΟΠΑΑΧ, μεταποίηση, Σχέδια Βελτίωσης του προηγούμενου ΠΑΑ

Περισσότερο από 5 ώρες κράτησε ο διάλογος με εκατοντάδες αγρότες και τους φορείς τους στο πλαίσιο ημερίδας που οργάνωσε σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Τρίπολη, με κύριο θέμα τις ευκαιρίες του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020.

Ο Μάρκος Μπόλαρης εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην 103 επέτειο της μάχης του Κιλκίς

Το Κιλκίς τίμησε την επέτειο της μεγάλης Μάχης της 21ης Ιουνίου 1913 και την ενσωμάτωσή του στην ελληνική επικράτεια, με λαμπρές εκδηλώσεις, στις οποίες την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης.

"Φτου (ξ)ελευτερία για όλες, όλους και όλ@"

Δελτίο τύπου επιτροπής Ανοιχτής Συνέλευσης για ένα Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride
Είμαστε ενθουσιασμένες που, για 5η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται το φεστιβάλ λοατκια+ υπερηφάνειας. Από το 1ο Thessaloniki Pride ως και σήμερα το λοατκια + κίνημα της πόλης βγήκε στο προσκήνιο με περισσότερη αυτοπεποίθηση, κερδίζοντας την αλληλεγγύη σημαντικού μέρους της κοινωνίας της πόλης. Λεσβίες, ομοφυλόφιλοι και τρανς απέκτησαν το δικό τους φεστιβάλ, κατοχυρώνοντας χώρο για ελεύθερη έκφραση, ζύμωση και διεύρυνση του λοατκια+ κινήματος.

Οδηγοί προσοχή στην επαρχιακή οδό Όσσας - Βερτίσκου Θεσσαλονίκης

Εργασίες κατασκευής τριγωνικής τάφρου και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην επαρχιακή οδό 12, ανάμεσα στην Όσσα και τον Βερτίσκο Θεσσαλονίκης (σε τεχνικό έργο στο 3ο χλμ.) θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της εργολαβίας ετήσιας συντήρησης και έκτακτων επεμβάσεων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Επαρχίας Λαγκαδά.

Με τρεις αθλήτριες η αποστολή του Αίαντα Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Η αγωνιστική δραστηριότητα του στίβου συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου με το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων και κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Κάλεσμα εργαζομένων στην επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."

Υπογράφει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
"Το Δ.Σ. του σωματείου μας καλεί: τα διοικητικά συμβούλια όλων των σωματείων, τις επιτροπές εργαζομένων σε χώρους δουλειάς, τις επιτροπές αγώνα, τους εργαζόμενους συνολικά, την Δευτέρα 27/6/16 ώρα 7:30 μμ στο ΕΚΘ σε ευρεία σύσκεψη με θέμα τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς την Πέμπτη 30/6/16 ώρα 8:00 μμ στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης σε μαζική κινητοποίηση.

Ειδική σήμανση για το νωπό κρέας, τα παρασκευάσματα κρέατος και τα προϊόντα κρέατος

Για την υπέρβαση ζητημάτων που έχουν ανακύψει με τη σήμανση των σφάγιων σε εφαρμογή του άρθρου 8 της Απόφασης της Επιτροπής (ΕΕ) 2015/1500 «για ορισμένα προστατευτικά μέτρα κατά της οζώδους δερματίτιδας στην Ελλάδα και για την κατάργηση της εκτελεστικής απόφασης (ΕΕ) 2015/1423» και κατόπιν σχετικής εντολής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη, η ειδική σήμανση για το νωπό κρέας, τα παρασκευάσματα κρέατος και τα προϊόντα κρέατος που προέρχονται από τη ζώνη επιβολής περιορισμών έχει ως εξής:

Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας και Ρωμανίας

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης 
Ο Άγιος Ευγένιος στην Τραπεζούντα ως πολιούχος της αλλά και σε ολόκληρο τον Πόντο, τη Ρωμανίας, τιμούνταν δύο φορές κάθε έτος. Η πρώτη ήταν η 21η Ιανουαρίου, η ημέρα δηλαδή που μαρτύρησε, μαζί με τους συναθλητές του Ουαλλεριανό, Κάνδιδο και Ακύλα. 

Ρωμανίδης και Ευθυμιάδης οι νέες μετεγγραφές του Κιλκισιακού

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή του Παναγιώτη Ρωμανίδη. Ο 26χρονος επιθετικός, που είχε περάσει από τον ΑΟΚ και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, επιστρέφει για να βοηθήσει και αυτός από τη μεριά του στη προσπάθεια επανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Αυτά είναι τα τατουάζ του άνδρα που έκαψαν ζωντανό στη Βουλιαγμένη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες της δερματοστιξίας (τατουάζ) αγνώστου ανδρός, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, πρωινές ώρες της 15-6-2016 σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

33,3 εκ. ευρώ για υποδομές βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού

Με προϋπολογισμό 33,3 εκ. ευρώ «ανοίγει» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η δράση του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020) «Υποδομές βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού».

8η η Ζωή Παπανικολάου του Αίαντα Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δισκοβολίας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση αυτή της Ζωής Παπανικολάου, επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, που έγινε μέσα σε συνθήκες αφόρητου καύσωνα, το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στο στάδιο “Παμπελοποννησιακό στάδιο” της Πάτρας η ομάδα στίβου του Αίαντα Κιλκίς. 

"Τώρα κλαιν όλα τ' αλάνια, που θα μείνουμε χαρμάνια"

Χθες (22-6-2016) το πρωί πραγματοποιήθηκε, από την προβλεπόμενη από το Νόμο 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών) αρμόδια επιτροπή, καταστροφή με καύση, δεμάτων διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, σε κλίβανο καύσης βιολογικών υλικών στην Πιερία.

Παιονία: Συνέλαβαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά 7 Αφγανών

Συνελήφθησαν σήμερα (23-06-2016) τα ξημερώματα στο 542ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Ευζώνων, από την Ειδική Ομάδα Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εννέα άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Βαριές ποινές της Δικαιοσύνης για το σκάνδαλο των παιδικών σταθμών του δήμου Κιλκίς


Με βαριές ποινές στους εμπλεκόμενους έκλεισε χθες η γνωστή υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου που αποκαλύφθηκε στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Κιλκίς κατά την χρονική περίοδο 2007-2010. Ειδικότερα, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε 14ετή κάθειρξη στον τότε Πρόεδρο του νομικού προσώπου των παιδικών Σταθμών και στην τότε Διευθύντρια. Οι δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή καθώς η έφεση τους δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

"Κυρία Σοφία Πυξοπούλου σας ευχαριστούμε θερμά"

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την κ. Σοφία Πυξοπούλου, για την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού που διέθεσε στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμην των αγαπημένων της προσώπων.