Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

"Πόσο ακόμη θα ανέβει ο πήχης του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς;" (Video)



Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ., το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική του εκδήλωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.

Αυτός είναι ο 47χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 10-6-2016 στην Καλλιθέα, για απάτες σε βάρος πολιτών, με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου, σε τροχαίο ατύχημα.

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς μιλούν για την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς 
Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 19 Ιουνίου 1910 και από τότε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

"Κουφάρι παρατημένο"


Της Σοφίας Μαρωνίδη
Δεν θα μου λείψεις.. του μήνυσαν οι άνθρωποι,
η ζωή
κι ο χρόνος ακόμα..

Σχολή Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού: Πετυχημένη η γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς Κιλκίς, η τελετή λήξης της εφετινής αγωνιστικής περιόδου για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού!

Εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο από τον Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς (Video)



Εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο από την Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς και την ορχήστρα του Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.