Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι ο 46χρονος Αλβανός παιδεραστής της Δραπετσώνας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 46χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη στις 2-6-2016 στη Δραπετσώνα κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών.

Προσοχή: Έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης

Σε τέσσερα τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Εκδήλωση για τους πολιτικούς πρόσφυγες

Δελτίο τύπου του Παραρτήματος Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ
Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ θα πραγματοποιήσει – την εξ’ αναβολής – εκδήλωση με θέμα: «Οι Πολιτικοί Πρόσφυγες του Δ.Σ.Ε.», την Κυριακή 19 Ιούνη 2016, στις 7:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, όπου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση της Ιωάννας Στεφανίδου: «Με τη σκέψη στην Πατρίδα».

Ερώτηση ΚΚΕ για τα προβλήματα στους καταυλισμούς προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία

Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εθνικής Άμυνας 
"Η πρόσφατη εκκένωση του προσφυγικού καταυλισμού της Ειδομένης, που με ευθύνη της κυβέρνησης είχε δημιουργηθεί και η «απελευθέρωση» της σιδηροδρομικής γραμμής, παρά τους όποιους πανηγυρισμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν έδωσε, επί της ουσίας, διέξοδο στο οξυμμένο ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού. Οδήγησε εσπευσμένα στη δημιουργία, ως μανιτάρια, νέων χώρων «φιλοξενίας» κυρίως στην ΠΕ Θεσσαλονίκης καθώς και δύο άτυπων ξανά στην ΠΕ Κιλκίς.

Ο Άθλος Κιλκίς σε αγώνα ορεινού τρεξίματος 20 χιλ. με τον αθλητή Γεώργιο Σιώτη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 20 km, στα άγρια μονοπάτια του Βορείου Ολύμπου, στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Δίου, με την επωνυμία « 1ο North Olympus Trail Vrontou».

"Τζάμπα και βερεσέ" θάνατος 67χρονου στον Πεντάλοφο Παιονίας

Χθες (09-06-2016) το μεσημέρι σε δασικό δρόμο του Δημοτικού Διαμερίσματος Πεντάλοφου Κιλκίς, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει αγροτικό μηχάνημα που είχε ακινητοποιηθεί, ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σπεύσατε όσοι κατέχετε δικαιώματα για δηλώσεις ΟΣΔΕ

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χάνονται δικαιώματα αγροτικών ενισχύσεων το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί όλους όσοι κατέχουν δικαιώματα να προχωρήσουν στην κατοχύρωσή τους με την υποβολή των σχετικών δηλώσεων ΟΣΔΕ. Τονίζεται ότι η ημερομηνία λήξης υποβολής των δηλώσεων είναι η 15η Ιουνίου 2016.

"Κυρία Δημητριάδου σας ευχαριστούμε θερμά"

"Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά την Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού Μαρία Δημητριάδου για την καθοριστική συμβολή της στην επιτυχημένη του εκδήλωση την προηγούμενη Κυριακή 5 Μαΐου.

Την "είπε" ο Ταγίπ στην Αγγέλα

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Δια στόματος Ερντογάν τα παρακάτω….. και τα ψάρεψα από το Άλφα Βήτα.
«Γερμανία στο ξαναλέω: Λογοδότησε πρώτα εσύ για το Ολοκαύτωμα, λογοδότησε εσύ πρώτα για την εξόντωση 100.000 ανθρώπων στη Ναμίμπια. Είσαι η τελευταία χώρα η οποία μπορεί να κατηγορήσει την Τουρκία για τη λεγόμενη γενοκτονία των Αρμενίων».

Επίσημος προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης ο Κιλκισιώτης Κώστας Πουντζουκίδης

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 ημέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής των Διπλωματών Προπονητών Σωματικής Διάπλασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.) αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο αθλητικό κέντρο Μπάσκετ στα Μελίσσια Αθήνα. 

"Bouzouki Live" με την εκρηκτική Χριστίνα Γεωργιάδου στο Beer House Kilkis


Μοναδικές καλοκαιρινές νύχτες στο αγαπημένο σας στέκι!
Παρασκευή 10 Ιουνίου μαζί μας η εκρηκτική Χριστίνα Γεωργιάδου
με τετραμελή ορχήστρα σε ένα δυνατό Live! 
Bouzouki Live λοιπόν, το τελευταίο της σεζόν...
*τηλέφωνο κρατήσεων 6937932754


Καράογλου: "Το Κιλκίς δεν πρέπει να εξελιχθεί στον "φτωχό συγγενή" της κεντρικής Μακεδονίας"



Η δημιουργία ειδικών φορολογικών ζωνών, η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, το μέλλον του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ και φυσικά η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος που «πνίγει» περιοχές του Νομού κυριάρχησαν στην επιτυχημένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης ΝΟΔΕ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Πολύκαστρο, με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Συγκλονιστική μουσική παράσταση από την τάξη προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς (Video)



Και φέτος, με την διεύθυνση της Καθηγήτριας Μουσικής Φεβρωνίας Τεβρεντζίδου και με τον δικό της μοναδικό τρόπο αποχαιρέτησε τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7 το απόγευμα, η Τάξη της Μουσικής Προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς. Η εκδήλωση έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Συναυλία των των σπουδαστών βιολιού και μουσικής δωματίου

Συναυλία των των σπουδαστών βιολιού και μουσικής δωματίου της καθηγήτριας Χοστελίδου Ντιάνας-Ειρήνης την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς με ελεύθερη είσοδο.