Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη της ΤV 100 στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2016, κατόπιν σχετικής εγκεκριμένης άδειας εισόδου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, επισκέφθηκε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς το τηλεοπτικό συνεργείο του Τ.V 100 και συγκεκριμένα της εκπομπής με τίτλο «Πέριξ».

16.000 τόνοι ροδάκινα προς απόσυρση για χυμοποίηση και μαρμελάδα

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκο Μπόλαρη, η τροποποίηση του άρθρου 7 της 3398/91703/24-08-2015 απόφασης (ΦΕΚ 1838 Β΄), για τον προσδιορισμό των προς απόσυρση ποσοτήτων ροδάκινων για χυμοποίηση και παρασκευής μαρμελάδας.

Η αναγνώριση της σφαγής των Αρμενίων ως γενοκτονίας και τα παρεπόμενα…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο της Γερμανίας με ψήφισμά του αναγνώρισε τις σφαγές του 1915 εις βάρος των αρμενικών πληθυσμών του οθωμανικού κράτους ως γενοκτονία. Πρόκειται για τη δεύτερη γενοκτονία, που τελέστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Η πρώτη αφορά τις σφαγές των Χερέρο και Νάμα στην νοτιοδυτική Αφρική, πάλι από την Γερμανική Αυτοκρατορία. 

"Τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους"

"Η Επιτροπή Εξετάσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) και η Πρόεδρος του Ειδικού Εξεταστικού και Βαθμολογικού Κέντρου Κιλκίς (Ε. Ε. Β. Κ.), εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων Μαΐου -Ιουνίου 2016.

Αλέξανδρος Κιλκίς: «Σήμερα Αθλητές – Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι»

Με βασικό μήνυμα «Σήμερα Αθλητές – Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» το πρόγραμμα στοχεύει στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών και την ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας.

Συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στο πρόγραμμα «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον»

Ανακοινώθηκαν από το Διεθνές Συντονιστικό Γραφείο του Προγράμματος «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» τα αποτελέσματα του Διεθνούς Διαγωνισμού του Προγράμματος για το έτος 2015-2016, για την ανάδειξη του καλύτερου άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο με περιβαλλοντικό περιεχόμενο.

Παιδικοί σταθμοί: Τι αλλάζει από το Σεπτέμβριο στο πρόγραμμα εισαγωγής

Αλλαγές στο σύστημα διαχείρισης του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ για το σχολικό έτος 2016-2017 σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Πολλή διάθεση για καλό ποδόσφαιρο στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Άλλη μια Ακαδημία Ποδοσφαίρου φιλοξένησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς το προηγούμενο Σάββατο. Αυτή τη φορά ο Ερμής Εύοσμου ήρθε στην πόλη μας με 4 Τμήματα και με πολλή διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και διασκέδαση. Συγκεκριμένα έπαιξαν από πλευράς Αλέξανδρου τα τμήματα:

"Απαιτούμε από την κυβέρνηση να πάρει αμέσως πίσω την απαράδεκτη απόφαση για τα ολοήμερα σχολεία"

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, γιατί με τη νέα επαίσχυντη υπουργική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τα ολοήμερα σχολεία, συνεχίζει την αντιεκπαιδευτική πολιτική της και οδηγεί σε απόγνωση πολλές οικογένειες, τσακίζοντας τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας. 

Συγχαρητήρια Θεοδόση Παυλίδη

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
"Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης συγχαίρει τον Πρωταθλητή Ελλάδος, παλαιστή του Συλλόγου Καραγιάννη Ευρωπού, Θεοδόση Παυλίδη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου πάλης στην άμμο, στην κατηγορία +90 κιλών.

Τι λέει ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς από την πρώτη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας η Υπουργική Απόφαση για τον «Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Σχολείου» καθώς και οι ρυθμίσεις για τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό νηπίων για τη λειτουργία τμήματος Νηπιαγωγείου, (διπλασιάζεται σε δέκα από πέντε ο ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη λειτουργία της πρωινής ζώνης) ανέδειξε τον αντιεκπαιδευτικό χαρακτήρα των ρυθμίσεων που ως μοναδικό γνώμονα έχουν τις επιταγές των μνημονίων και των δεικτών του ΟΟΣΑ, με ένα και μόνο στόχο, την εξοικονόμηση με κάθε τρόπο εκπαιδευτικού προσωπικού έτσι, ώστε να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες της εκπαίδευσης σε εκπαιδευτικούς με την - όσο το δυνατό - μικρότερη δαπάνη για προσλήψεις αναπληρωτών και την «απόλυση» περισσότερων από 6.000 αναπληρωτές την επόμενη σχολική χρονιά.

Συμμετοχή Γκουντενούδη στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σάμο

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Στη Σάμο βρέθηκε το τριήμερο 3 με 6 Ιουνίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κος Γκουντενούδης όπου έδωσε το παρόν στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ως εισηγητής με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι Προσφυγικές Ροές και το Μεταναστευτικό Ζήτημα – Επιπτώσεις στην Κοινωνία, την Οικονομία και τον Τουρισμό».

Ανέστη Παπαδόπουλε, θα σε θυμόμαστε πάντα

''Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ''. Αυτό θα είναι το σύνθημα που θα φωνάξουν με την ψυχή τους όλοι οι αθλούμενοι στη σειρά φιλικών αγώνων που διοργανώνει η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς αφιερωμένη στη μνήμη του αθλητή της ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. 

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis Fight Club Kilkis

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα Kyokushin Karate του Kinesis την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά

Ευχαριστήριο  ΓΑΣ Κιλκίς
Ο ΓΑΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων από όλη την χώρα που τίμησαν με την αγωνιστικότητα και την παρουσία τους του αγώνες, τους πολυάριθμους εθελοντές και “αφανείς” εργάτες των αγώνων αλλά όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των φετινών “Ελευθερίων”, τον τοπικό Τύπο, τους χορηγούς, τους αθλοθέτες των επάθλων, τους Κριτές των αγώνων, το προσωπικό του Σταδίου του Κιλκίς, και το Δήμο Κιλκίς για την οικονομική υποστήριξη και φυσικά όλους τους θεατές που ήρθαν στο στάδιο και βοήθησαν με το χειροκρότημα τους την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών. 

Εξαήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο των συνταξιούχων του Δημοσίου νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου του Συλλόγου συνταξιούχων του Δημοσίου νομού Κιλκίς
Τον γύρο της Πελοποννήσου κάναμε οι Συνταξιούχοι του Δημοσίου Ν. Κιλκίς. Ξεκινώντας την Δευτέρα 9 Μαΐου και περνώντας το καταπληκτικό έργο τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου φτάσαμε στην Πάτρα.

Τρίμηνη μαθητική συνδρομή του Yoga Pilates House Kilkis

Τρίμηνη μαθητική συνδρομή 60€
Ισχύει 13-18 Ιουνίου 2016

Κιλκίς: Το πρώτο Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ του Άτλαντα

Της Μαρίας Σιότσου
Το πρώτο Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ διοργάνωσε ο Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στις 29 Μαΐου στο Δ.Α.Κ ΚΙΛΚΙΣ με μεγάλη συμμετοχή παιδιών.
Συμμετείχε ή ομάδα του Μίλωνα από τα Γιαννιτσά και αγόρια και κορίτσια από όλα τα δημοτικά σχολεία του Κιλκίς.

Άργος: Φιλανθρωπική συναυλία του "πόλις" για την Ασπασία Μπόγρη (Video)