Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Στο τουρνουά του Έσπερου Τερψιθέας η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε μέρος σε ένα ακόμη τουρνουά. Αυτή τη φορά μια ομάδα Τζούνιορ, και μία ομάδα Προπαίδων ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και έλαβαν μέρος στο τουρνουά του Έσπερου Τερψιθέας που πραγματοποιήθηκε στο πλαστικό γήπεδο της Ευκαρπίας.

Κιλκίς: Ολοκλήρωση βιωματικών εργαστηρίων για παιδιά δημοτικού

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στο Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ τα βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονταν σε παιδιά δημοτικού, τα οποία είχαν συμμετάσχει σε αντίστοιχα εργαστήρια όταν ήταν νήπια. Στα εργαστήρια συμμετείχαν 15 παιδιά ηλικίας 7 έως 9 χρονών. 

Μουσικοχορευτική εκδήλωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο Πολύκαστρο

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" διοργανώνουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στις 8μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Ταξίδι στο χρόνο, Ταξίδι στην παράδοση".

Πετυχημένα και φέτος τα “Ελευθέρια” Στίβου στο Κιλκίς

Μια εξαιρετική αθλητική διοργάνωση έλαβε χώρα στο Κιλκίς, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, τα “Ελευθέρια” Στίβου, ενταγμένη στο πρόγραμμα εορτασμού των “Ελευθερίων” της πόλης.

Coca Cola: Τι δεν προσφέρει στην Ελλάδα;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η πρακτική του συστήματος της αμερικανικής πολυεθνικής Coca Cola στην αγορά των αναψυκτικών και των χυμών στην Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η πρέπουσα. Ο χαρακτηρισμός είναι σχετικώς ήπιος, εφόσον μόνο σε σύγκριση με χώρες του τρίτου κόσμου, η πολυεθνική είναι αναγκασμένη στη χώρα μας να τηρεί κάποια προσχήματα. 

Κεντροαριστερά – Η ανασυγκρότηση του μεσαίου χώρου ως εθνική επιταγή

Γράφει ο Σάκης Αλατζόγλου
Τίποτα δεν εκφράζει καλύτερα την πολιτική συγκυρία της χώρας μας από την ρήση του Αντόνιο Γκράμσι «Η κρίση συνίσταται ακριβώς στο γεγονός πως το παλιό πεθαίνει και το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί». 
Ένα από τα ευρήματα της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είναι τα μεγάλα ποσοστά αποχής από την κάλπη, ως πολιτική έκφραση που επιλέγουν οι πολίτες.

Κοινωφελής: Έρχονται προκηρύξεις για 9.500 θέσεις σε δήμους, hot spot (λίστα)

Την εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα αναμένεται, συμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να δημοσιευθούν από το υπουργείο Εργασίας οι πρώτες προκηρύξεις για τη νέα οκτάμηνη Κοινωφελή Εργασία.
Πρόκειται για 9.418 θέσεις που κατανέμονται ως εξής:

Καλοκαιρινή προσφορά του Άθλου Κιλκίς


Η "Τόλμη" Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo WTF στην κατηγορία Baby Cup

Δελτίο τύπου Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς 
Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF στην κατηγορία Baby Cup διεξήχθησαν στις 28 Μαΐου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης, και στο κλειστό Τρικάλων ταυτόχρονα.

Κιλκίς; Εκδήλωση για τη βράβευση μαθητών από τη Μαθηματική Εταιρεία

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, ώρα 11.00 π.μ. στο 8ο Δημ. Σχολ. Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του παραρτήματος Κιλκίς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Κιλκίς, για τη βράβευση των μαθητών του Ν. Κιλκίς που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για μαθητές δημοτικών σχολείων.

Μεγάλη επετειακή εκδήλωση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα
Το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα διοργανώνει την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παντελεήμονα μια ανοιχτή επετειακή εκδήλωση με προσκεκλημένους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκπρόσωπους της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, του Δήμου μας, των Μ.Μ.Ε. του Νομού, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την δημιουργία του αναδεικνύοντας την ιστορίας και την διαδρομή του συλλόγου από το 1926 έως και σήμερα.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: "Η καταστροφική πολιτική των μνημονίων συνεχίζεται"

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Ακόμα και ο πιο δύσπιστος εκπαιδευτικός δεν μπορεί να έχει πια καμία επιφύλαξη για τις επιπτώσεις της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής, καταστροφικής, μνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το «έργο» των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του "πόλις" στο Κιλκίς

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου μεταξύ του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ και του προέδρου του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» Νίκου Σπυρλιάδη, αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση μουσικής συναυλίας στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών οικογενειών του τόπου μας.

"Περί του «του τέλους της αθωότητας » ο λόγος..."

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συνάδελφοι - συναδέλφισσες,
σε αντίθεση με το πόρισμα Γαβρόγλου, η έκθεση της επιτροπής «εθνικού και κοινωνικού διάλογου» για την Παιδεία που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες, περιγράφει με αρκετή σαφήνεια το μεταρρυθμιστικό σχέδιο για την ελληνική εκπαίδευση.

24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016


Ο ΓΑΣ Κιλκίς τίμησε την απελευθέρωση της πόλης

Τα «Ελευθέρια» 2016 που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας με την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, πέρασαν πλέον στην ιστορία ως η πιο άρτια διοργάνωση από καταβολής του θεσμού των επώνυμων αγώνων Στίβου του Κιλκίς.

Πρόσκληση για την Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ. Σ.) Μελών και Στελεχών της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 και ώρα: 19:30 στο Πολύκαστρο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Παιονίας) με την παρουσία του Βουλευτή Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και Πρώην Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Η ομάδα κρουστών “άιΝΤΟς”, ευχαριστεί θερμά

Η ομάδα κρουστών “άιΝΤΟς”, του πολιτιστικού συλλόγου ΙΡΙΔΑ, ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο λόφου, το Σάββατο 4-6-2016 με τίτλο: «Αφιέρωμα στην ποντιακή μουσική»

Μήνυμα Παν. Ανανιάδη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

"Η 5η Ιουνίου έχει οριστεί το 1972 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο, για να θυμίζει σε όλους την τεράστια αξία για την ανθρωπότητα και το μέλλον του πλανήτη. Είναι μια υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στις μελλοντικές γενιές αλλά ταυτόχρονα και γιορτή για ό,τι έχει επιτευχθεί στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Τον προπονητή Σάκη Σημαιοφορίδη βράβευσε το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Στην διάρκεια των φετινών αγώνων στίβου “Ελευθέρια” το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη βράβευσε τον παλιό προπονητή του Ιωσήφ (Σάκη) Σημαιοφορίδη.

Kinesis Gym Kilkis: Τρίμηνη μαθητική -φοιτητική προσφορά

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Η εφηβεία είναι η πιο κρίσιμη ηλικία για την ανάπτυξη του σκελετού και σε αυτή την ηλικία πρέπει να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή οστική μάζα. Τα οφέλη είναι πολλά.

3μηνη προσφορά του Kinesis Gym Kilkis για Πολεμικές Τέχνες

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis 
Οι πολεμικές τέχνες ανέκαθεν θεωρούνταν μια πολύ δυνατή εκγύμναση και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά αγαπητές στο ελληνικό κοινό, προσελκύοντας μαθητές κι αθλητές κάθε ηλικίας. Οι ειδικοί συμφωνούν πως οι πολεμικές τέχνες αποτελούν μια εξαιρετικής μορφής εκγύμναση για παιδιά, αλλά και για ενήλικες.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς:Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια…


Αποκαλυπτήρια του ''Έλληνα Πολεμιστή του Πόντου'' στη Νέα Σάντα Κιλκίς

"Ο Έλληνας Πολεμιστής του Πόντου" εγκαταστάθηκε με δόξα και τιμή στη Νέα Σάντα, ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς και του Ποντιακού Ελληνισμού. Την Κυριακή 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος μπροστά στο Διοικητήριο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο Σύριο για κατοχή μαχαιριού

Συνελήφθη χθες (05-06-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ένας 36χρονος υπήκοος Συρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ένα μαχαίρι, το οποίο και κατασχέθηκε.

Διακοπή κυκλοφορίας της οδού Μανδρών – Γαλλικού

Λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού, η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μανδρών – Γαλλικού και η κυκλοφορία πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους δρόμους.

Σκοτώθηκε 53χρονος σε τροχαίο

Νυχτερινές ώρες της 4 προς 5 Ιουνίου 2016, στο 38ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Το νέο Δ.Σ. του κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς

Με επιτυχία και με την αναμενόμενη προσέλευση πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

Σκασιαρχείο στη φύση έκαναν μαθητές και μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Αυτός ήταν ο τίτλος της 2ήμερης εκπαιδευτικής δράσης του εθνικού θεματικού δικτύου ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του ΚΠΕ Παρανεστίου, όπου συμμετέχει το σχολείο μας. 

Εκδρομή στο Περτούλι με τον "Φλάμπουρα" Κιλκίς

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς ‘’ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ’’ διοργανώνει διήμερη εκδρομή για το 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα στο Περτούλι στις 25 και 26 Ιουνίου 2016.

Απόφαση για νέες μορφές δράσεων του δικηγορικού σώματος

Δελτίο τύπου Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων
Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, που συνεδρίασε στην Αθήνα για να αποτιμήσει τα δεδομένα μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νόμου και να καθορίσει την περαιτέρω στάση του Δικηγορικού σώματος, κατέληξε στις παρακάτω αποφάσεις:

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιούνη 2016)

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η Παγκόσμια Μέρα του Περιβάλλοντος γίνεται αφορμή για μια ανούσια επανάληψη διακηρύξεων και "κροκοδείλιων δακρύων" για την κατάσταση του περιβάλλοντος, τα οξυμμένα περιβαλλοντικά προβλήματα.