Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς συμμετείχε σε πρόγραμμα Εrasmus+

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εrasmus+ που συμμετέχει, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Tradate της Ιταλίας από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 20 Μαΐου 2016. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 39χρονο Ουζμπεκιστανό για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (03-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 39χρονος υπήκοος Ουζμπεκιστάν, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 43χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (03-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση, του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 3 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. 

Κιλκίς: Εορτασμός μνήμης του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς
Την 11η Ιουνίου κάθε χρόνο η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στην πόλη μας η μνήμη του Αγίου Λουκά εορτάζεται κάθε χρόνο με Αρχιερατική Αγρυπνία.

Αίας Κιλκίς - Βόλεϊ: Έφυγαν με χαμόγελα ικανοποίησης από το γήπεδο

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το βάπτισμα του πυρός πήρε χθες Παρασκευή 3/6/2016 το προ-αγωνιστικό τμήμα Βόλεϊ Β2 του ΑΙΑΝΤΑ. Στις άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την πολύ καλή ομάδα ATHLETICO VOLLEYBALL της κ. Καρδαμανίδου Μαρίας .

Τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων, καλό καλοκαίρι!

Ανακοίνωση Φροντιστηρίου Μ.Ε. "Κίνητρο" Κιλκίς
"Τώρα που τελείωσαν οι πανελλαδικές εξετάσεις και αρχίζει επιτέλους το καλοκαίρι μας, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους σας, μαθητές και γονείς να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, που θα επιβραβεύσουν τις προσπάθειες και τους κόπους όλων μας.

Ευχαριστούν θερμά τις βιομηχανίες «ΚΟΥΚΑΚΗΣ» και «ΛΥΚΑΣ»

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς
"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυλοκερατιάς και οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, θρακιώτικοι σύλλογοι του Νομού Κιλκίς για την άλωση της Πόλης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τις εταιρείες «ΚΟΥΚΑΚΗΣ» και «ΛΥΚΑΣ» για το ενδιαφέρον τους αλλά και την έμπρακτη συμβολή τους στην εκδήλωση αυτή, προσφέροντας το παραδοσιακό Αριάνι στους παρεβρισκόμενους, που μαζί με χωριάτικες πίτες, προσφορά του συλλόγου Ξυλοκερατιάς αποτέλεσαν ένα γευστικό επίλογο στην εκδήλωση, της Κυριακής 29 Μαϊου 2016.