Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου της Καίτης Στεφανάκη: «Όζα ροζ» στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Καίτης Στεφανάκη: «Όζα ροζ» εκδόσεις Εντευκτήριο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 ώρα 18:00 στον χώρο της Βιβλιοθήκης. Την συγγραφέα προλογίζει η Χαρούλα Καραμπίδου, Αντιπρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Μέτριας δυσκολίας τα θέματα της Βιολογίας, εύκολα τα θέματα του Α.Ε.Π.Π. στις σημερινές Πανελλαδικές εξετάσεις

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Με Βιολογία Προσανατολισμού και Α.Ε.Π.Π. συνεχίστηκαν οι σημερινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Στην Βιολογία, τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας, ελαφρώς ευκολότερα από τα περσινά. Τα δύο πρώτα θέματα δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά οπότε διευκόλυναν τους υποψηφίους. Η δυσκολία εντοπίζεται περισσότερο στην έκταση των θεμάτων.

Με φιλικά παιχνίδια προετοιμάζεται για την νέα σεζόν ο Αίας Κιλκίς




Συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια τα αγωνιστικά τμήματα του Αίαντα, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2016/17. Την προηγούμενη Πέμπτη με το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών αλλά και αυτήν την Πέμπτη 26/5/2016 με τον ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Γιαννιτσών φιλικοί αγώνες με τις Κορασίδες και τις Παγκορασίδες των αντίστοιχων Σωματείων Πετοσφαίρισης.

Μαζέψτε τα αυτοκίνητά σας, έρχεται ο Βλαδίμηρος Πούτιν

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της αυριανής επίσκεψης του Προέδρου της Ρώσικης Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin στο Άγιον Όρος, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά σημεία του Νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα:

Φιλικό ο Κιλκισιακός με Άρη Κ15

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού ετοιμάζεται για τον μεγάλο φιλικό αγώνα απέναντι στην ομάδα Κ15 του Άρη! Τα κορίτσια του Γιώργου Πελίδη ολοκληρώνουν το απόγευμα της Παρασκευής τη προετοιμασία τους, ενώ το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο.

Σέρρες: Έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Η οργανωμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, οδήγησε στη σύλληψη ενός άνδρα στις Σέρρες για κατοχή πλήθους όπλων, πυρομαχικών, καθώς και αρχαίων νομισμάτων.

Θεσσαλονίκη: «Οι Γερμανοί Ξανάρχονται» στις «Βραδιές Θεάτρου»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση «Οι Γερμανοί Ξανάρχονται» στις «Βραδιές Θεάτρου».

Προσοχή: Έργα συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Τσάκωσαν αλλοδαπούς γιατί μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν σήμερα (27-05-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικού του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 42χρονος ημεδαπός, μία 36χρονη υπήκοος Γεωργίας και μία 34χρονη υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 38χρονο Σϋριο για κλοπή

Συνελήφθη χθες (26-05-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 38χρονος υπήκοος Συρίας, για κλοπή, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε ένα κινητό ιδιοκτησίας 25χρονης, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Ολα έτοιμα για το μεγάλο τουρνουά του Κιλκισιακού

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού διοργανώνει το 2ο της τουρνουά στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Παιονίας για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού

Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Παιονίας
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας, σήμερα 26-05-2016, με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού:

ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για 36 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2016 (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), κλάδου Δ.Ε. Διανομέων, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε.

Δημιουργική απασχόληση στο Alexandros Sports Center Kilkis

Το Αθλητικό Κέντρο ALEXANDROS SPORTS CENTER με αίσθημα χαράς και ευθύνης,έχει τη δυνατότητα να προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε παιδιά ηλικίας 5-13 ετών, μέσα σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στις φιλόξενες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του.

Κιλκίς: Όλα έτοιμα για τους μεγάλους αγώνες των "Ελευθερίων Στίβου 2016"


Η οργανωτική επιτροπή των “Ελευθερίων” του Στίβου εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την άψογη διεξαγωγή και οργάνωση των αγώνων και η πόλη του Κιλκίς έχει βάλει ήδη τα καλά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους φετινούς αγώνες , που φέτος θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Κιλκίς: Εκδήλωση με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς μαζί με τον Όμιλο για την Ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγία Σουμελά Παλατιανού και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς διοργάνωσε εκδήλωση στην Καπναποθήκη της «Αυστροελληνικής» με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Θέση εργασίας στην KLEEMANN (26-5-2016)

Ο όμιλος εταιριών KLEEMANN Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη ΒΙ. ΠΕ. Κιλκίς HR GENERALIST. Δείτε ΕΔΩ

Άδειασε ο καταυλισμός προσφύγων στην Ειδομένη

Απομακρύνθηκαν και οι τελευταίοι πρόσφυγες και μετανάστες από τον καταυλισμό της Ειδομένης και μεταφέρθηκαν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Κιλκίς: «Ενημερωτικές δράσεις για την εθελοντική αιμοδοσία»

O Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, η Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. και ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης των πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις προγραμματισμένες ενημερώσεις σε μαθητές των Ημερήσιων – Εσπερινών Γυμνασίων, Ημερήσιων – Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σχετικά με το πανανθρώπινο ιδεώδες της εθελοντικής αιμοδοσίας ως στάση ζωής και πράξη αγάπης προς το συνάνθρωπο.