Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Συνήλθε σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2016 σε τακτική του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ και, μεταξύ άλλων:

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: 122 ιστοσελίδες προσέφεραν παράνομο στοίχημα




Πηγή: https://www.bookmakers.gr/
Νέα βόμβα έσκασε στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, καθώς η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων ανακάλυψε ακόμη 122 στοιχηματικές εταιρίες και ιστοσελίδες με τυχερά παιχνίδια που προσέφεραν παράνομo στοίχημα, φρουτάκια και παιχνίδια τύπου καζίνο.

Καλοκαιρινή προσφορά του ATHLOS FIGHTCLUB GYM & CROSSFIT CENTER

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ATHLOS FIGHTCLUB GYM & CROSSFIT CENTER
3 ΜΗΝΕΣ / 54 ΕΥΡΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΚΕΤΩΝ 
ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 30/5/2016

Αυτός είναι ο 39χρονος παιδεραστής του Κορυδαλλού (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 12-5-2016 στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σούλης: "Παρέλαβαν κράτος, παραδίδουν... αποικία"

Δήλωση Σούλη Καζαντζίδη
Πολιτευτή Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Το κύκνειο άσμα της Ελλάδας είχαμε το βράδυ της Κυριακής όταν 153 δήθεν αριστεροί και μια παρέα πολιτικά ερμαφρόδιτων ακροδεξιοαριστερών με την ψήφο τους (Verba volant, scripta manent τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν) έδωσαν γη και ύδωρ στους ξένους εντολείς τους.

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα του Ποδοσφαίρου

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα του Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) της Φυσικής Αγωγής Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Δημοτικών Σχολείων.

Διαμαρτυρία Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς στο στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Νέα Σάντα

Δελτίο τύπου Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς
Η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΔΥΕΘ πραγματοποιεί και φέτος, την Κυριακή 29 Μάη 2016, στις 10:00 το πρωί, στη Νέα Σάντα, Κιλκίς, μπροστά στο στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ», εκδήλωση – κινητοποίηση ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τους πολέμους που γεννά, ενάντια στην καταστροφή, τη φτώχεια και την πείνα, ενάντια στην υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής και ύπαρξης.

Επίσκεψη 20 μαθητών του Κιλκίς στη Βουλή

Το τριήμερο 14,15 και 16 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην Αθήνα. 20 μαθητές της Έκτης τάξης του σχολείου μαζί με 23 γονείς – κηδεμόνες επισκέφθηκαν, μετά από πρόσκληση, τη Βουλή των Ελλήνων.

Στο συνέδριο με τίτλο «Οπτικοακουστικός γραμματισμός στην εκπαίδευση»

H Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. συνδιοργανώνουν στις 24, 25 & 26 Ιουνίου 2016 στη Θεσσαλονίκη το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή με τίτλο «Οπτικοακουστικός γραμματισμός στην εκπαίδευση».

Κιλκίς: Βιωματικό εργαστήριο με θέμα "Προάγοντας την ψυχική και συναισθηματική υγεία στο σχολείο"

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» και τους:

Τα νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
"2οι Δρόμοι τρεξίματος και υγείας" τη Κυριακή 29 Μαΐου, με διοργανωτές τη Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, τον Δήμο Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.  Φυσικά ο Κιλκισιακός συμμετέχει με αθλητές του, από την Ανδρική ομάδα, την Γυναικεία ομάδα, τη Δεύτερη ομάδα και παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σε αυτή τη τόσο σημαντική εκδήλωση!

Καλώς να δεχτούμε το 24%


Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
Η πρώτη φορά αριστερά, έκανε πάλι το θαύμα της. Τα νέα μέτρα υπέρ των πολιτών που υποτίθεται πως θα έφερνε μετά την εκλογή της, ψηφίστηκαν και θα έχουν εφαρμογή από 01/06/2016. 

Τα ΜΑΤ αδειάζουν την Ειδομένη -Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης

Ξεκίνησε πριν από λίγο η επιχείρηση εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού της Ειδομένης που προβλέπει την μεταφορά των εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας της Βόρειας Ελλάδας.

Hot Summer Offer από το Kinesis – Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis – Gym Kilkis
Η γυμναστική κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για πολύ κόσμο είναι αναγκαία, καθώς κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν γρήγορα ένα όμορφο σώμα. Τα προγράμματα είναι σε υψηλές εντάσεις για την επίτευξη των στόχων.

Την παγκόσμια ημέρα τηλεπικοινωνιών γιόρτασε ο ΟΤΕ Κιλκίς

Την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας τίμησε το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς διοργανώνοντας ημερίδα με θέμα « Η ιστορία των τηλεπικοινωνιών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο». Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους εργαζομένους του ομίλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών δημοτικών σχολείων και πολλών συμπολιτών μας.

Προγραμματίζει την επόμενη χρονιά η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς έχει ήδη ξεκινήσει. Η ομάδα για άλλη μια χρονιά θα έχει ως βασικότερους στόχους την απόδοση ποιοτικού και ελκυστικού ποδοσφαίρου και την συνέχιση άρτιας ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης στους ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τα παιδικά τμήματα. 

Προετοιμασία Αλέξανδρου Κιλκίς για το μεγάλο φεστιβάλ των καλύτερων ακαδημιών ποδοσφαίρου

Σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού προετοιμάζεται να συμμετάσχει η Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς  μαζί με τις καλύτερες ακαδημίες της Βορείου Ελλάδος.