Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Οδηγοί προσοχή: Έργα στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τζιτζικώστας προς Κουρουμπλή: "Ως εδώ και μη παρέκει"

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε σήμερα στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο Φεστιβάλ των Χρυσών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς



H Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς ετοιμάζεται για να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Χρυσών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016. 

Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από τον ΟΑΕΔ

Δελτίο τύπου Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ 
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ο ΟΑΕΔ ως ΝΠΔΔ καταρτίζει τον δικό του προϋπολογισμό και διοικείται από Δ.Σ το οποίο είναι υπεύθυνο και για την διαχείριση των οικονομικών του. Ο ΟΑΕΔ μετά και την ενσωμάτωση του ΟΕΚ ΚΑΙ ΟΕΕ το 2012 έχει την μεγάλη ευθύνη διαχείρισης της σημαντικής σε αξία ακίνητης περιουσία του, υπολογιζόμενη σε πολλά δις ευρώ.

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μυριόφυτο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυριοφύτου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων ''Οι Μακεδόνες'' σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 στο πλαίσιο της θρησκευτικής πανηγύρεως του ιερού ναού Αναλήψεως του Σωτήρος.

Δημόσια Tακτική (μη Προγραμματισμένη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς



Δημόσια Tακτική (μη Προγραμματισμένη) Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 25 Μαΐου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Επίσκεψη Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα Κιλκίς στο Επιμελητήριο

Στο πλαίσιο επισκέψεων και συναντήσεων με Φορείς του νομού η Νομαρχιακή Επιτροπή του Σύριζα με επικεφαλής από τον Γραμματέα της Μιχαήλ Βιδιαδάκη και τα στελέχη Άρη Παπαδόπουλο, Πέτρο Φούρα και Οδυσσέα Μπαγκατουρίδη, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παύλο Τονικίδη με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία των επιχειρήσεων και τις, προϋποθέσεις ανάπτυξης και έξοδο τους από την κρίση.

Πανελλαδικές: Εύκολα τα θέματα των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας, μέτριας δυσκολίας στην Ιστορία Γενικής Παιδείας

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Σήμερα, 20/5/2016 οι μαθητές των Γενικών Λυκείων διαγωνίζονταν στο μάθημα επιλογής τους, από τα μαθήματα Γενικής Παιδείας.

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016


Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 26η Μαΐου 2016 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας ο Θέμης Ανθρακίδης

Από τις 18 Μαΐου 2016, ο κ. Θεμιστοκλής Θ. Ανθρακίδης, Οικονομολόγος, απόφοιτος οικονομικών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα οικονομικά και τελειόφοιτος Νομικής, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ/Γ/427/16-5-2016

Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, στο πλαίσιο του εορτασμού των πράσινων πολιτιστικών διαδρομών, διοργανώνει στις 27 Μαΐου 2016, ημέρα Παρασκευή τις εξής δύο εκδηλώσεις: 

Εκδηλώσεις στην Κεντρική Μακεδονία για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Έκθεση Χειροποίητης Υφασμάτινης Κούκλας στις 26 και 27 Μαΐου 2016

Μια ιδιαίτερη, πρωτότυπη και μοναδική έκθεση θα φιλοξενήσει την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27 Μαΐου 2016, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς. Πρόκειται για την Έκθεση Χειροποίητης Υφασμάτινης Κούκλας, στην οποία θα εκτεθούν οι ξεχωριστές δημιουργίες που φιλοτέχνησαν με πολλή αγάπη και μεράκι, οι μαθήτριες του αντίστοιχου Εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε τη φετινή χρονιά από το ΛΕΚ.

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς και αυτό το Σαββατοκύριακο. Έτσι, μετά το επιτυχημένο ταξίδι και τα φιλικά παιχνίδια στα Αθλητικά κέντρα της Σκόντα και του Πανθρακικού, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα υποδεχτούν τα τμήματα της Ακαδημίας Barcelona/Ατέρμων. 

"Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς καταγγέλει την ανερμάτιστη, αφερέγγυα και ύπουλη τακτική της κυβέρνησης"

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ως Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θεωρούμε ότι περιττεύει πλέον η επίκληση των προσπαθειών και της προσφοράς των συμπολιτών μας στη διαχείριση της πρωτοφανούς και ασύμμετρης εισροής προσφυγικών πληθυσμών στον νομό Κιλκίς. 

Μήνυση κατέθεσε ο Π. Τονικίδης για το θέμα της κατάληψης από πρόσφυγες-μετανάστες της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

Τον Εισαγγελέα Κιλκίς επισκέφτηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το θέμα της κατάληψης από πρόσφυγες-μετανάστες της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, ήδη για περισσότερους από δυο μήνες.

Το αίμα ενός 37χρονου και ενός 51χρονου ο χθεσινός φόρος στην άσφαλτο

Χθες (19-05-2016) το απόγευμα στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των 2 προαναφερόμενων οδηγών.

Επέστρεψαν από τους SPECIAL OLYMPICS στο Κιλκίς με 7 μετάλλια

Το προσωπικό και η ΚΔΕΚ του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ συγχαίρει τους τέσσερις αθλητές της που συμμετείχαν στους εαρινούς αγώνες των SPECIAL OLYMPICS που διεξήχθησαν στο Λουτράκι από 18 έως 22  Απριλίου 2016.

Άνοιξε τις πύλες του το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center Κιλκίς

Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center άνοιξε τις πύλες του την Δευτέρα 16 Μαΐου,για μικρούς και μεγάλους αθλητές. Οι εγγραφές καθημερινά- από το πρωί μέχρι και το βράδυ στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου.