Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Στο τουρνουά του Μακροχωρίου η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο τουρνουά της Ακαδημίας του Μακροχωρίου έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού τη Κυριακή 8 Μαΐου. Στην Ημαθία μετέβησαν τρία τμήματα των φυτωρίων. Μια ομάδα Προπαίδων, μία Τζούνιορ και μία Προτζούνιορ, με τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν, αφού σε τέτοια γεγονότα δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι.

Την αποθήκευση δεδομένων σε DNA διερευνά η Microsoft

Του Κώστα Δεληγιάννη
Σε μία συμφωνία η οποία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο ψηφιακής αποθήκευσης του ασύλληπτου όγκου δεδομένων που παράγονται καθημερινά, προχώρησε αυτή την εβδομάδα η Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, ο αμερικανικός κολοσσός θα συνεργασθεί με την εταιρεία βιοτεχνολογίας Twist Bioscience, με σκοπό να δοκιμάσει τεχνολογίες για τη φύλαξη κάθε είδους ψηφιακών πληροφοριών σε γενετικό υλικό.

Ειδομένη: "Ένα από τα παιδιά μού είπε...."

Ρεπορτάζ: Μαρούλα Πλήκα
Η Ειδομένη πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν... Αυτό λένε τα μέλη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που γύρισαν μεν στον άτυπο καταυλισμό, αλλά η παρουσία τους εκεί θα εξαρτηθεί από το πώς θα διαμορφώνεται η κατάσταση μέρα με τη μέρα. Το λένε και οι σοβαροί εθελοντές, που όλο αυτό το διάστημα συνδράμουν για να εξασφαλίσουν τα ελάχιστα μέσα διαβίωσης για τους πρόσφυγες. Κάποιοι ωστόσο δουλεύουν για το αντίθετο.

Χατζησάββας: "Στην καταστροφή του Έθνους από Σύριζα-Ανέλ η Νέα Δημοκρατία απαντάει με πόλεμο στους Εθνικιστές!"

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
Το σκηνικό τρόμου που έστησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για ακόμα μια φορά λειτουργεί. Ποιος κυβερνητικός βουλευτής της συμπολίτευσης θα αντιδράσει μέχρι του σημείου να πέσει η Κυβέρνηση της φαντασμαγορικά αντιεπαναστατικής πρώτης φοράς Αριστεράς; Πιθανότατα κανένας. Έπαιξαν το παιχνίδι αυτό του καλού – κακού αστυνομικού με τον Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου, το παίζουν και τώρα. 

Εύζωνοι Κιλκίς: Έπιασαν Σκοπιανό για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη σήμερα (08-05-2016) πρώτες πρωινές ώρες στους Ευζώνους Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 37χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της π.Γ.Δ.Μ., για πρόκληση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, πράξη που έγινε το 2005 σε περιοχή της π.Γ.Δ.Μ.

"Κύριε Στόκα και κυρία Παπαδοπούλου, σας ευχαριστούμε πολύ"

Ευχαριστήριο 5ου Δ. Σ. Κιλκίς
"Οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον δάσκαλο Ζωγραφικής κ. Θάνο Στόκα και την ομάδα του από το τμήμα ενηλίκων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς καθώς και την πρόεδρο κα Κική Παπαδοπούλου, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας κι έκαναν μια υπέροχη εικαστική παρέμβαση σε ένα εξωτερικό τοίχο του σχολείου μας.

Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων
8 του Μάη - Ημέρα που τιμάται και γιορτάζεται η Μητέρα. Μια μέρα, που τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί με τον άκρατο καταναλωτισμό λουλουδιών, δώρων και καρτών. Ο εορτασμός όμως αυτός δεν ξεκίνησε ως επίδειξη καταναλωτικής δύναμης, αλλά ως ημέρα ειλικρινούς εκδήλωσης αγάπης και εκτίμησης προς το μοναδικό πρόσωπο, που δεν έφερε απλώς καθένα και καθεμία από εμάς στη ζωή, αλλά που συνεχίζει διαρκώς να παλεύει για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού επιπέδου προσωπικής και κοινωνικής ζωής.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Σ΄ αγαπώ μαμά… σ’ αγαπώ!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Οι ηλιαχτίδες σχίζουν τα δέντρα και μου ζεσταίνουν ευχάριστα το πρόσωπο. Βλέπω τις σκιές που πέφτουν πάνω στο χώμα και με τη φαντασία μου πλάθω παραμύθια.