Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αξιούπολη: Εκδήλωση με θέμα "Η σωστή διατροφή για τη βέλτιστη αθλητική και νοητική απόδοση"


Shengsi Islands στην Κίνα. Πνιγμένα στο πράσινο!

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Εδώ μιλάμε στην κυριολεξία για "πνίξιμο" του οικισμού, αφού τα πράσινα φυλλώματα έχουν καλύψει σχεδόν τα πάντα!

"Κύριε βουλευτά, κυρία βουλευτά"

Επιστολή Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων προς τους βουλευτές για το ασφαλιστικό
"Κύριε/κυρία βουλευτά,
Εντός λίγων ωρών, καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη της νομοθέτησης ενός ασφαλιστικού-φορολογικού συστήματος, που χαρακτηρίζεται από πρόδηλη αντισυνταγματικότητα και ελλειμματική σύνδεση με την κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα. Αιφνιδίως και με συνοπτικές διαδικασίες, που δεν ταιριάζουν στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

43χρονος ασελγούσε σε 6χρονη σε περιοχή του Κιλκίς

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες (05-05-2016), 43χρονο ημεδαπό, ο οποίος αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του, προέβη σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος έτερης ανήλικης.

Θεσσαλονίκη: «Η Θαυμαστή Μπαλωματού» του Λόρκα στις «Βραδιές Θεάτρου»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις  «Βραδιές Θεάτρου».

Πρόγραμμα αγώνων και βαθμολογία της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου, 1ου Ομίλου

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
33η αγωνιστική (Κυριακή του Θωμά 8.5.16) ΩΡΑ: 17:00
Απόλλων Κρ.Βρύσης-Κοζάνη
Άρης Θεσσαλονίκης-Δόξα Δράμας
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Νέστος Χρυσούπολης
Καβάλα-Θύελλα Φιλώτα

Επετειακές εκδηλώσεις του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την δημιουργία του, ζητά από όλους τους φίλους του να βοηθήσουν στη προσπάθεια ανεύρεσης υλικού (φωτογραφίες, αντικείμενα, ρούχα κτλ.) για την ανάδειξη της ιστορίας και της διαδρομής του συλλόγου από το 1926 έως και σήμερα. 

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Κιλκίς ενάντια στο νόμο – λαιμητόμο για το ασφαλιστικό

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Μάη 2016, πρώτη μέρα της 48ωρης Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας μπροστά στην ψήφιση του νόμου – λαιμητόμου για το ασφαλιστικό, η απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φτωχών και μεσαίων αγροτών και επαγγελματιών, με τη συμμετοχή γυναικών, νέων, σπουδαστών των λαϊκών στρωμάτων, άνεργων και συνταξιούχων. 

10 πρόεδροι συλλόγων του Κιλκίς συνιστούν απεργία την Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων και των αγροτών την Παρασκευή 6η Μαΐου 2016.

Παράταση αποχής δικηγόρων έως και 14 Μαΐου 2016

Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, κατά την σημερινή (6/5/2016) συνεδρίασή της στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, επεσήμανε ότι:

Δράση μαθητών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς για το προσφυγικό ζήτημα

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
Στο πλαίσιο του μαθήματος ερευνητικής εργασίας (project) της Α ΄Λυκείου, μια από τις ομάδες κατά την έναρξη του Β΄ τετραμήνου διάλεξε ως θέμα εργασίας «Ο πολιτισμός της κουζίνας. Ένα ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου». Χωρίστηκαν σε 4 ομάδες των 5 ατόμων και διάλεξαν από 2 χώρες της αρεσκείας τους.

Κιλκισιώτικη συμμετοχή στο Βριληττός 2016

Για μια ακόμη φορά (4η συνεχόμενη) πραγματοποιήθηκε το διεθνές τουρνουά χειροσφαίρισης "Βριληττός" στη Βέροια. Το τουρνουά είχε διάρκεια 5 ημερών (22-27 Απριλίου 2016) και συμμετείχαν 16 ομάδες (8 ελληνικές και 8 ξένες) στην κατηγορία των παμπαίδων και 6 εθνικές ομάδες στην κατηγορία των παίδων.

Γενοκτονία:Υπονόμευση στο εσωτερικό - Αναγνώριση στο εξωτερικό

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης* 
Η πρόσφατη αναγνώριση της Γενοκτονίας των προγόνων μας από την πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ και της πόλης του Τορόντο στον Καναδά αποτελεί μία ακόμη σημαντική ημέρα για τα θύματα του μαζικού εγκλήματος, τους ζώντες απογόνους τους, τα εκατομμύρια Έλληνες και τις Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο, αποτελεί μία σπουδαία ημερομηνία για τους ανιδιοτελείς αγωνιστές Έλληνες και Φιλέλληνες.

ΠΑΣΕΒΕ: Να νεκρώσουν τα πάντα! Κανένα μαγαζί να μην ανοίξει

Ανακοίνωση ΠΑΣΕΒΕ
H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την άθλια διαδικασία του κατεπείγοντος επιδιώκει να περάσει τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απέναντι στο νέο έγκλημα που μεθοδεύεται δε σκύβουμε το κεφάλι! Δε συμβιβαζόμαστε με τον εφιάλτη που μας ετοιμάζουν

ΠΑΜΕ Κιλκίς: Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Κιλκίς
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέες και νέοι,
Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό!

Καλοκαιρινή προσφορά από το Yoga Pilates House Κιλκίς


Αγώνας-γιορτή για το Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Φιλικός αγώνας-γιορτή για το Κιλκίς ήταν αυτός που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς για συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της Παρασκευής 6 και του Σαββάτου 7 Μαΐου 2016

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς 
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στην 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.