Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Παράθυρο Ντράγκι για την προστασία των «κόκκινων δανείων» μετά από Ερώτηση του Νότη Μαριά

Παράθυρο για την προστασία των «κόκκινων δανείων» άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι απαντώντας σε Γραπτή Ερώτηση του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Καθηγητή Νότη Μαριά.

Εκδρομή της Θρακικής Εστίας Κιλκίς στο Οχυρό Ρούπελ, λίμνη Κερκίνη και Μονή Τιμίου Προδρόμου

Μονοήμερη εκδρομή της Θρακικής Εστίας Κιλκίς στις 15 Μαΐου 2016, στο Οχυρό Ρούπελ, λίμνη Κερκίνη και Μονή Τιμίου Προδρόμου.
Πρόγραμμα εκδρομής:

Εργαζόμενοι Αρβανιτίδη: "Τα πάθη συνεχίζονται - 4 μήνες απλήρωτοι"

Υπογράφει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 της επιχείρησης, ανάκληση από την πλευρά της εταιρείας της απόφασης αυτής, εμείς οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις χρησιμοποιώντας και άλλες μορφές.

Κιλκίς: Μάιος – Μήνας Ιστορικής Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2016 στην πόλη του Κιλκίς και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς με τη συνεργασία Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Διακαινησίμου Εβδομάδος στον Όσιο Νικόδημο


Αύριο Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, τα μεγάλα φιλικά για τον Κιλκισιακό

Την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς θα διεξαχθούν δύο πολύ μεγάλα φιλικά για τη πόλη του Κιλκίς. Πρώτα στις 4 το απόγευμα η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού θα υποδεχθεί τον Μέντεκα Καλαμαριάς, ο οποίος αγωνίζεται στη β΄ Εθνική.

Τούρκοι τουρίστες στην Επτάλοφο Κιλκίς (Video)



Την Τετάρτη 04 Μαΐου 2016 και ώρα 13:00, στην πλατεία Επταλόφου Κιλκίς, το τοπικό δημοτικό συμβούλιο, ο πολιτιστικός σύλλογος Ακρίτες Επταλόφου και η Εκκλησία του χωριού, υποδέχτηκαν τον πολιτιστικό σύλλογο Τούζλας Κωνσταντινουπόλεως.

"Μένω στην Ειδομένη και ρωτώ"

Του Πάνου Μόλλια
Οι μέρες του Πάσχα αποτέλεσαν αφορμή για μια ακόμα επίσκεψη στην Ειδομένη . Συναναστράφηκα με τους κατοίκους όπου μου εξέφρασαν ερωτήματα:

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Δήμογλου στο Ράντσο Κιλκίς


Από 4 έως 10 Μαΐου 2016 η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το νόμο ν. 4177/2013 η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, πραγματοποιείται το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.  Οι 10 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

O Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος «Πόντος» Μερζιφούντας: Από το Γήπεδο στην Αγχόνη

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Oι σύλλογοι των Ελλήνων της Ανατολής οι οποίοι δημιουργήθηκαν σε ειρηνική περίοδο, προήλθαν από την ανάγκη που βίωνε ο Ελληνισμός να διατηρήσει την ιδιαιτερότητά του, να ανυψώσει το πνευματικό και το αθλητικό του επίπεδο, αλλά με την έναρξη της Γενοκτονίας οι Σύλλογοι ήταν και μέσο επιβίωσης. 

Επέτειος Θαυμαστής Ευρέσεως και Επιστροφής Ιερού Λειψάνου Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου