Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Πασχαλιάτικο ποτ πουρί!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Μεγάλη Τρίτη, πάμε αγορά με τον μικρό μου γιο να αγοράσουμε ένα παντελονάκι για την Ανάσταση. Φτάνοντας στο μαγαζί με τα ρούχα τον ρωτάει η πωλήτρια πολύ ευγενικά.

Συνάντηση Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Κιλκίς
Το Σάββατο 23/4/2016 η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, διοργάνωσε στο Κιλκίς ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για «Την Πολιτική συγκυρία – Εξελίξεις – Παρόν και Μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας», με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Κινήματος καθώς και φίλων των όμορων πολιτικά χώρων.

Επτάλοφος Κιλκίς: "Υποδεχόμαστε τον πολιτιστικό σύλλογο Τούζλας Κωνσταντινουπόλεως"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρίτες Επταλόφου 
Την Τετάρτη 04 Μαΐου 2016 και ώρα 13:00, στην πλατεία Επταλόφου Κιλκίς, το τοπικό δημοτικό συμβούλιο, ο πολιτιστικός σύλλογος Ακρίτες Επταλόφου και η Εκκλησία του χωριού, υποδεχόμαστε τον πολιτιστικό σύλλογο Τούζλας Κωνσταντινουπόλεως με παραδοσιακή μουσική και χορούς. 

Ποδοσφαιρικός αγώνας αφιερωμένος στον παλαίμαχο Κιλκισιώτη Χρήστο Αποστολίδη

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαΐου 2016 και ώρα 18.30΄ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» και ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα για να τιμήσουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του νομού Κιλκίς κ. Χρήστο Αποστολίδη. 

Νεκροί δύο νέοι άνθρωποι σε τροχαία στα Νέα Μουδανιά και στο Καμποχώρι

Σήμερα (03-05-2016) πρώτες πρωινές ώρες, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανίων – Πορταριάς Χαλκιδικής, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανίων.

"Τα εξάχρονα του Μνημονίου και οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις"

Άρθρο του Νότη Μαριά*
Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια μνημονίου και η Ελλάδα έχει μετατραπεί πλέον σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα απλά επιβεβαιώνουν αυτό που νοιώθει καθημερινά στο πετσί του ο Ελληνικός λαός. Τη φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία.

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο σεμινάριο προπονητικής

Η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διοργάνωσε επίσημο ανοικτό πανελλήνιο σεμινάριο προπονητικής, πρώτων βοηθειών και φυσιοθεραπείας, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής στις 22-23 και 24 Απριλίου 2016.

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ
1886 – 2016: 130 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,
ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ
Όλες και όλοι, την Κυριακή 8 Μάη, στην Πρωτομαγιάτικη Απεργία και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς

"Χριστός Ανέστη" από τον Άθλο Κιλκίς


Ειδομένη: Μεταφέρονται 4000 πρόσφυγες σε Hotspot

Υπογράφει η Ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης (www.idomeni.gr)
Την Πέμπτη 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνέλευση των κατοίκων της Ειδομένης στην αίθουσα δεξιώσεων, όπου έγινε ενημέρωση για το θέμα που απασχολεί τον τόπο μας (προσφυγικό – μεταναστευτικό).