Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε!

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Σ' εσάς τους κακόμοιρους φοβικούς το λέω. Που φοβάστε το σκοτάδι, τον κόσμο, τη φασαρία, τη φτώχεια, τον συνάνθρωπο, τον αλλόθρησκο, τον διαφορετικό, τους κλειστούς χώρους, τα ψηλά μπαλκόνια, τους μεγάλους δρόμους, τους γελαστούς ανθρώπους, το άλλο φύλο, τον μαύρο, τον Κινέζο, τον μουσουλμάνο, τον καθολικό, τον ανάπηρο, τον ομοφυλόφιλο, τον κομμουνιστή, τον ευτυχισμένο, τον πάσχοντα, τον ζώντα, τον αναρχικό, τα γηρατειά, την ανημπόρια, την εγκατάλειψη, την απόρριψη, την αξιοπρέπεια, το χρόνο, το δόσιμο, την έκθεση στα μεγάλα συναισθήματα!

Ευχές από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς

Ραντεβού στις 22 Μαΐου 2016, στον 5ο Λαϊκό αγώνα δρόμου,
μνήμης και τιμής, «Απάν Σο Ρακανόπον»

Διεθνείς αγώνες ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς, 6 και 7 Μαΐου 2016

Αποτελέσματα Φοιτητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Αφίσας με θέμα «Σπάμε τα έμφυλα στερεότυπα – Προωθούμε την ισότητα»

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα του Φοιτητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Αφίσας με θέμα «Σπάμε τα έμφυλα στερεότυπα - Προωθούμε την ισότητα» της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.

Ημαθία: 36χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Χθες (28-04-2016) το απόγευμα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Συκιάς – Παλατιτσίων Ημαθίας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Χαλκιδική: 67χρονος έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του και σκοτώθηκε

Χθες (28-04-2016) το απόγευμα στο 42,5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ν. Μουδανιών – Κυκλώματος Κασσανδρείας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο, έπεσε σε γκρεμό ύψους πέντε μέτρων και κατέληξε σε αγροτική οδό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Κιλκίς: Έπιασαν τρία άτομα με 2.306 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (28-04-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Δοϊράνης τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες 51 και 44 ετών και μια γυναίκα 52 ετών), διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν βρέθηκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες και κατασχέθηκαν 2.306 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 

BOUZOUKI LIVE στο Beerhouse Κιλκίς με την Χριστίνα Γεωργιάδου!

Ανάσταση βράδυ και μαζί μας η μοναδική Χριστίνα Γεωργιάδου με το επιτελείο της σε ένα δυνατό live...
Bouzouki Live λοιπόν και γίνεται Ανάσταση.....!

*Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Το πρόγραμμα ξεκινάει αμέσως μετά την Ανάσταση 

Τηλ. Κρατήσεων 6937932754 ή με in box μήνυμα στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

Μετράμε αντίστροφα....

Ερώτηση Μαριά στην Ευρωβουλή για τα Οριστικά Δικαιώματα Βασικής Ενίσχυσης των αγροτών

Γραπτή Ερώτηση για την παράταση ενεργοποίησης Οριστικών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης και την χορήγηση δικαιώματος ένστασης επί της οριστικής κατανομής των εν λόγω δικαιωμάτων κατέθεσε χτες Πέμπτη 28/4/2016 στην Ευρωβουλή ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.

Ευχές Πάσχα από το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από ΑΔΕΔΥ Κιλκίς


Λαμπρή με την 4Ε και φέτος

Την Κυριακή του Πάσχα από τις 11:45 η 4Ε φέτος μας προτρέπει να “βγάλουμε τις τηλεοράσεις στις αυλές και στα μπαλκόνια μας”. Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” και φέτος έχει ετοιμάσει για εσάς ένα πασχαλινό γλέντι 2 και πλέον ωρών . Με πολύ μουσική, έθιμα μοναδικά και ευχές από τους Έλληνες όλους του κόσμου.

Ευχές Πάσχα από τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς


Σούλης: "Η Κυβέρνηση έπρεπε να έχει φύγει ήδη"

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Η Ανάσταση (κατά δήλωση του πρωθυπουργού σε συνέντευξη του) της Ελλάδας αναβάλλεται επ΄ αόριστον ή μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί όσο παραμένει ο ίδιος στο "τιμόνι" της χώρας.

Ευχές Πάσχα από το Beer House Art Cafe Κιλκίς

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Beer House Art Cafe
σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα
πάντα με υγεία και ευλογία!

"Μεταφέρουν 100 εκατ. από τα αποθεματικά του ΟΑΕΔ στη Τράπεζα της Ελλάδος"

Δελτίο τύπου Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Μέχρι σήμερα τρία μνημόνια έχουν επιβάλλει οι «αλληλέγγυοι» φίλοι μας Ευρωπαίοι και εχουν υπογραφτεί από το σύνολο σχεδόν των ελληνικών κομμάτων ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛΛ). Έξι χρόνια μνημονίων έχουν οδηγήσει την χώρα μας στην φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, απολύσεις, αυτοκτονίες, στην εξαφάνιση κάθε εργασιακής κατάκτησης, στην φοροληστεία, τα ψέμματα και την υποδούλωση.