Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η Κιλκισιώτισσα Αμαλία Ξοπλίδου στην Ομάδα Παρακολούθησης Φορολογικών Εσόδων

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Δύο ημέρες πριν την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου της Ν.Δ ευχάριστα είναι τα νέα για την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς καθώς με επιστολή του Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής του κόμματος – Βουλευτή Ν. Ημαθίας κ. Απ. Βεσυρόπουλου γνωστοποιείται η ένταξη της Τομεάρχου Οικονομικών της ΝΟΔΕ Κιλκίς Κας Αμ. Ξοπλίδου σε μια σημαντική θέση του τομέα.

Έφυγε ξαφνικά ο φίλος όλων των Κιλκισιωτών Χρήστος Διαμαντόπουλος

"Χρήστο Διαμαντόπουλε, Χρήστο μου, μου έφυγες νωρίς.... πολύ νωρίς. Τι περίεργη που είναι η ζωή. Πριν δυο μέρες μιλήσαμε.. ήσουν χαρούμενος ... γελούσαμε... είχαμε κανονίσει να βρεθούμε...και χθες χτύπησε το τηλέφωνο και μαθαίνω πως δεν θα σε ξαναδώ...δεν θα σε ξανακούσω. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όχι δεν μπορεί είπα. Θα τον πάρω τηλέφωνο . Αλλά... δυστυχώς... είναι αλήθεια... μας άφησες. Καλό ταξίδι Χρήστο μου....δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ."
Η φίλη σου Σοφία


Τσάκωσαν υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής για φακελάκι

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη, σήμερα το πρωί, ημεδαπός, υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής, για δωροληψία.

Το «Χτύπα, Χτύπα σαν άντρας» μας τελείωσε

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεοπτικής διαφήμισης γνωστής εταιρείας παιχνιδιών με το σύνθημα «Χτύπα, Χτύπα σαν άντρας», η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων δημοσιοποίησε δελτίου τύπου, επισημαίνοντας την κρισιμότητα του μηνύματος αναφορικά με την ενίσχυση της βίας κατά των γυναικών και ζητώντας την απόσυρση της συγκεκριμένης φράσης από τη διαφήμιση.

Από την εποχή της χούντας τα καμώματα της Coca Cola

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η ιστορία της περιόδου της δικτατορίας ψηφιδώνεται  με πολύ αργούς ρυθμούς, κάτι που, φυσικώς, δεν πρέπει να ξενίζει, διότι η χώρα παράγει με πολύ αργούς ρυθμούς σχετικώς χαμηλής ποιότητας πνευματικά προϊόντα. Δεν είναι, ωστόσο, αυτό το ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθώ στον παρόν κείμενο.

Δράσεις της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς για τον μήνα Απρίλιο

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς
Εργαστήρι Ντεκουπάζ σε αβγά και λαμπάδες
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς διοργάνωσε με επιτυχία στις αρχές Απριλίου εργαστήρι διακόσμησης για την εφαρμογή της τεχνικής “ντεκουπάζ”.

Επιστολή Σούλη Καζαντζίδη προς Ζαν Κλωντ Γιούνκερ για το προσφυγικό

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης στηρίζει την πρωτοβουλία κατοίκων για την αποστολή ανοιχτής επιστολής προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ε.Ε. για την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη και καλεί τους πολίτες του νομού να στηρίξουν κι αυτοί με τη σειρά τους την προσπάθεια αυτή επισκεπτόμενοι την σχετική διαδικτυακή φόρμα.

Τελικά οι γυναίκες "χτυπούν σαν άνδρες"!

Σχόλιο του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.)
To καλό νέο της ημέρας δεν είναι ότι ζητείται πλέον και επίσημα η απαλοιφή μιας επίμαχης και δυνάμει επικίνδυνης φράσης από εμπορική διαφήμιση, αλλά το συμπέρασμα ότι ο μόνος αγώνας που δεν έφερε αποτέλεσμα ήταν εκείνος που δεν δόθηκε ποτέ.

Προδημοσίευση για το μέτρο "Νέων Γεωργών" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr αναρτήθηκε η προδημοσίευση της πρόσκλησης των Νέων Γεωργών (Μέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020). Η προδημοσίευση γίνεται σε χρόνο κατάλληλο ώστε να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν έγκαιρα όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε αυτό.
Τα χαρακτηριστικά της πρόσκλησης και του μέτρου είναι τα εξής:

Εκδρομή στην Καβάλα του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ"

Δελτίο τύπου Συλλόγου "ΕΥΚΡΑΝΤΗ"
Την Καβάλα επισκέφθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" την Κυριακή 17 Απριλίου 2016. Αναχώρηση νωρίς το πρωί και πρώτη στάση στους Φιλίππους όπου πρώτο περπάτησε στην Ευρώπη και στα χώματα της Μακεδονίας ο Απόστολος των εθνών, ο Απόστολος Παύλος. 

Στο πρωτάθλημα ΔΡΜ ο Αίαντας Κιλκίς

Στο Πρωτάθλημα ΔΡΜ που διοργανώνει η ΕΠΣΜΑΘ (αγώνας αντοχής 70 χιλιομέτρων) την Κυριακή 24 Απριλίου με εκκίνηση και τερματισμό το Πεδινό Κιλκίς θα βρίσκεται ο Αίαντας με τον Τρόπιο Ανέστη.

Δυνατότητα αποδέσμευσης, χωρίς κυρώσεις, των δικαιούχων γεωργοπεριβαλλοντικών δράσεων

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η με αρ. πρωτ. 3378/19-04-2016 τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 493/18-2-2016 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων με τις λεπτομέρειες εφαρμογής σχετικά με την δυνατότητα αποδέσμευσης, χωρίς κυρώσεις, των δικαιούχων των δράσεων 2.1 - 1.4 - 2.3(Α) και 2.3(Β).

Kinesis Gym Kilkis: Πασχαλινό ωράριο και ευχές

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Kinesis -Gym σας εύχονται καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία!

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Μάρτιο 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Με χάλκινο μετάλλιο επιστρέφει το Kinesis Kilkis από το Κύπελλο Ελλάδος

Στο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu συμμετείχε το Kinesis Fight Club. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Χαλάστρα στις 10 Απριλίου.

"Δε θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τη σφαγή"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Έρχεται βαρύ πλήγμα στο Ασφαλιστικό που μας αγγίζει όλους! Κάθε εργαζόμενο, κάθε κλάδο! Εργαζόμενους νέους και παλιούς, στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενους με πολλά έτη ασφάλισης, εργαζόμενους με μισθούς που χαρακτηρίζονται "υψηλοί", παλιούς και νέους συνταξιούχους, προκειμένου να δικαιολογηθεί η εξίσωση προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, ώστε να συνηθίσουμε τη ζωή με τα ελάχιστα και τα ψίχουλα!

20 χρόνια NIRVANA TECH Κιλκίς (Video)



Επετειακό Video για τα 20 χρόνια NIRVANA TECH στο Κιλκίς


Λειτουργία των γραφείων του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει σχετικά με τη λειτουργία των γραφείων του, ότι από τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 θα παραμείνουν κλειστά. Θα ανοίξουν και πάλι κανονικά, από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016.