Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η νέα προκήρυξη για 728 προσλήψεις φυλακτικού προσωπικού


Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους δικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και του ΑΣΕΠ ηΔημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 4/2016 για την απασχόληση 728 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικότητας ΔΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα έτους 2014 – 2020», για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε επιβλέποντες φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τι ζητούν οι Συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι νομού Κιλκίς

Οι Συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι Νομού Κιλκίς στην Γενική Εκλογοαπολογιστική τους Συνέλευση στις 03-04-2016, και ύστερα από διαλογική συζήτηση πάνω σε θέματα και προβλήματα συνταξιουχικά, δηλώνουν την οργή και την αγανάκτηση τους για τον ακρωτηριασμό του εφάπαξ, την περικοπή του Μ.Τ.Π.Υ. την απαράδεκτη καθυστέρηση χορήγησης της σύνταξης, την υποβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης, την διατήρηση και υποβολή δυσβάστακτων φόρων και χαρατσιών, την αύξηση των καταναλωτικών αγαθών κ.λπ .και ζητούν:

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 03-04-2016 και η κατανομή αξιωμάτων στις 07-04-2016 έχει ως εξής:

Φυσικό αέριο: Σε πρώτη φάση θα συνδεθούν Σέρρες, Κιλκίς, Βέροια, Κατερίνη και Γιαννιτσά

Παρεμβάσεις σε τέσσερα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην κοινωνία των Σερρών πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Σερρών (αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»).

Κιλκίς: Εκδήλωση Χρυσής Αυγής με Συναδινό και Κασιδιάρη


Πρόγραμμα αγώνων των ακαδημιών Αλέξανδρου Κιλκίς και ΑΕ Πολύκαστρου

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 τα τμήματα BABINI, BAYERN, INTER, AJAX, REAL του Αλέξανδρου Κιλκίς θα αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς με αντίστοιχα τμήματα της ΑΕ Πολυκάστρου.

Τριήμερη εκπαίδευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας

Υπογράφει ο Χρήστος Γκαντίδης
Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Στα πλαίσια της Ετήσιας Πυροσβεστικής Εκπαίδευσης των υπαλλήλων μας κατά το χρονικό διάστημα από 04 – 04 – 2016 έως 06 – 04 – 2016, πραγματοποιήθηκαν: 

Βιολιτζής και Λαπατίνας οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΟ.Δ.Ε. νομού Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε στις 19.00 της 14ης Απριλίου 2016 η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς.
Υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα και νομότυπα δύο υποψηφιότητες οι οποίες παρατίθενται κάτωθι αλφαβητικά.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Βέροια



Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, μετά από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, συμμετείχε στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας κατά το διήμερο 9-10 Απριλίου 2016. Το Λ.Ε.Κ. συμμετείχε το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 με το μεγαλύτερο τμήμα του από τα παιδικά, να παρουσιάζει χορούς από την περιοχή της Θράκης.

Η εγκληματικότητα στην Ειδομένη το τελευταίο διήμερο

Στη σύλληψη 10 συνολικά ατόμων, σε 6 διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας. 

Συνελήφθη στην Κρήτη γυναίκα που είχε εξαπατήσει «τη μισή Ελλάδα»

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ύστερα από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνίασε πλήθος υποθέσεων απάτης σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 58χρονης ημεδαπής.

Την Δευτερα βγαίνουν τα οριστικά δικαιώματα για αγρότες

Ανακοίνωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Παιονίας
Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έχουν βγει τα οριστικά δικαιώματα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ και να καταβληθεί στους δικαιούχους το υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης. 

Τσάκωσαν δύο Ισπανούς για συμμετοχή στα επεισόδια της Ειδομένης

Στη σύλληψη 2 ατόμων, προχώρησαν χθες (13-04-2016) το απόγευμα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν χθες το μεσημέρι στην Ειδομένη.

"Υπάρχει ή δεν υπάρχει δημόσια διοίκηση; "

Ανακοίνωση Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας
Ίσως ζούμε στην εποχή που πλέον δεν υπάρχουν αξίες δεν υπάρχουν κανόνες  δεν υπάρχουν αρχές δεν υπάρχει ηθική δεν υπάρχει κράτος δεν λειτουργεί τίποτα.  Υπάρχει ή δεν υπάρχει δημόσια διοίκηση; Δεν θα μπούμε στην λογική αν υπάρχει εποπτεία στην αγορά.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα «Ημέρες Καριέρας 2016»

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης προσκαλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2016» που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαΐου 2016 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κ.Ε.Δ.Ε.Α.), Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Βέροια: Έλαβαν πάνω από 400,000€ σε παράνομα προνοιακά επιδόματα

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Ημαθίας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης απάτης σε βάρος φορέων του ελληνικού Δημοσίου.

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδηλασίας Λυκείων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Λυκείων σχ. Έτους 2015-16 που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια του τμήματος Φυσικής Αγωγής, με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.), στα αγωνίσματα δρόμου (Ατομική Χρονομέτρηση – Αντοχής).

Μπαράζ ανατιμήσεων από την ενδεχόμενη αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ

Νέες ανατιμήσεις σε χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες φέρνει η αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ κατά μία ποσοστιαία μονάδα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα ηλεκτρονικής καταγραφής της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Προστασίας φυτικής παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με ημερομηνία 17.01.2014 και θέμα "Ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα ηλεκτρονικής καταγραφής της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων: αναφέρονται στη σελίδα 6 τα εξής παρακάτω.

Η αδικία από πλευράς πολιτείας στο θέμα της Ειδομένης την καθιστά υπόλογη

Του Πάνου Μόλλια
Με αφορμή τα νέα επεισόδια στον Σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης ξημερώματα Πέμπτης, που ΠΑΛΙ κινδύνεψαν άνθρωποι, ΠΑΛΙ καταστράφηκαν περιουσίες και μάλιστα συμπεριλαμβανομένης και δημόσιας περιουσίας ήθελα να ενημερώσω τους Έλληνες το τι συμβαίνει στην Ειδομένη.

Πετυχημένη ημερίδα γνωριμίας μαθητών με τους συγγραφείς τοπικής ιστορίας του Κιλκίς

Ανακοίνωση Ομίλου για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς 
Ο Όμιλος για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς διοργάνωσε παιδαγωγική ημερίδα με θέμα τη γνωριμία των μαθητών με τους συγγραφείς της τοπικής ιστορίας και τη σύντομη περιδιάβαση στην ιστορική διαδρομή του Κιλκίς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη,7 Απριλίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς.

Εσωτερικό παιδικό πρωτάθλημα διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει για όλα τα παιδιά των ακαδημιών του, εσωτερικό πρωτάθλημα. Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 από της 9.30 π.μ θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες των μικρών αθλητών.