Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Και τώρα έχει σειρά ο Άσπρος για την δεύτερη ομάδα του κιλκισιακού

Στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, και με τον Κιλκισιακό Β΄ να έχει "κλειδώσει" τη τρίτη θέση, ήρθε η ήττα χωρίς συνέπειες με 2-1 από τη Δοϊράνη στο Σταυροχώρι.

Αποστόλου: "Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020"

Ομιλία Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020
«Mε χαρά χαιρετίζω σήμερα, την 1η Επιτροπή Παρακολούθησης του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, με την οποία ουσιαστικά σηματοδοτείται η έναρξη της νέας προγραμματικής περιόδου, όπως πολλές φορές έχουμε εξαγγείλει και δεσμευτεί.

Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη, έως 16 Μαϊου 2016

Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη
1. Απαγορεύουμε την ενάσκηση επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο, για προστασία της αναπαραγωγής τους, στη λίμνη Δοϊράνη ( Ελληνικό Τμήμα) και σε όλα τα ρέοντα ύδατα δηλαδή ρυάκια, ποτάμια, χείμαρροι, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους στη λίμνη (η απόσταση αυτή μετρείται κατά μήκος της κοίτης των ανωτέρω) .

Τον έπιασαν με 400 λίτρα "λαδιού" που σκόπευε να τα πουλήσει ως γνήσιο ελαιόλαδο

Μετά από στοχευμένη δράση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνελήφθη χθες (3-4-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, 27χρονος ημεδαπός για λαθρεμπόριο ελαίου αμφιβόλου ποιότητας ως γνήσιο ελαιόλαδο.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς - «Μ΄ ένα βιβλίο …ταξιδεύω και πετώ, στον κόσμο όλο τριγυρνώ»

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου γιόρτασε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε συνεργασία με έξι τμήματα σχολείων που την επισκέφτηκαν 31 Μαρτίου, 1 και 4 Απριλίου.

Εξάρα στον πρώτο της αγώνα η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ό,τι και να πούμε είναι λίγο! Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε τη Κυριακή 3 Απριλίου τον πρώτο της φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Αχιλλέα Περαίας και επκράτησε με 6-0!

Εκδρομή Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις Σέρρες

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα πραγματοποιήσει εκδρομή στις Σέρρες την Κυριακή 10 /04/ 2016. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου του 13ου αιώνα και προαιρετική επίσκεψη στον Ε.Ε.Σ. Τμήματος Σερρών, στο Λαογραφικό Μουσείο Σαρακατσάνων, στη Βυζαντινή Μητρόπολη και το Μπεζεστένι στο κέντρο της πόλης.

Πλούσιο Σαββατοκύριακο για όλες σχεδόν τις ομάδες της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ο ΕΡΜΗΣ Εύοσμου με τμήματα προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ. Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας γέμισαν εμπειρίες και παραστάσεις μιας και ήρθαν αντιμέτωποι με μία πολύ καλά οργανωμένη Ακαδημία, διασκεδάζοντας φυσικά και όλους τους παρευρισκόμενους γονείς. 

"Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «ΔΗΜΗΤΡΑ» (Παρπαράς Α.Ε.)"

Ευχαριστεί ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς
Ο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρεία παραγωγής αγροτικών προϊόντων «ΔΗΜΗΤΡΑ» (Παρπαράς Α.Ε.) για την γενναία δωρεά 420 κιλών ελιάς.

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια, για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρες κείμενο & θεατρική μορφή με 9μελή θίασο στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15

Την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας στην Ειδομένη ζητά ο Α. Τζιτζικώστας

Την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας ώστε να ανοίξει επιτέλους η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη και να αρχίσει να εκκενώνεται ο καταυλισμός, χωρίς τη χρήση βίας, ζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πρωτιά για Στέλλα Παρασκευά του ΓΑΣ Κιλκίς στο 1000άρι των Δημοτικών στους αγώνες του 11ου Μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Δυτικής Μακεδονίας. Με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί συμμετέχουμε» περισσότεροι από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης συμμετείχαν στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.

Σταυροί προτίμησης εσωκομματικών εκλογών Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

Νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ εκλέγεται ο ΦΩΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ με 255 ψήφους. Πρώτος σε ψήφους Σύμβουλος ΔΗΜΤΕ ΚΙΛΚΙΣ εκλέγεται ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΖΑΡΗΣ με 129 ψήφους.

Σχολικοί αγώνες «Κλασσικού Αθλητισμού» - μαθητών/τριών ΓΕΛ- ΕΠΑΛ Α΄Φάσης και Γυμνασίων Ν. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες  «Κλασσικού Αθλητισμού» - μαθητών/τριών ΓΕΛ- ΕΠΑΛ Α΄Φάσης και Γυμνασίων Ν. Κιλκίς » που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α) για τους μαθητές τριες ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ. και ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

"Συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας για το προσφυγικό: υψώνοντας κι άλλο τα τείχη της Ευρώπης-Φρούριο"

Ανακοίνωση Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας ΘεσσαλονίκηςΤην 18η του Μάρτη μετά από μακρές διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Τουρκίας εκδόθηκε μια κοινή ανακοίνωση για τα νέα δεδομένα στη διαχείριση του προσφυγικού. Για την ακρίβεια, ανακοινώθηκε ότι πρακτικά δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα, αφού το σχετικό κείμενο δεν περιείχε ούτε για δείγμα τη λέξη “πρόσφυγας”, μιλώντας μόνο για μετανάστες -ενίοτε “παράτυπους”.

Παραιτήσεις εκπαιδευτικών και συνταξιοδοτήσεις

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ νομού Κιλκίς Κυριακής Ματσακίδου, εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Ημερομηνίες υποβολής αίτησης και ανάκλησης παραίτησης. Χρόνος υποβολής παραίτησης
Όσον αφορά το χρόνο υποβολής παραίτησης σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις οι αιτήσεις παραίτησης των εκπαιδευτικών υποβάλλονται από τις 21 μέχρι και τις 30 Απριλίου. 

Νίκη χρυσάφι του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στην Κοζάνη με σκορ 1-0

Λυτρωτική νίκη όπως διαφαίνεται πέτυχε χθες ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου επί της Κοζάνης με 1 - 0. Χρυσός σκόρερ ο συνήθης "ύποπτος" Νέστορας Στεφανίδης (31ο λεπτό) ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ έδωσε το τεράστιο βαθμολογικό τρίποντο στην ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας και πλέον κρατά την τύχη της στα χέρια της ή μάλλον στα πόδια των ποδοσφαιριστών της.

Χατζησάββας: "Καλούμε τώρα την Κυβέρνηση να πετάξει έξω από την χώρα λαθρομετανάστες και πράκτορες των ΜΚΟ"

Υπογράφει ο Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Βουλευτής Χρυσής Αυγής ν. Κιλκίς
Είναι απαράδεκτο για ένα ευνομούμενο κράτος, να μπορούν οι λαθρομετανάστες – έποικοι που τυγχάνουν της καλύτερης αντιμετώπισης με δωρεάν Στέγη, τροφή, νερό, θέρμανση, διαδίκτυο και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να κλείνουν την παλαιά και νέα Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων και να κάνουν επίθεση στους διαμαρτυρόμενους Έλληνες οδηγούς.

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς γιόρτασε τη μέρα του Παιδικού Βιβλίου στην Τέχνη Κιλκίς

Δελτίο τύπου 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η γιορτή του Παιδικού Βιβλίου αποτέλεσε αφορμή συνεργασίας του 6ου Δημοτικού Σχολείου με την Σχολική Σύμβουλο 15ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής και την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. 

Πετυχημένη η εκδήλωση, "Ο πολλαπλός ρόλος των δασικών περιοχών των Κρουσσίων"

Υπογράφει ο Δασάρχης Κιλκίς Βούρτσας Γεώργιος M.Sc. Δασολόγος
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δασαρχείου Κιλκίς στις 30 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Τερπύλλου με θέμα: "Ο πολλαπλός ρόλος των δασών, και οι προοπτικές ολοκληρωμένης δασοτουριστικής ανάπτυξης των δασικών περιοχών των Κρουσσίων".

Με λαμπρότητα έγιναν τα εγκαίνια του Ιστορικού Μουσείου – Φυλακίου Ακρίτα ''Γρηγόρης Αυξεντίου''

Ένα ανεκτίμητο φυλαχτό  ιστορικής αξίας  παραδίδουν  στους πολίτες και στις νεότερες γενιές οι αδελφοποιημένοι  Δήμοι Κιλκίς και Λύσης Κύπρου για να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα της εθνικής μνήμης. Το Ιστορικό Μουσείο – Φυλάκιο Ακρίτα ‘’Γρηγόρης Αυξεντίου’’ προς τιμήν του Κύπριου ήρωα και υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α, που υπηρέτησε ως έφεδρος ανθυπολογαχός στο φυλάκιο Ακρίτα, εγκαινιάστηκε χθες με την προσήκουσα λαμπρότητα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης.

Καταγγελία για ξυλοδαρμό τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς με την παρούσα κατά πλειοψηφία, ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ και συγχρόνως ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ φαινόμενα βάναυσης συμπεριφοράς εναντίον εργαζόμενων που θίγουν την αξιοπρέπεια και την σωματική τους ακεραιότητα, εμποδίζοντας την άσκηση καθηκόντων τους σε έναν τόσο ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο όσο αυτός του Νοσοκομείου μας.

Αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ανακοινώνονται ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΉ ΣΕΙΡΑ οι εκλεγμένοι Πρόεδροι ΔΗΜΤΟ, τα μέλη των ΔΗΜΤΕ και οι αντιπρόσωποι Κιλκίς για το 10ο Συνέδριο ΝΔ.