Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Οι γνωστοί-άγνωστοι σκύλοι της παρέλασης του Κιλκίς ξαναχτυπούν (Video)



Κιλκίς: Εθνική Εορτή Κατηχητικών Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος


Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2016 στο Κιλκίς (Video)



Δυναμική συμμετοχή των Παιόνων στην παρέλαση της Γουμένισσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', για άλλη μια χρονιά συμμετείχε δυναμικά στην παρέλαση της Γουμένισσας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου του 1821, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ

Δύο Μαυροβούνιοι μπήκαν σε δύο καταστήματα στο Κιλκίς και έκλεψαν τρία Laptop

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, περίπτωση κλοπής σε κατάστημα στο Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 υπηκόων Μαυροβουνίου ηλικίας 50 και 54 ετών. 

Ypsilanti «Υψηλάντη». Η μικρή πόλη των ΗΠΑ, που πήρε το όνομά της προς τιμήν του Έλληνα στρατηγού της επανάστασης, Δημητρίου Υψηλάντη !!

Η πόλη "Υψηλάντη" (Ypsilanti) δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πολιτείας του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, και οι κάτοικοί της δεν ξεπερνούν τους 22.000.

Τσάκωσαν γιατρό για φακελάκι 1000 ευρώ

Συνελήφθη, χθες (24-3-2016) το πρωί, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 62χρονος γιατρός – χειρουργός δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Αυτός είναι ο 44χρονος παιδεραστής της Θεσσαλονίκης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 12-02-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

"Μεγάλωσε ο φόβος μας..."

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Mεγάλωσε ο φόβος μας, πιότερο από τέρας.
Μεγάλος τρόμος έγινε..σκιάζει τη ζωή μας,
που μαύρο ρούχο είναι πια,
στενάχωρα ραμμένο.
Ο πόνος, μας το έσχισε
κι η λύπη το μπαλώνει.

Τι αλλάζει από το Σεπτέμβριο στις εγγραφές των μαθητών στα σχολεία

Δεν θα χρειάζονται πιστοποιητικό γέννησης οι μαθητές που πρέπει να εγγραφούν στα σχολεία από το ερχόμενο σχολικό έτος. Κι αυτό γιατί εδώ και τέσσερις ημέρες ξεκινήσαμε και διαλειτουργεί το υπουργείο Παιδείας με το Εθνικό Δημοτολόγιο. 

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 τελικά, η γενική συνέλευση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σύμφωνα με το άρθρο 9, παράγραφος 1, του Καταστατικού του Λυκείου των Ελληνίδων, κάλεσε τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 23η Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. Μητροπόλεως 11.