Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Οι κίτρινοι ψύλλοι που βρήκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Ρωτούν Εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Στις 19/3/2106 στις παρακάτω ιστοσελίδες
● Pronews.gr  και ●Makelio.gr σε αναμετάδοση από το ●ΑΠΕ-ΜΠΕ διαβάζουμε: 
«Βρήκαν ψύλλους στο νοσοκομείο του Κιλκίς! - Τα παράσιτα εντοπίστηκαν εκεί που εξυπηρετούνται οι λαθρομετανάστες».

Ελληνικός Στρατός, αυτός ο μεγάλος αφανής ήρωας!

Γράφει ο Μουσταφά Καραηλχάν
Τι να κάνουμε, η αλήθεια πονάει... Πονάει αφάνταστα όταν μαθαίνεις ότι αυτός που μισείς, έκανε, κάνει και θα κάνει στο μέλλον την ουσιαστική δουλειά για το καλό της Ελλάδας.

"Θερμά συγχαρητήρια στους προσκόπους μας"

Υπογράφει ο Γιώργος Χατζηβασιλείου
Αρχηγός 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών του 2ου Συστήματος Δ/Προσκόπων Κιλκίς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βαθμοφόρους μας Κατερίνα Χατζηγεωργίου, Ηλία Καρολίδη, Στάθη Ιορδανίδη και Άγγελο Γκαρσέν για την κατάκτηση της τιμητικής διάκρισης "Πρόσκοπος Έθνους". 

Εκδρομή της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς στα Αμπελάκια Τεμπών

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο όμορφο βλαχοχώρι, Αμπελάκια Τεμπών την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016.
Εκεί θα επισκεφτούμε το Αρχοντικό Σβαρτς και το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο

Χορεύει η Θρακική Εστία Κιλκίς

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Ο σύλλογός μας την Παρασκευή 25 Μαρτίου μετά την παρέλαση θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό στο κέντρο "Θέατρο" και ώρα 13:30. Είστε όλοι προσκεκλημένοι! Ελάτε να διασκεδάσουμε με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. 

Εθελοντική βοήθεια ζητά το Συντονιστικό Όργανο για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Χέρσου

Συνεδρίασε το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Χέρσο το άτυπο Συντονιστικό Όργανο για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Χέρσου.

«Η χελιδόνα η Φενέλη και ο Αλήτης ο σπουργίτης» της Ελένης Γκιργκινούδη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Ανακοίνωση Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής Ελένη Γκιργκινούδη φιλοξένησε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00. 

Τρείς νέοι Πρόσκοποι του Κιλκίς παρέλαβαν τιμητική διάκριση

Περισσότεροι από 200 ανιχνευτές από τα τελευταία 6 έτη, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2016, δέχθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τα μαντήλια των Προσκόπων Έθνους σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στο Κολέγιο Αθηνών! 

Επιμελητήριο: "Οικονομικές επιπτώσεις του προσφυγικού στο νομό Κιλκίς"

Το κρίσιμο πρόβλημα των οικονομικών επιπτώσεων του προσφυγικού στο νομό Κιλκίς αλλά και η θετική ανταπόκριση της πολιτείας στο αίτημα Δημιουργίας Ζώνης Φορολογικών Κινήτρων στην περιοχή του Κιλκίς ήταν τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα που έγινε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016.

Βραδιά ποίησης στο "ΠΟΕΤΑ" Θεσσαλονίκης σήμερα στις 8 μ.μ.


Μια βραδιά για την ποίηση και όχι μόνο...όσοι αγαπάτε φέρνετε ένα κουτί γάλα μακράς διαρκείας η ένα αντιπυρετικό σιρόπι για μικρά παιδιά....το υλικό θα συγκεντρωθεί για τον προσφυγικό καταυλισμό Χέρσου.....

Περιοδεία του ΚΚΕ σε Ειδομένη, Χέρσο και Νέα Καβάλα

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Η βαρβαρότητα στον καταυλισμό της Ειδομένης και οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα «φιλοξενίας» που λειτουργούν στο Χέρσο και τη Νέα Καβάλα του Κιλκίς, αποκαλύφθηκε και κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε την Παρασκευή 18 Μάρτη ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ και το δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς», Γιάννη Φαχουρίδη.

Νέστος Χρυσούπολης - Εθνικός Νέου Αγιονερίου 1 - 0

Δελτίο τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Ένας καλύτερος Νέστος παρά τις ελλείψεις που είχε πήρε την νίκη με 1 - 0 στο χθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη στη Χρυσούπολη και πλέον η ομάδα του Εθνικού ρίχνει το βλέμμα της στους δύο εντός έδρας αγώνες με Λαγκαδά και Απόλλων Καλαμαριάς που θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα Τετάρτη και Κυριακή αντίστοιχα.

"Ρατσισμός εναντίον των κατοίκων της Ειδομένης από την πολιτεία"

Πηγή: http://idomeni.gr/
Ο ρατσισμός ενάντια στους κατοίκους της Ειδομένης (το σχόλιο της εικόνας προήλθε από εκπρόσωπο της πολιτείας)
Εγκωμιάζεται ο υπευθυνος του ασύρματου δικτύου στον χώρο που βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ κανέις δεν στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων που βλέπουν να παραβιάζονται τα συνταγματικά τους δικαιώματα (αρθρο 2 και 4).


Ο Χατζησάββας στην συνάντηση της ΠΟΑΣΥ στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Την περασμένη Πέμπτη μετά από επίσημη πρόσκληση, ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χατζησάββας Χρήστος, παραβρέθηκε στην συνάντηση της ΠΟΑΣΥ όπου έγινε στο Πολύκαστρο Κιλκίς και είχε ως θέμα τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι στην Ειδομένη και στα υπόλοιπα κέντρα μεταναστών.

Σκέψεις και ερωτήματα για την κατάσταση της Ειδομένης (Όλα εμπεριέχονται εδώ)

Του αναγνώστη της Γνώμης Πάνου Μόλλια
Ζώντας τις εξελίξεις στο μέτωπο του προσφυγικού τα τελευταία δύο χρόνια, είναι φυσικό ακόμα και ο τελευταίος χωρικός, όπως θα τον χαρακτήριζαν κάποιοι πολιτισμένοι και εγγράμματοι αστοί, να μπαίνει σε σκέψεις. Λέμε 'ζώντας' και όχι βλέποντας. 

ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς: "Προβληματισμό και θυμηδία προκαλεί ο Σύριζα Κιλκίς"

Ανακοιίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Την αμέριστη στήριξη στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και υπεύθυνο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα εξέφρασε η Ν.Ε. Σύριζα Κιλκίς για το «ΣΑΡΔΑΜ» και παράλληλα εξήρε το έργο του... 

"Live bouzouki" με τον Χρήστο Γαλανό στο Beer House Kilkis

Κάτι πολύ δυνατό σας ετοιμάζει το Beer House...
Ο Χρήστος Γαλανός με το επιτελείο του για μια και μοναδική Live εμφάνιση την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016.
Live Bouzouki λοιπόν και βάζουμε φωτιά στην νύχτα...

"Ευχαριστούμε θερμά τη βιομηχανία ζυμαρικών ΕURIMAC"

Υπογραφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαίσθησιας νομού Κιλκίς
"H Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαίσθησιας Ν Κιλκίς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην βιομηχανία ζυμαρικών της Βόρειας Ελλάδας ΕURIMAC Κιλκίς για τη δωρεά των ζυμαρικών προς τίς άπορες οικογένειες του Συλλόγου.