Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε ο Σούλης στον Αυτιά

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης για ακόμη μία φορά είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του όσον αφορά το μεγάλο θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού. Αυτή τη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο και στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ "Καλημέρα με τον Γ. Αυτιά."

Η Τόλμη Κιλκίς στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.)

Το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στις 12-13 Μαρτίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης.

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Μητρόπολη Κιλκίς

Με λαμπρότητα και όπως αρμόζει εορτάστηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας στους Ιερούς Ναούς της Ι. Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου με επίκεντρο τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

Υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Μικρασιάτισσας στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Ὁσίου Νικοδήμου
Ἑκατοντάδες προσκυνητές ἀπό διάφορα μέρη τῆς Μακεδονίας ἀνῆλθαν στό Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδήμου στό ὄρος Πάϊκο καί μέ δάκρυα στά μάτια ὑποδέχθηκαν την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. μαζί μέ τούς Μοναχούς τήν θαυμαστή καί θαυματουργή εἰκόνα τῆς Παναγίας τῆς «Μικρασιάτισσας», φερμένη τό 1924 ἀπό τίς Ἀλησμόνητες Πατρίδες, ἀπό τό Φερτέκι Ἰκονίου Καππαδοκίας. 

Μουσικό αφιέρωμα "Να 'τανε το '21..." στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στις 7.30μ.μ. η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς θα πραγματοποιήσει μουσικό αφιέρωμα στο '21 με τραγούδια της λευτεριάς με τίτλο "Να 'τανε το '21".

Ξεκίνησε το Voucher Τουρισμού Β' Κύκλος 2016, για ανέργους 18-29 ετών

Υποβολή αιτήσεων
11/03/2016- 10/04/2016
στην ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ
σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

           

Συνεδριάζεi το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016


Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 21 Μαρτίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Αρχίζουν αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, οι εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης

Αρχίζουν αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, από τις 7.00’ το πρωί οι εργασίες συντήρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκονται στην περιφερειακή οδό και στο ανατολικό της τμήμα, προκειμένου να προχωρήσουν σε κλαδεύσεις και κοπές δένδρων και θάμνων σε πρώτη φάση.

Η κατάσταση στην Ειδομένη επιγραμματικά (Ό,τι δεν θέλουν να ακουστεί)

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Πάνος Μόλλιας
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι συζητήσεις, η ειδησιογραφία και η καθημερινή αρθρογραφία αναφέρονται στο ζήτημα της Ειδομένης. Μα θυμίσουμε ότι μεγάλος όγκος μεταναστών και προσφύγων ευελπιστώντας να περάσουν τα σύνορα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες εγκλωβίστηκαν στην Ειδομένη. Τα media στράφηκαν στο θέμα εστιάζοντας στους μετανάστες, στις άσχημες συνθήκες διαβίωσης προβάλλοντας το θέμα με εικόνες που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

45χρονη εξωθούσε στην πορνεία 25χρονη

Συνελήφθη σήμερα (20-03-2016) τα ξημερώματα, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) η 45χρονη ιδιοκτήτρια, για μαστροπεία.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Στηρίζουμε Μουζάλα"

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εκφράζει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

ΕΚΠΑ: Ποια επαγγέλματα θα έχουν ζήτηση τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα (λίστα)

Κατασκευές, εστίαση, αγροτοκτηνοτροφία, μεταφορές και υγεία είναι οι πέντε κλάδοι που θα εμφανίσουν τη μεγαλύτερη ανάκαμψη στην αγορά εργασίας τα επόμενα χρόνια.