Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

"Τα χέρια δεν είναι για να χτυπούν, τα λόγια δεν είναι για να πληγώνουν"

Εβδομάδα φιλίας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
Στα πλαίσια των δράσεων πρόληψης της επιθετικής συμπεριφοράς στο σχολείο κι επειδή η ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού (6 Μαρτίου) έπεφτε Κυριακή σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μια εβδομάδα με δράσεις φιλίας, ομαδικότητας και συνεργασίας στο σχολείο μας. Υλοποιούμε για 3η χρονιά φέτος το πρόγραμμα Ομοτίμων, σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς, για την Ε και τη ΣΤ, οπότε ενεργοποιήσαμε τους εκπαιδευμένους Ομότιμους να κάνουν διάχυση του προγράμματος σε όλη τη σχολική κοινότητα. 

Κοινή ανακοίνωση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα

"Κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν 35 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα απ’ όλο τον κόσμο για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, σε μια στιγμή που εντείνεται το δράμα χιλιάδων ανθρώπων, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη φρίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου και των ανάλογων στρατιωτικών επεμβάσεων στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, ενώ χιλιάδες άλλοι προσπαθούν να γλιτώσουν από τα αδιέξοδα του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, όπως αυτά εκδηλώνονται στις χώρες τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξεριζώνονται από τον τόπο τους, πιστεύοντας πως μπορούν να έχουν μια καλύτερη τύχη στην ΕΕ και ιδιαίτερα στις πιο αναπτυγμένες καπιταλιστικά χώρες της. 

Θεσσαλονίκη: Ποντιακή θεατρική παράσταση "Η μαναχία 'κι σύρκεται"


Μουζάλας: Ευρωπαϊκό πρόβλημα που χρειάζεται ευρωπαϊκή λύση το προσφυγικό

Ευρωπαϊκό και όχι Ελληνικό πρόβλημα είναι η προσφυγική κρίση, που δημιουργήθηκε επειδή δεν εφαρμόστηκαν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννης Μουζάλας στην επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μονομερείς ενέργειες χωρών που εγκλωβίζουν χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα, δημιουργούν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.

Σούλης σε Μουζάλα: "Αιδώς Αργείοι"

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Από τον Πολιτευτή ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου για τις προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις του Ελληνα Υπουργού Γ. Μουζάλα:

Παρελθόν για την Νέα Δημοκρατία ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας».

Επιχείρηση διάσωσης στη δασική περιοχή Καστανερής (περιοχή Στραβοποτάμου)

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Επιχείρηση ανεύρεσης και διάσωσης κινδυνευόντων ανθρώπων, οργανώθηκε από την Υπηρεσία μας όταν έλαβε την πληροφορία από το Κέντρο του «112» (νέου Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης) για εντοπισμό και ανεύρεση ομάδας είκοσι (20) πεζοπόρων (εκδρομέων) καθώς επίσης και αναζήτηση και απεγκλωβισμό ενός (1) μεσήλικου ατόμου λόγω αποπροσανατολισμού του και αποκοπή του από υπόλοιπη ομάδα πεζοπόρων, στην δασική περιοχή Καστανερής (Στραβοπόταμος).

Παγκόσμιος Διαγωνισμός 'Εκθεσης για μαθητές Λυκείου με θέμα τους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Ανακοίνωση τύπου Ηνωμένων Εθνών
Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την μεγαλύτερη συμμετοχή των μαθητών στην υλοποίηση των Στόχων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η Πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών Academic Impact, σε συνεργασία με το School of Diplomacy and International Relations του Setton Hall University και το Τμήμα Δημόσιας Πληροφόρησης του ΟΗΕ, προσκαλεί μαθητές Λυκείου να γίνουν μέρος της λύσης και να υπηρετήσουν το κοινό συμφέρον, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Sustainable Development Challenge».

Χαιρετισμός Δημάρχου Κιλκίς για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο ''Μέγας Αλέξανδρος''

Υπογράφει ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης
Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τη διεθνή αθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας, με επιτυχία όπως πάντα, ο Αθλητικός Σύλλογος ''ΑΙΑΣ'' με τη συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Ποδηλατών Θεσσαλονίκης.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Tο δάκτυλο δείχνει το φεγγάρι και ο ανόητος κοιτάζει το δάκτυλο!

Δελτίο τύπου "Πράσινοι - Αλληλεγγύη"
Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ έχουμε μείνει άναυδοι με το «θέμα» που κινδυνεύει να ρίξει την κυβέρνηση! Δεν είχαμε φαίνεται άλλα σοβαρά προβλήματα ως χώρα (ανεργία, φτώχεια, διάλυση οικονομίας και διοίκησης, αδυναμία ολοκληρωμένης πολιτικής για το προσφυγικό, σοβαρή κρίση στο σύστημα υγείας και το ασφαλιστικό). 

Η Αντζελίνα Τζολί σήμερα το απόγευμα στην Ειδομένη

- Στις 17:00 η Αντζελίνα Τζολί θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
- Στον Πειραιά συναντήθηκε με οικογένεια προσφύγων
- Την περίμεναν απέξω εκατοντάδες πρόσφυγες και την έπνιξαν στις αγκαλιές τους!
- Αγκάλιασε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν κοντά της - Εκατοντάδες τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο στο λιμάνι
- Με οικογένεια προσφύγων συναντήθηκε και στον Ελαιώνα

Συνέλαβαν 41χρονο Αλβανό στο Κιλκίς για καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (15-03-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και 2 μηνών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τσάκωσαν τρία κλεφτρονάκια στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (15-03-2016) το βράδυ στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 16 ετών και ένας 16χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (14-03-2016) το απόγευμα στο Κιλκίς, αφαίρεσαν ένα μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 44χρονου. 

Πέντε μετάλλια για τον Άθλο Κιλκίς στο 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ

Ανακοίνωση Άθλου Κιλκίς
Στις 12-13/3/2016 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο ΧΑΝΘ για το ετος 2016. 

Υλική βοήθεια για πρόσφυγες από τους εργαζομένους ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας

ΑΠΟ 17/3/2016 ΕΩΣ 31/3/2016
Ανακοίνωση Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες του συνεχιζόμενου εγκλήματος ΝΑΤΟ – ΕΕ, στη Μέση Ανατολή. Πόλεμοι, επεμβάσεις, φτώχεια, βομβαρδισμοί οδηγούν χιλιάδες στο ξεριζωμό και την προσφυγιά. Μέσα από φωτιά και σίδερο φτάνουν στο Αιγαίο. Δίνουν μάχη με τα κύματα, ναυαγοί στα νησιά μας, με στόχο να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς άλλες χώρες. Μάνες με μωρά στην αγκαλιά, νέοι και παιδιά συνεχίζουν με τα πόδια το ταξίδι τους προς την επιβίωση.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Κατά την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

Spring offer στο Yoga Pilates House Kilkis

Στα 2 άτομα -20% και στα 3 άτομα -30% σε όλες τις υπηρεσίες, στις τιμές καταλόγου. Εξαιρουνται οι υπηρεσίες personal training. Ισχυει μεχρι 20 Μαρτίου 2016. Τηλεφωνο επικοινωνίας 23417 71719 - Yoga Pilates House Kilkis

«ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ένα ταξίδι στον τόπο και τον χρόνο»

Ο Όμιλος Ιστορίας Κιλκίς σας προσκαλεί στην ομιλία της ιστορικού κας Μαριάννας Κορομηλά με θέμα: «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ένα ταξίδι στον τόπο και τον χρόνο» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, ώρα 19.00
στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς (ισόγειο παλαιάς Νομαρχίας).


"Κύριε Τσίπρα, μπούκωσε ο νομός Κιλκίς"

Υπογράφουν: Ανδρέας Βεργίδης, Δημήτρης Σισμανίδης, Χρήστος Γκουντενούδης
"Κύριε Πρωθυπουργέ,
Από την τελευταία επιστολή μας για την κατάσταση στον νομό, λόγω του προσφυγικού- μεταναστευτικού, μέχρι σήμερα η μόνη διαπίστωση είναι η σοβαρή επιδείνωση όλων των δεικτών. 

Summer is coming στο Kinesis-Gym Kilkis




Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε τις τελευταίες μέρες αλλά το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά και ήρθε η ώρα να φροντίσεις το σώμα και την υγεία σου!
Εμείς στο Kinesis–Gym Κιλκίς σου προσφέρουμε την πιο ευχάριστη και αποτελεσματική γυμναστική στην πιο προνομιακή τιμή. Μόνο με 99€ για να κάνεις χρήση του γυμναστηρίου από σήμερα έως και τις 31/8/2016 όσο πιο γρήγορα τόσο πιο φθηνά!!!

"Aπό τη στιγμή που βγήκε το “συγγνώμη”, χάθηκε το φιλότιμο"

Σχολιάζοντας την απαράδεκτη και εθνικά επιζήμια δημόσια δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αποκάλεσε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία», το σύνολο των Μακεδόνων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη κοινή δήλωση:

Υπόμνημα Δημάρχου Κιλκίς προς Μητσοτάκη για αποσυμφόρηση του Hotspot Χέρσου

Υπόμνημα για την κρατούσα κατάσταση στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Χέρσου ενεχείρισε στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Την άμεση παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα ζητά ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Με αφορμή το εθνικό ατόπημα του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, που αποκάλεσε σε συνέντευξή του με την ιδιότητα του Υπουργού τα Σκόπια ως «Μακεδονία», ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει την άμεση παραίτηση του Υπουργού του από το κυβερνητικό του αξίωμα.

Συνάντηση Χατζησάββα με Επιτροπή Κατοίκων του Χέρσου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Συνάντηση είχαν ο Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χατζησάββας Χρήστος και η Επιτροπή Κατοίκων Χέρσου, όπου και έθεσε τους προβληματισμούς της σχετικά με το τεράστιο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό.

Τον Κυριάκο συνόδευσε ο Σούλης σε Ειδομένη και Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε χθες Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ο Πολιτευτής του νομού μας Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης στην αιφνίδια επίσκεψη του, σε Ειδομένη και Νοσοκομείο Κιλκίς.