Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ολα τα τελευταία νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Κιλκισιακού με τη Κρηστώνη. "Αυτοκτονία" για την ομάδα μας που είχε διψήφιο αριθμό φάσεων, είχε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, όμως δε μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της.

Καλά και σήμερα - Το χρονικό του καρκίνου στο δικό της στήθος


Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου

Σοφία Νικολαΐδου: Για μένα αυτό το βιβλίο είναι ανταπόκριση από το μέτωπο. Είναι το πολεμικό μου ανακοινωθέν.
Η Σοφία Νικολαΐδου,  κοίταξε τον καρκίνο κατάμουτρα.  Τον φώναξε με το όνομα του και τον ξόρκισε με τη δύναμη των λέξεων.  Δεν είπε ούτε μια στιγμή «γιατί σε μένα». Δε θύμωσε, δε στάθηκε μοιρολατρικά απέναντι στις καταστάσεις.  Δεν υπήρχε χρόνος για τέτοιες μικροπρέπειες. Ο καρκίνος ήταν εκεί και έπρεπε να τον νικήσει. Τα περιθώρια συγκεκριμένα. 

ΣΣΝ Κιλκίς: Ολοκλήρωση Προγράμματος Βραχείας Παρέμβασης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση των Βιωματικών Εργαστηρίων με θέμα: «Συνυπάρχω και Μοιράζομαι» που συνδιοργάνωσαν ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Παράρτημα σε συνεργασία με την Κοινωνική Λειτουργό κα Τσεσμετζίδου Νικολέτα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης μεταξύ των ωφελουμένων, που αποτελεί κριτήριο για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαμονή τους στο χώρο.

"Περί της «ανύπαρκτης ηγεσίας της ΟΛΜΕ» ο λόγος... "

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Συνάδελφοι, 
σε μια συγκυρία κατά την οποία τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας πλήττονται βάρβαρα από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τη στιγμή κατά την οποία όλα δείχνουν ότι το υπουργείο παιδείας διεξάγει ένα καθαρά προσχηματικό «εθνικό» διάλογο για την παιδεία για να κερδίσει χρόνο, τη στιγμή που η επαναφορά του ωραρίου μας φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, τη στιγμή που ο ίδιος ο υπουργός παραδέχεται ότι δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα εγκριτική απόφαση της επιτροπής της πράξης υπουργικού συμβουλίου 33/2006, 

Στην Αθήνα για αγώνα ρίψεων αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς

Τον πρώτο αγώνα της χρονιάς θα κάνουν το Σάββατο 5 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα η Νοταρά Ειρήνη, η Τοπούζη Μαρία και η Φωτιάδου Βέρρα Αικατερίνη του Αίαντα Κιλκίς, στο ''Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων''. Οι αθλήτριες θα επιδιώξουν μια καλή αρχή που θα συνδυαστεί με επιδόσεις πάνω από τα ατομικά τους ρεκόρ, ελπίζοντας πως και οι καιρικές συνθήκες θα βοηθήσουν. 

Σεμινάριο με θέμα: «Άνθρωπος, Αειφορία, Περιβάλλον» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το μονοήμερο θεματικό σεμινάριο με θέμα: «Άνθρωπος, Αειφορία, Περιβάλλον» που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (ΚΠΕ Κιλκίς) σε συνεργασία με την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, με στόχο την επιμόρφωση των συμμετεχόντων στη θεματική του σεμιναρίου υπό το πρίσμα της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία. 

Μοναδικές εμπειρίες για τους αθλητές του προσφέρει το ALEXANDROS SPORTS CENTER

Οι φετινές δραστηριότητες της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς είναι τέτοιες που μπορούν να προσελκύσουν αθλητές οι οποίοι πέραν από την άθλησή τους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά σε δραστηριότητες που αφορούν την σχέση με την οικογένεια τους στην σωστή τους διαπαιδαγώγηση τους στο ευ αγωνίζεσθε, αλλά και την δική τους προσφορά σε ευπαθείς ομάδες και παράλληλα να διασκεδάζουν, παίζοντας και μαθαίνοντας ποδόσφαιρο και κολύμβηση. Έτσι οι φετινές δραστηριότητες του Alexandros Sports Center προσέφεραν μοναδικές εμπειρίες στους μικρούς αθλητές όπως:

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το προσφυγικό: Ώρες ευθύνης, ώρες αλληλεγγύης.

Υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο νομός μας-κάτοικοι, δημοτικές αρχές, εθελοντικές ομάδες πολιτών, σώματα ασφαλείας-βρίσκεται εδώ και καιρό μπροστά στο κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος. 

Τι λέει ο δήμος Παιονίας για το Hotspot της Νέας Καβάλας

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Την περασμένη Πέμπτη και χωρίς κάποια προηγούμενη προειδοποίηση και ενημέρωση προς το Δήμο Παιονίας ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η δημιουργία προσωρινού καταυλισμού φιλοξενίας για 2.000-3.000 πρόσφυγες - μετανάστες στο Αεροδρόμιο της Ν. Καβάλας. 

Παιδικό αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου  Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος για 6η χρονιά το παιδικό αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου στις 28 Φεβρουαρίου 2016. 

Αίας Κιλκίς: Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια στο Macedonian Trophy #1

Με ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια αποχώρησε η ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ από τον αγώνα Macedonian Trophy #1 που είχε εκκίνηση και τερματισμό στο Ράντσο Κιλκίς.

Επίσκεψη δημάρχων στο Hotspot Διαβατών

Το Κέντρο Μετεγκατάστασης Προσφύγων Διαβατών επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία, το Σάββατο 27.2.2016, οι Δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης κκ Λάζαρος Κυρίζογλου Αμπελοκήπων-Μενεμένης –Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ)-, Σίμος Δανιηλίδης Νεάπολης-Συκεών –Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ-, Θεοδόσης Μπακογλίδης Καλαμαριάς –Μέλος ΔΣ ΠΕΔ/ΚΜ-, Πέτρος Σούλας Κορδελιού-Ευόσμου, Δημήτρης Δεμουρτζίδης Π. Μελά και Αστέριος Γαβότσης Ωραιοκάστρου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του κέντρου, τις υφιστάμενες ανάγκες και τα προβλήματα, με σκοπό να συνδράμουν στην επίλυσή τους. 

Τιμή για το Κιλκίς η 3η πανελλήνια θέση του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς

Το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς κατέκτησε την 3η θέση στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες, Χειροσφαίρισης (HANDBALL) μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ 2015-16 που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη στις 25 και 26 Φεβρουαρίου.

Hotspot Χέρσου Κιλκίς: Οι πρώτοι 1000 πρόσφυγες είναι εδώ (Video)



Έλλη Φρεγγίδου: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Δικαίωμα φωτός" (Video)