Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Βαγγέλης Αποστόλου: «Οι αγρότες παύουν να είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού»

Συνέντευξη Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο δημοσιογράφο Στέργιο Ζιαμπάκα
-Κύριε υπουργέ, μετά το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο βελτιώσεων στο Ασφαλιστικό των αγροτών. Τι μεγέθους θα είναι αυτές οι βελτιώσεις και προς ποια κατεύθυνση; Και, ακόμη, κάτι που ρωτούν όλοι οι αγρότες: διορθώνεται το Ασφαλιστικό;

Γκουντενούδης καλεί Μουζάλα για το προσφυγικό

Προτάσεις δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη προς τον υπουργό Μετανάστευσης Ιωάννη Μουζάλα για την προσφυγική κρίση
"Αξιότιμε κε Υπουργέ.
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις της προσφυγικής κρίσης που λαμβάνουν χώρα στα όρια του Δήμου Παιονίας.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ήττα μετά από 17 αγωνιστικές για την ανδρική ομάδα

Την πρώτη ήττα του μετά από 17 ολόκληρες αγωνιστικές ημέρες γνώρισε η Ανδρική ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς το Σάββατο στο γήπεδο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΣ Μουριών. Η τελευταία φορά που έχασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς ήταν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στον αγώνα με τον Ποντιακό Ν. Σάντας και έκτοτε είχε ένα σερί 12 νικών και 3 μόλις ισοπαλιών !

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας




ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 17η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Οι πληθυσμιακές μετακινήσεις και η ευκαιρία μας

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Οι μετακινήσεις πληθυσμιακών ομάδων δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην ανθρώπινη ιστορία, αντιθέτως θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο κανόνας. Ο ελλαδικός χώρος υπήρξε πάντοτε τόπος συρροής και αποδημίας ανθρώπων, από την αρχαιότητα, το μεσαίωνα έως και τους σύγχρονους καιρούς.

Φιλική επίσκεψη του Αλέξανδρου Κιλκίς στον Ντίνο Κούη

Ποδοσφαιρική δράση με φιλικά παιχνίδια στην Ακαδημία του παλαίμαχου άσου Ντίνου Κούη περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου. Οι προπονητές, οι συνοδοί αλλά και οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν έναν καλό ''παλιό'' φίλο της Ακαδημίας, καθώς ο Ντίνος Κούης διετέλεσε επί μακρόν και με μεγάλη επιτυχία Τεχνικός Διευθυντής στην Κιλκισιώτικη Ακαδημία κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της.

Η βασιλόπιτα του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 Φεβρουαρίου 2016 στο καφε "Τρυποκαρυδος". Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την παρουσία τους. Επίσης την εκδήλωσή μας τίμησε και ο αντιδήμαρχος κ. Νικολαϊδης ως εκπρόσωπος του Δήμου.

Αίας Κιλκίς - Πιερικός: Ένας αγώνας 2,5 ωρών διαφήμιση του βόλεϊ

Έναν πολύ ωραίο αγώνα Βόλεϊ 2.5 ωρών με μεγάλες φάσεις και ψηλό σκορ στα σετ, παρακολούθησαν οι φίλαθλοι της πόλης μας στο Κλειστό Γυμναστήριο, το Σάββατο που μας πέρασε (13 Φεβρουαρίου). 

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 Σκοπιανούς για κατοχή κοκαϊνης και χασισιού

Οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη 3 υπηκόων π. Γ.Δ.Μ. ηλικίας 27, 29 και 30 ετών, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σήμερα (14-2-2016) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, διαπιστώθηκε να κατέχουν και κατασχέθηκαν, 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2,4 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και 2 ναρκωτικά δισκία.