Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν για το τμήμα Ποδηλασίας του Αίαντα Κιλκίς

Ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν για το αγωνιστιστικό τμήμα Ποδηλασίας του Αίαντα Κιλκίς την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με τον αγώνα που διοργανώνει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Σέιχ-Σου Θεσ/νίκης.

Κιλκίς: Έπιασαν δύο Αλβανούς για καταδικαστική απόφαση σε βάρος τους

Συνελήφθησαν χθες (11-02-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αδέλφια ηλικίας 31 και 29 ετών, υπήκοοι Αλβανίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους από δύο εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Με το σύνθημα «Ανέλαβε δράση για ένα καλύτερο διαδίκτυο» γιορτάστηκε για 13η χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάστηκε για πρώτη φορά στις 6 Φεβρουαρίου 2004 σε 16 χώρες, υπό το συντονισμό του έργου SafeBorders και το πρόγραμμα Safer Internet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι στη Βουλή-Συνήγοροι της διαπλοκής·Τραγωδία στο Αιγαίο-Τριήμερο πένθος κήρυξαν οι Ένοπλες Δυνάμεις για την απώλεια τριών επίλεκτων στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού.. ·Αλέξης Τσίπρας: -Έχουμε την εντολή του ελληνικού λαού να βάλουμε τάξη στην ανομία και τη διαφθορά
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μυστήριο στο σκοτάδι του Αιγαίου- Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που «θυμίζουν» Ίμια·Στριπτίζ για τα κανάλια!- Ηχηρή απουσία από τον Κ. Καραμανλή!·Σήμερα τα σπουδαία με τα τρακτέρ στην Αθήνα- Θα καταφθάσουν από παντού, αγρότες στο Σύνταγμα