Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστά τα μαγαζιά του Κιλκίς την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
"Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν, ΟΜΟΦΩΝΑ, την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του εμπορικού κόσμου της πόλης μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, συμμεριζόμενοι την αντίστοιχη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Ε..

Πετυχημένη η εκδήλωση για την "Θρακιώτισσα Μάνα" από την Θρακική Εστία Κιλκίς

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Θρακικής Εστίας Κιλκίς με αφιέρωμα στην Ορθόδοξη γιορτή της μητέρας μαζί με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών για τον Άθλο Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 31/01/2016 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.

Ενδοοικογενειακό τουρνουά στη σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού άνοιξε τις πύλες της τη Κυριακή 31 Ιανουαρίου και υποδέχθηκε τα παιδιά της στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς, στο μίνι εσωτερικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε.

Παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης και των υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2015 παρουσίασαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και οι Αντιπεριφερειάρχες ανά τομέα της ΠΚΜ, κατά τη σημερινή ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Εξετάσεις μαύρων ζωνών για την Τόλμη Κιλκίς

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Taekwondo WTF της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στη Θεσσαλονίκη στις 24/01/2016 για την ΕΤΑΒΕ και για την ΕΤΑΝΕ στην Αθήνα στις 30/01/2016.

Χωρίς φιλάθλους της ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη και ώρα 19.30 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κινητοποιήσεις και από τους Βενζινοπώλες

Δελτίο τύπου Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης
Τα μέλη της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ) και οι Έμποροι πετρελαίου θέρμανσης με δελτίο τύπου ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στην γενική απεργία της Πέμπτης, αναλυτικά:

Πρόγραμμα επιτήρησης της κλασικής πανώλης και της φυσαλιδώδους νόσου των χοίρων

Εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη η εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος Επιτήρησης της κλασικής Πανώλους των χοίρων και της Φυσαλιδώδους Νόσου των χοίρων σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, για το έτος 2016.

Πρόγραμμα επιτήρησης του πυρετού του Δυτικού Νείλου στα ιπποειδή και τα άγρια πτηνά

Εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη το Πρόγραμμα Επιτήρησης του πυρετού του Δυτικού Νείλου στα ιπποειδή και στα άγρια πτηνά της χώρας.

Τζούντο: Από κοινού κόψιμο πίτας του Αίαντα Κιλκίς και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς και το τμήμα Τζούντο του Γ. Σ. Ηρακλή Θεσ/νίκης στην αίθουσα προπονήσεων Τζούντο στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς.

Απεργεί το προσωπικό των Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής
Οι αναχρονιστικές μας «αγκυλώσεις», όπως υποστηρίζει το δίδυμο Κατρούγκαλου – Πετρόπουλου, δεν ευνοούν τον «κοινωνικό διάλογο» και την «ειλικρινή συνεννόηση» βάζοντας προσκόμματα στο μεταρρυθμιστικό τους «οίστρο» σχετικά με το νέο ασφαλιστικό.

Ο Άθλος Κιλκίς σε προπονητική ημερίδα με την ομάδα του DRAGAN JOVIC της Σερβίας

Στις 29-30-31/01/2016 ημέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή πραγματοποιήθηκε προπονητική και αγωνιστική ημερίδα με την πολύ δυνατή ομάδα του DRAGAN JOVIC της Σερβίας. 

Νέα νίκη για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Νίκη με 3-0 για τον Κιλκισιακό Β΄ επί του Ηρακλή Φύσκας στον τελευταίο αγώνα για τον δεύτερο γύρο, που έφερε την ομάδα μας στη τρίτη θέση της κατάταξης.
Αν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας δεν έφτασαν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, εντούτοις κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να αποβάλλουν το άγχος και να φτάσουν στη τελική επικράτηση.

Και εντυπωσίασαν και νίκησαν τα κορίτσια του Άτλαντα Κιλκίς

Υπογράφει η Έφορος, Σιότσου Μαρία
Nίκη σημείωσε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου μέσα στο γήπεδο του ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΑΙΑ. Η σκληρή δουλειά των κοριτσιών στις προπονήσεις φάνηκε μέσα στον αγώνα αφού καταχειροκροτήθηκαν σε όλη την διάρκεια του, με φάσεις που έκοβαν την ανάσα των φιλάθλων στις κερκίδες. 

Στο πλευρό των δικηγόρων, οι γιατροί του Κιλκίς

Υπογράφει ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς
Όλοι οι φορείς* του νομού Κιλκίς συμμετέχουν στη γενική πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4-2-2016 κατά του προσχεδίου για το Νέο Ασφαλιστικό, που ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος βάφτισε «ασφαλιστική μεταρρύθμιση» και καλούν όλα τα μέλη τους και τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις δράσεις που αποφάσισαν:

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: Δυναμική παρουσία στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
- Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, σε δυναμική συμμετοχή στη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4 Φλεβάρη.
- Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας.

Εργαζόμενη, άνεργη, συνταξιούχε, αυτοαπασχολούμενη, γυναίκα της υπαίθρου, νέα γυναίκα,


Κλειστά τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016


Τα τρία γουρουνάκια και ... ο κακός ο λύκος, στο Πολύκαστρο

Τα τρία γουρουνάκια & ... ο κακός ο λύκος, θα κάνουν μία χαρούμενη στάση στο πολύκαστρο την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο πολιτισμού του δήμου Πολυκάστρου στις 17:00 το απόγευμα.

Η παράσταση «Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας» στο Κιλκίς

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και της εταιρίας "Μέθεξις" παρουσιάζει για πρώτη φορά στo Κιλκίς το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ, «Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας» σε μια ολοκαίνουρια διασκευή και σκηνοθεσία της Τζόυς Εΰείδη. Μια παράσταση με πολύ τραγούδι, εντυπωσιακά κοστούμια, χορό και την μουσική υπογραφή της Μαρίας Ρεμπούτσικα.

Γιορτή Ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Κιλκίς 2016


- Βραδιά αναγνώρισης και διακρίσεων για τους Κιλκισιώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
- Αιχμηρός για τα κακώς κείμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου

Λαμπρή όπως κάθε χρόνο ήταν η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης "Θέατρο" του Κιλκίς, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.

Έκοψαν πίτα και γιόρτασαν τους Τρεις Ιεράρχες, δάσκαλοι και καθηγητές της Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου του 2016 πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας η κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος, και ταυτόχρονα η γιορτή των Τριών Ιεραρχών. 

"Ευχαριστούμε από καρδιάς αυτές τις κιλκισιώτικες επιχειρήσεις"

Ευχαριστήριο Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Στα πλαίσια της Agrotika 2016 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κάτωθι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / ΠΕ Κιλκίς, για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας είτε με τα προϊόντα τους είτε με έντυπο υλικό και ευελπιστούμε και την επόμενη φορά να έχουμε και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις μαζί μας.

Δικηγόροι Κιλκίς: Κλείνουν τα γραφεία τους, απεργούν και κάνουν κατάληψη του Πταισματοδικείου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς που συνήλθε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 για να αποφασίσει τις δράσεις των μελών του για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα γενικής πανελλαδικής απεργίας, αποφάσισε:

Ενάντια στο Νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό και οι ηλεκτρολόγοι του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σύνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκ/γων Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, αποφάσισε την κινητοποίηση του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου, ενάντια στο Νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, το οποίο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση και τον αφανισμό των επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, το ύψος των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών σε συνδυασμό:

Κάλεσμα ΠΑΜΕ Κιλκίς για συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα ΠΑΜΕ Κιλκίς 
Εργαζόμενοι, αγρότες, άνεργοι, συνταξιούχοι, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και νέες!
4 Φλεβάρη! Όλοι στη γενική απεργία! Όλοι στο δρόμο του αγώνα!

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για την απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα ΔΕΔΥ Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

Έκοψε την βασιλόπιτά του, ο σύλλογος "Λαβάς" Ευκαρπίας Κιλκίς

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας "Λαβάς"
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, η κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου μας, από τον Εφημέριο του Χωριού και πρόεδρο του Συλλόγου μας πατέρα Ιωάννη Ξενιτίδη, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Κρουσσών κ Θεόδωρος Βαφειάδης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ευκαρπίας κ Νίκος Ανδρεάδης και η πρόεδρος του φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας κ Χριστίνα Κουρουζίδου. 

Έστειλαν μήνυμα οι ρίπτες του Αίαντα Κιλκίς

Εάν τα προπονητικά τεστ προοιωνίζονται και το τι μπορούμε να περιμένουμε στις επίσημες διοργανώσεις, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε πως οι ρίπτες του ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ θα συμπεριλαμβάνονται στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Δείγμα, απολύτως θετικό για τους ρίπτες τους Χάρη Μηναρετζή και του Αλέξανδρου Παυλίδη από την ημερίδα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό προπονητήριο των Σερρών.

Αίας Κιλκίς Βόλεϊ: Πρόσω ολοταχώς οι παγκορασίδες - Ήττα με αξιοπρέπεια οι γυναίκες

Δύο αγώνες ΒΟΛΕΪ εντός έδρας έδωσε ο ΑΙΑΝΤΑΣ την τελευταία Κυριακή του Γενάρη. Στις 14.00 οι Παγκορασίδες αντιμετώπισαν την ομάδα του Λιτοχώρου και σημείωσαν νίκη 3-0. (Τα σετ: 1ο 25-14. 2ο 25-18, 3ο 25-19).

Τονικίδης: "Ισχυρή αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους αγρότες μας"

Δήλωση του Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη της παράταξης ‘’ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ’’ για την απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου
"Η επιχειρούμενη παρέμβαση στο Ασφαλιστικό, αν και αναγκαία, φέρνει όλες τις κοινωνικές ομάδες του μόχθου αντιμέτωπες με την πραγματική καταστροφή. Επιχειρείται μια μεταρρύθμιση χωρίς σχεδιασμό, χωρίς χρονοδιάγραμμα χωρίς κοστολόγηση.

Mπλόκο της Νίκαιας: Πανελλαδική σύσκεψη για την πορεία του αγροτικού αγώνα

Κάλεσμα Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρωτοβουλία του Μπλόκου της Νίκαιας, καλεί σε  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ στο μπλόκο της Νίκαιας (Λάρισα), τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα και τα μπλόκα που έχουν συγκροτηθεί σε όλη την Ελλάδα με το πλαίσιο των αιτημάτων μας. 

Οι Έλληνες και Ελληνίδες με αναπηρία στηρίζουν την απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 4 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο τύπου Ε.Σ.Α.μεΑ.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, ως γνήσιος εκφραστής της φωνής πλέον του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων και Ελληνίδων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, στηρίζει τη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς, για το νέο Ασφαλιστικό. 

Πολύκαστρο: Ομιλία για την Γιορτή της Μητέρας, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016


Θεσαλονίκη: Η παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης», στις «Βραδιές Θεάτρου»

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.