Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αποθαρρυντική η έκθεση του ΟΗΕ για τη Συρία

Την ώρα που στη Γενεύη λαμβάνουν χώρα οι ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία, ο συριακός λαός υποφέρει από τη βία και την ασιτία. Δραματική είναι η αξιολόγηση του ΟΗΕ στην έκθεση που δημοσιεύει.

Το Ιερό Λείψανο της Οσίας Σοφίας της Πόντιας στο Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου 
Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Πολυανής καί Κιλκισίου ἀνακοινώνει πρός τό Χριστεπώνυμο πλήρωμά της, ὅτι το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 καί ὥρα 5:00 τό ἀπόγευμα, θά γίνει ἡ Ὑποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Οσίας Σοφίας της ποντίας η οποία ασκήτευσε στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Κλεισούρα της Καστοριάς.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κάτω Ποταμιάς Κιλκίς χορεύει


Τατίδης: "Όψιμο ενδιαφέρον για το ασφαλιστικό"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.Ε.Λ. ν. Κιλκίς
Το ασφαλιστικό υπήρξε κατά την εφαρμογή του, ο θεσμός, κοινωνικού λειτουργού για κάθε πολίτη του κράτους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη για τον καθένα ώστε να νοιώθει ανεξάρτητος μετά το τέλος του εργασιακού βίου, στα γεράματα.

Νέα μετεγγραφή για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου ο Γιώργου Κιβρακίδης

Η διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κιβρακίδη
Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή τον ένατο για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο απέκτησε η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας.

Οι Βροντάκηδες και ο Γκρούεζας

Δημοσιεύτηκε στο εκπαιδευτικό Δίκτυο ενημέρωσης Αλφα Βήτα
Ζήτω μας και μπράβο μας και με τις υγείες μας. Η ανανέωση -φτιασίδωμα, της ΝΔ είναι γεγονός. Το εγγυούνται 29 κατασκευαστές διαφθοράς, διαπλοκής, κυκλωμάτων παρα-δικαστικών και όλων των παρα-δόπιστων συλλεκτών, στα εσωτερικά και κάμποσες «βαριές» εφημερίδες κατασκευής «ηγετών», στα εξωτερικά. Μητσοτάκης -Ζίμενς, Μαντούβαλος -7 χρόνια φυλακή με αναστολή στο παραδικαστικό, Γεωργιάδης – φαρμακοβιομηχανίες, οικογενειοκρατία Βαρβιτσιώτηδες και για μαϊντανός ο ...Ψινάκης. 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει τις «Βραδιές Θεάτρου»

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Δωρεά ρομποτικού συστήματος διάσωσης από ομάδα Αμερικανών Επιστημόνων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Κλιμάκιο Αμερικανών επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο A&M της Πολιτείας του Τέξας επισκέφθηκε πρόσφατα το νησί της Λέσβου, προκειμένου να δωρίσει από ένα ρομποτικό σύστημα διάσωσης ναυαγών, με την ονομασία "EMILY", στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. 

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, στις 13.00’, στην αίθουσα συνεδριάσεων του οργάνου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Απολογισμός Πεπραγμένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2015».

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη 

ΘΕΜΑ:
“Δυναμικές και προοπτικές της προόδου” 

-Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα  20.00 
Καφέ  Container
Αγνώστου Στρατιώτου- Φιλίππου (γωνία)
Ρωμαϊκή Αγορά 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χατζησάββας: Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι στο πλευρό των αγροτών

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον αγώνα των Αγροτών, ο οποίος δεν έχει να κάνει με τάξεις και κόμματα.  Ο Αγώνας των αγροτών και παραγωγών στην παρούσα Εθνική κατάσταση, πραγματεύεται την επιβίωση ή μη, του Έθνους μας.

Φιλικά για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι αγωνιστική δραστηριότητα για την Ακαδημία με τα τμήματα προτζούνιορ, τζούνιορ και παίδων να αντιμετωπίζουν στα γήπεδα του Μακεδονικού τις Ακαδημίες του Ιωνικού, Εθνικού Λαγυνών, Μετέωρα και Ελλήσποντου Κριθιάς. Αναχώρηση των αποστολών από τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς στις 09.30 το πρωί της Κυριακής.

16χρονος έπεισε 17χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, αλλά...

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 16χρονου ημεδαπού.

ΠΟΕ - ΟΤΑ: "Αντιστεκόμαστε στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης"

Νότης Μαριάς: Αποχώρηση από τη Συνθήκη Σένγκεν εδώ και τώρα

Την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν υποστήριξε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 27/1/2016 στον Κυριάκο Τόμπρα και τον Λεωνίδα Στάμο, στην εκπομπή ΥΠΕΡΒΑΣΗ του ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δημόσια Tακτική, μη προγραμματισμένη, Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,  θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 3 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέμα Η/Δ:

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς συμμετέχει στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 22 Ιανουαρίου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Σέρρες: 37χρονος οδηγός προσέκρουσε σε δέντρο και σκοτώθηκε

Χθες (28-01-2016) το απόγευμα, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γαζώρου – Θωλού στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο που βρισκόταν παραπλεύρως του δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Η Τράπεζα Πειραιώς στην 26η AGROTICA

Δελτίο τύπου Τράπεζας Πειραιώς
Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει, από 28 - 31 Ιανουαρίου, στην 26η AGROTICA, τη μεγαλύτερη έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Μαζί με την Τράπεζα, παρουσία θα έχει και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, που σχεδιάζει και προσφέρει σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των αγροτών, για την προώθηση της βιώσιμης αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Πολύκαστρο: 2η Συνδιάσκεψη Ελλήνων Πολιτών νομού Κιλκίς


Οι Στρατιωτικοί ενώνουν τη φωνή τους με αυτή των συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας

Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να αντιδράσει στις αδικίες που υφίσταται τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας Στρατιωτικός.

Εντατικές προπονήσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Προπαίδες και Προτζούνιορ προπονήθηκαν κάτω από ιδανικές συνθήκες την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς. Οι προπονητές τους Παναγιώτης Ιακωβίδης και Αλέξης Φωτιάδης, εντρυφίζουν αναλόγως με την ηλικία τα παιδιά στο ενιαίο πρόγραμμα που ακολουθεί η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, πάντα υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Γιώργου Πελίδη.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς για το συλλαλητήριο του Σαββάτου, 30 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12μ.μ. στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Τι δήλωσε ο Αποστόλου για τα επεισόδια στην Agrotica

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου επισκέφθηκε χθες τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εγκαινιάσει την 26η Διεθνή Έκθεση AGROTICA. Μετά τη ματαίωση της τελετής εγκαινίων που αποφάσισε η διοίκηση της ΔΕΘ λόγω επεισοδίων, ο Υπουργός έκανε από τη Θεσσαλονίκη την εξής δήλωση:
«Μετά την άρνηση στην πρόσκληση για διάλογο που απηύθυνε η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έχουμε τώρα, δυστυχώς, μια κλιμάκωση της έντασης.