Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Άθλος Κιλκίς στις εξετάσεις DAN της ομοσπονδίας ΕΛΟΤ και της ΕΤΑΒΕ

Στις 24/01/2016 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) που είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. 

Ένας χρόνος Μπάχαλο στην Παιδεία

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Ένας χρόνος έχει περάσει από την κυβέρνηση της «πρώτη φορά Αριστερά», με το χώρο της Παιδείας να αιμορραγεί σε οικονομικό και λειτουργικό επίπεδο. Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας άλλαξε μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, όμως η πολιτική της ισοπέδωσης των προηγούμενων νόμων που δεν αντιστοιχούν στην «ιδεολογία» του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται ακάθεκτη. 

Η πιο ΑΝΕΝΤΙΜΗ συμφωνία!



Της Βούλας Ιωαννίδου
Σας παρακαλώ κοινοποιήστε το σε όποιο ντουβάρι του fb βρεθεί μπροστά σας, κλέψτε το, διαδώστε το, μήπως και φτάσει στον προορισμό του! Η τελευταία μου επιθυμία ως «νομοταγής» πολίτης είναι να μάθει όλος ο ντουνιάς ότι είμαι ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


Σκληραίνουν τη στάση τους πανελλαδικά οι αγρότες

Ψήφισμα πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων 
Η πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Γενάρη στη Νίκαια της Λάρισας, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από 37 μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, χαιρετίζει τον πανελλαδικό αγωνιστικό ξεσηκωμό των μικρομεσαίων αγροτών. Όλους τους εργαζόμενους που αντιδρούν στην καταιγίδα του ασφαλιστικού, του φορολογικού, κ.ά. 

Προσοχή στους επιτήδειους που εξαπατούν ηλικιωμένους

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου, δραστηριοποιούνται καθημερινά για τον εντοπισμό, την ταυτοποίηση και τη σύλληψη ατόμων που επιχειρούν να εξαπατήσουν με διάφορους τρόπους και μεθόδους πολίτες, και ιδίως ηλικιωμένους.

Σούπερ τρίμηνη προσφορά του Άθλου Κιλκίς


Πετυχημένος ο χορός των κυνηγών του Κιλκίς

Με επιτυχία που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο “Κτήμα των Ευχών”. 

Μπήκε τετράδα και κοιτά ψηλότερα η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Όμορφο ποδόσφαιρο και εύκολη νίκη για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 της Δοϊράνης.

Δείτε τι λένε οι γιατροί του Κιλκίς για το ασφαλιστικό

Αμακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει όλες τις αποφάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, που πάρθηκαν μετά την ολομέλεια των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας: 

Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Επιτήρησης, Ελέγχου και Εξάλειψης των Μεταδοτικών Σπογγωδών Εγκεφαλοπαθειών (ΜΣΕ) στα μικρά μηρυκαστικά

Εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη το Πρόγραμμα Επιτήρησης, Ελέγχου και Εξάλειψης των Μεταδοτικών Σπογγωδών Εγκεφαλοπαθειών (ΜΣΕ) στα μικρά μηρυκαστικά. Το Πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2016 σε όλη την Ελληνική Επικράτεια έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Απέτρεψε δύο ακόμη αυτοκτονίες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, απετράπησαν μέσω της καινοτόμου on line διαδικασίας «CYBER ALERT», άλλες δύο περιπτώσεις πρόθεσης αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκαν μέσω Διαδικτύου.

Αυτός είναι ο 56χρονος παιδεραστής της Καλλιθέας Αττικής

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 23-12-2015 στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

"Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια της εκλιπούσας Παραστατίδου Ελένης"

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς ευχαριστεί την οικογένεια της εκλιπούσας Παραστατίδου Ελένης για την δωρεά χρηματικού ποσού για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Αγρότες 2011: Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου



Αγροτοκτηνοτρόφοι Κιλκίς: "Δε χρειαζόμαστε προστάτες, αλλά συμπαραστάτες"

Ανακοίνωση Συλλόγου Αγροτοκτηνοτρόφων ν. Κιλκίς 
Με αφορμή την προκλητική δήλωση που εξέδωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς σε σχέση με τη σύσκεψη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ για τη διατήρηση του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών ο Σύλλογος Αγροτοκτηνοτρόφων ν. Κιλκίς θεωρεί υποχρέωσή του να επισημαίνει ότι:

«Περικοπή εκούσιας και ανταποδοτικής εισφοράς 0,30 λεπτών»

Επιστολή προς Τσίπρα, του συλλόγου συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς 
Αξιότιμη Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σύμφωνα με
1. το Ν.Δ. 645/26-08-1970/ Τεύχος Πρώτο/αριθμός φύλλου 175/ σελίδα 144
2. το Ν.Δ. 2042/17-05-1992/ Τεύχος Πρώτο/αριθμός φύλλου 75/ σελίδα 1557
3. την απόφαση αρ. 114069/0092/14-12-2005/Τεύχος Δεύτερο/αριθμός φύλλου 1752/ σελίδα 24072
καθιερώθηκε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ εισφορά υπέρ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.), η οποία με τον Ν. 4336/14/08/2015 θεωρήθηκε εσφαλμένα ως φόρος υπέρ τρίτων.

Κιλκίς: Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες λυκείων, δρόμου επί ανωμάλου εδάφους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Δρόμου επί Ανωμάλου Εδάφους σχ. Έτους 2015-16 που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες των ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ. του Ν. Κιλκίς.

Πιέσεις για το Τ.Ε.Ι Κιλκίς

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Οι πιέσεις για να λυθεί το θέμα του Τ.Ε.Ι Κιλκίς έχουν φθάσει σε αρκετά ψηλά επίπεδα. Δεν μπορούν να αρνηθούν τήν ύπαρξη του θέματος, ζητούν όμως τό αυτονόητο, το αίτημα για τη λύση του προβλήματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς να το εισηγηθούν όλες οι αρχές του τόπου. 

Προβλήματα κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα, λόγω καιρικών φαινομένων (Τρίτη, 26-1-2016, 8.00 π.μ.)

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ –ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ- ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ – ΠΑΓΕΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ
· Δημοτική οδός, από Τ.Κ. Κερασιάς Έδεσσας, έως Χ/Κ Βόρρας, λόγω χιονιού – παγετού.

Στην Χαρίεσσα της Ημαθίας η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε

Στην Χαρίεσσα της Ημαθίας μας “ταξιδεύει” αυτή την Κυριακή 31/01 η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε!
Θα γνωρίσουμε έναν τόπο ιδιαίτερα φιλόξενο. Και είστε όλοι καλοδεχούμενοι! Στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής η κυρία Μαρία μας ενημερώνει για την ιστορία. Ο κύριος Δημήτρης μας μιλά για τον τόπο του σήμερα. 

Ο Άθλος Κιλκίς στο σεμινάριο του παγκόσμιου πρωταθλητή Muay Thai και Kick Boxing K1, Max Buakaw

Το Σάββατο και Κυριακή 23-24 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι στην Αθήνα σεμινάριο από τον BUAKAW τον σούπερ σταρ του αθλήματος του kick boxing. 

Εντυπωσιακή εκτός έδρας παρουσία του Άτλαντα Κιλκίς

Εντυπωσιακή παρουσία έκανε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ εκτός έδρας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΚΥΔΡΑΣ την περασμένη Κυριακή 24 Ιανουαρίου. Οι γυναίκες του ΑΤΛΑ έκλεψαν την παράσταση μέσα στο γήπεδο κάνοντας φανταστική εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που τις ακολούθησαν στην Σκύδρα. 

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Για νέους και παλαιούς ελεύθερους επαγγελματίες- Μεταβατική περίοδος με μειωμένες εισφορές·Ρέγκλινγκ- Στουρνάρας- Να κλείσει γρήγορα και επιτυχώς η αξιολόγηση·Το Ασφαλιστικό σήμερα στη Βουλή- Κυβέρνηση- «Σκληρό ροκ» με την αντιπολίτευση, διάλογος με την κοινωνία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σε γύπες και η πρώτη κατοικία-Στουρνάρας: -Να απαλλαγούν οι τράπεζες από όλα τα κόκκινα δάνεια·Εν μέσω δανειστών και χάους η κυβέρνηση-Σκληραίνουν τη στάση τους αγρότες και κτηνοτρόφοι! –Αδιέξοδο με γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς·Στραγγαλίζουν την Ελλάδα εντός Σένγκεν- Απόφαση- σοκ των 28 υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για επέκταση συνοριακών ελέγχων για δύο χρόνια. Η χώρα θα μετατραπεί σε «αποθήκη» μεταναστών.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κουκουλέκη

Ακόμη μια μεταγραφή αυτή τη φορά επιθετικού έκλεισε η διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου Κιλκίς. Και η μετεγγραφή αυτή είναι συνέχεια των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο δηλαδή ο αθλητής να έχει παραστάσεις και πλούσια εμπειρία από την γ΄ εθνική κατηγορία ώστε να ενσωματωθεί αμέσως στην ομάδα ενόψει του μαραθωνίου του πρωταθλήματος.