Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ένα παραμύθι για το Σχολείο Αλληλεγγύης "Οδυσσέας" και την περιπέτειά του

Γράφει ο ​Αντώνης Γαζάκης,
εκπαιδευτικός, πρόεδρος ΔΣ "Οδυσσέα"​

Μέρες που είναι θα σας πω ένα παραμύθι λίγο αλλιώτικο από τα συνηθισμένα: “Μια φορά κι έναν καιρό, σε κάποια χώρα μακρινή και φτωχή, πολλοί άνθρωποι έφευγαν για άλλες, ακόμη πιο μακρινές χώρες μπας και βελτιώσουν τη ζωή τη δική τους και των οικογενειών τους. 

40μερο Μνημόσυνο του φίλου και μεγάλου αγωνιστή Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη

Την Κυριακή 3/1/2016 μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κιλκίς, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για το 40μερο Μνημόσυνο, εις μνήμην του φίλου και μεγάλου αγωνιστή Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη.




Ευχές από τον Athlos Fightclub Kilkis

Πρόγραμμα τακτικών συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς περιόδου 2016 – Μαρτίου 2017

Από το Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των τακτικών συνεδριάσεων του σώματος για το νέο έτος καθώς και μέχρι το Μάρτιο του 2017 οπότε και λήγει η θητεία του.

Για τον Γιώργο Ανδρεάδη

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Με τον Γιώργο Ανδρεάδη γνωριστήκαμε πριν χρόνια και μιλήσαμε για τον Πόντο, την Ιστορία, την Καλαμαριά, την "Ταμάμα", την "Τολίκα", τον "Θόδωρον" και για πολλά άλλα. Μιλούσε και έπραττε έχοντας οδηγό τη κληρονομιά του Πόντου, των προγόνων του, της οικογένειάς του και ειδικότερα σημαντικής προσωπικότητας του πατέρα του. 

ΜΙΤ Technology Review: Οι δέκα τεχνολογίες του 2015 που θα αλλάξουν τον κόσμο

Δέκα τεχνολογίες που αναδύθηκαν το 2015 και αναμένεται να ωριμάσουν κι άλλο το 2016, κάνοντας πλέον πιο αισθητή την παρουσία τους, ξεχώρισε το διεθνούς κύρους περιοδικό "Technology Review" (Επιθεώρηση Τεχνολογίας) του αμερικανικού πανεπιστημίου ΜΙΤ.

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 42χρονος σε τροχαίο

Χθες (31-12-2015) το βράδυ, στο 1ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ν. Μουδανιών – Ν. Καλλικράτιας στην Χαλκιδική, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Λαϊκοποντιακή βραδιά σήμερα στο Χωρύγι Κιλκίς


Αναβίωση του εθίμου "Μωμόγεροι" στην Πικρολίμνη και Επτάλοφο Κιλκίς


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ν. Κιλκίς κόβει την βασιλόπιτά του

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην εορταστική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν τα παιδιά εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015 και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Kristonia την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:30.

Πρωτοχρονιά στο Sisters Kilkis: Βραδιά με έντεχνη και λαϊκή μουσική


Πάνε Κρήτη οι συνταξιούχοι του δημοσίου Κιλκίς και ο Σύλλογος Κρητών «Το Αρκάδι»

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς και ο Σύλλογος Κρητών Ν. Κιλκίς «Το Αρκάδι», διοργανώνουν πενθήμερη εκδρομή στην Κρήτη τον Μάιο του 2016 (αεροπορικώς). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τους:

"Σάρωσαν" ο Σαρρής και ο Ηλιάδης στο Cafe Bar Nirvana στην Ευκαρπία Κιλκίς



Η πρωταθλήτρια Μαρία Φουλεδάκη στον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη στην περιφέρεια είχαν η αθλήτρια Taekwondo Φουλεδάκη Μαρία του Α.Σ Η Τόλμη με τον προπονητή της Λεμονίδη Γεώργιο για ενημέρωση της επιτυχίας του Αργυρού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που διεξήχθη στην Αρμενία τον Οκτώβριο του 2015.