Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Zumba Xmas Party στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου
Kinesis Gym Kilkis
Η Zumba ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή! 

Ο στόχος είναι απλός: Θέλουμε να θέλετε να προπονηθείτε, να αγαπήσετε την προπόνηση και να εθιστείτε. Οι φανατικοί της Zumba επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας, ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον σας για πάντα!

Τι καλύτερο λοιπόν τώρα πριν τις γιορτές να διοργανώσουμε ένα SUPER XMAS ZUMBA PARTY με την υπεύθυνη προγράμματος Barbora Κοσμίδου. 

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 στην Fitness Training Hall του γυμναστηρίου σε ένα άκρως εορταστικό μάθημα Zumba.

* Για να μπούμε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων καλό θα ήταν να φοράμε και ένα Χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.