Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Kinesis Gym Kilkis: Σεμινάριο «Ηealthy Cooking» στο εστιατόριο Τραταμέντο

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Tο να γνωρίζουμε συνταγές μαγειρικής και να τις εφαρμόζουμε στην πράξη ή ακόμα και να πειραματιζόμαστε είναι ένα ενδιαφέρον χόμπι και εμπλουτίζει το καθημερινό μας μενού με διαφορετικές γεύσεις. Το να ξέρουμε όμως να μαγειρεύουμε υγιεινά εξασφαλίζει τη θωράκιση του οργανισμού μας και τη βελτίωση της υγείας μας.

Τρώω υγιεινά δε σημαίνει στερούμαι τα αγαπημένα μου φαγητά, τρώω μόνο σαλάτες ή νερόβραστα φαγητά. Είναι πιο εύκολο να μαγειρεύει κανείς υγιεινά από ό,τι νομίζουμε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μικρά μυστικά, πολύ εύκολα στο να τα κατανοήσουμε και τελικά να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, που μας βοηθούν να μαγειρεύουμε και να τρώμε πιο υγιεινά και νόστιμα.

Αυτά ακριβώς τα μυστικά σας δίνει την ευκαιρία το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym να μάθατε μέσα από ένα δίωρο σεμινάριο «Ηealthy Cooking». Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 -14:00 στο εστιατόριο Τραταμέντο. Σας περιμένουμε όλους μέλη και μη του γυμναστηρίου, η είσοδος είναι δωρεάν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.