Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Εκπαιδευτική αποστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς στη Μαδρίτη

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς σε συνεργασία με το Ιταλό Ισπανικό Επιμελητήριο Μαδρίτης και σε συνέχεια των δράσεων στήριξης & επιμόρφωσης των μελών μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη εκπαιδευτική αποστολή στη Μαδρίτη με θέμα «Επιβιώνοντας σε περίοδο κρίσης -Στρατηγική Τακτική και Ιστορίες επιτυχίας», στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ERASMUS + Mobility 2016-1-EL01-KA102-023074, κινητικότητα εκπαιδευομένων.

Οι Δράσεις κινητικότητας και εκπαίδευσης ενηλίκων προσφέρουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες και το προσωπικό τους να βελτιώσουν τις βασικές ικανότητες και δεξιότητές τους μέσα από δραστηριότητες διακρατικής κινητικότητας.

Οι δραστηριότητες αυτές σκοπό έχουν την βελτίωση της ποιότητας εκπαίδευσης και μάθησης κάθε τύπου όπως και την συσχέτισή τους με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας εν γένει.

Μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με φορείς του δημοσίου αλλά και ιδιωτικού τομέα, με την παρουσίαση καλών πρακτικών από επιχειρήσεις που γεννήθηκαν μέσα στην κρίση αλλά και άλλες που μέσα από ορθολογιστικές πρακτικές κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους, διαπιστώσαμε την ανάγκη για δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών που αφουγκράζονται την σύγχρονη αγορά και λειτουργούν ανταγωνιστικά και ανταποδοτικά.

Μάθαμε να λειτουργούμε ως ομάδα μέσα από θεατρικά βιωματικά εργαστήρια. Μέσα σ’ αυτό το πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο, η συμπεριφορά των παικτών δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο αξιολόγησης ή κριτικής. Όλοι έχουν τις ίδιες δυνατότητες, το προσωπικό στοιχείο μηδενίζεται, και δεν υπάρχουν περιορισμοί. Συνθέτοντας τεχνικές εμψύχωσης και παιγνιοθεραπείας, οι συμμετέχοντες μάθαμε να λειτουργούμε συλλογικά, να καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη, να εξασκούμε την συγκέντρωση και την προσοχή μας.

Μας δόθηκε η δυνατότητα να κινηθούμε σε μία αγορά που έχει ξεπεράσει την κρίση και που τώρα κοιτά μπροστά. Εμπνευστήκαμε από τα παραδείγματα τους και επιστρέψαμε γεμάτοι με νέες ιδέες και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα με μία διαφορετική οπτική .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους συναδέλφους μας για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον που έδειξαν σε όλη την διάρκεια της εκπαιδευτικής αποστολής συνεισφέροντας καταλυτικά στην επιτυχία του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.