Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Οι δράσεις, οι μουσικές και τα δώρα συνεχίζονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Οι δράσεις, οι μουσικές και τα δώρα συνεχίζονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς. Έτσι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 17.30 σας περιμένει παραμύθι με την Παναγιώτα Βερβερίδου, μουσικά παιχνίδια με λέιζερ, στις 19.00 Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Κρήτη, τον Πόντο, τη Θράκη κ.α. από την Ομάδα κρουστών Άιντος του συλλόγου Ίριδα και στις 20.00 συναυλία με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μουσικές με ροκ επιρροές από το μουσικό σχήμα του Στέλιου Κοτίδη.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 17.30 ένα ακόμη παραμύθι με την Κέλλυ Βασιλειάδου θα ταξιδέψει τους μικρούς μας φίλους, παιχνίδια με λέιζερ, στις 18.00 αγγλικά τραγούδια από τη χορωδία του εκπαιδευτηρίου ξένων γλωσσών Τοκατλίδου, στις 18.30 δείτε την επίδειξη taekwondo και kick-boxing από τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΟΛΜΗ ενώ στις 19.30 θα απολαύσετε μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία με το Γιώργο Γελαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.