Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Πως είναι το πέτρινο έκτρωμα του Κιλκίς; Καμία σχέση!

Του Πάνου Μαύρου
Το πάρκο της Κατερίνης θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα αστικά πάρκα στην Ελλάδα, αφού διακρίνεται για την εξαιρετική του καλαισθησία όπως είναι στημένο και διαμορφωμένο. 


Πολύ πράσινο, τεράστια δέντρα, μικρές λίμνες, ρυάκια, πέτρινες γέφυρες, μικρά ζώα και πολλά άλλα, συνθέτουν έναν εξαιρετικό χώρο περιπάτου και χαλάρωσης χειμώνα-καλοκαίρι. Πως είναι το πέτρινο έκτρωμα του Κιλκίς; Καμία σχέση. 

Την περίοδο των Χριστουγέννων όμως χρωματίζεται κυριολεκτικά ! Τα πνεύματα των Χριστουγέννων μεταμορφώνουν όλο το χώρο σε ένα μαγικό παραμύθι, σε μια χώρα χρωμάτων και θαυμάτων για μικρούς και μεγάλους για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες. 

Με ελεύθερη είσοδο, ο καθένας μπορεί να απολαύσει και να ζήσει την μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, εξερευνώντας των 52 στρεμμάτων έκτασης, «πάρκο των χρωμάτων» στην Κατερίνη. Μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα καθημερινά γεμίζουν με τους ήχους τους και διασκεδάζουν τους επισκέπτες. 

Επιπλέον είναι στη διάθεση των μικρών και μεγάλων παιδιών μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, νεράιδες και ήρωες παραμυθιών, για να σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους. 

Οι νεράιδες του μαγεμένου δάσους στροβιλίζονται μαζί σας στο παγοδρόμιο και διασκεδάζουν στο καρουζέλ και στ’ άλλα παιχνίδια του λουνα παρκ στο «Πάρκο των Χρωμάτων». Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

1 σχόλιο:

  1. ta xrhmata pou dapanithikan adikeologgito poso , mh trelathoume . eixe anagh to kilkis apo toso tshmento ? pou einai to prasino. parko ton opisthion na to po pio eygenika ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.